Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Džekin san je da igra u Milanu, ali vidjet ćemo kako će odgvoriti na ponude drugih klubova. Džeko je odličan igrač i njega bi svaki trener volio vidjeti u svojoj ekipi.
Milan ima 4 dobra napadača i nevjerujem da će dovoditi još i Džeku, osim u slučaju da prodaju nekog od ove četvorice. Jer ipak, imati 5 dobrih napadača u ekipi nije mala stvar, a nosi i veliki trošak.
Milan ima 4 dobra napadača i nevjerujem da će dovoditi još i Džeku, osim u slučaju da prodaju nekog od ove četvorice. Jer ipak, imati 5 dobrih napadača u ekipi nije mala stvar, a nosi i veliki trošak.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Dzekin san da zaigra u milanu ce upravo to i ostati: SAN! nemaju ti zabari para da ga dovedu, nema sanse da ce iskesirati toliki novac. Wolfsburg opet nece da im Milan uvaljuje neke iz doma penzionera, ovaj, iz njihovog tima, a para milan u kesu toliko vjerovatno nema ili nece da da.. dzeko je - sto se tice transfera - usro motku s novim ugovorom i tom klauzulom koja je opet logicna od strane wolfsburga. da nije produzio ugovor, sad je mogao birati gdje da ide, a ovu platu koju ima bi dobio od nekog boljeg, poznatije, pozeljnijeg kluba. ovako je osudjen da igra u wolfsburgu makar jos godinu dana, osim ako neko nekim cudom ne iskeshira taj novac za njega.
da ne bude zabune, ne mislim ja da on tih para ne vrijedi, ali uzimajuci u obzir da se za mnogo manje para mogu dovesti malo slabiji igraci slicnog tipa, dzeko ima lose karte...
da ne bude zabune, ne mislim ja da on tih para ne vrijedi, ali uzimajuci u obzir da se za mnogo manje para mogu dovesti malo slabiji igraci slicnog tipa, dzeko ima lose karte...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- _forzamilan_
- Kontakt:
pazi da ne bi pojeo te riječi. uostalom sad će ljeto pa ćemo vidjeti 

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
daBogda jaro moj, daBogda..._forzamilan_ je napisao/la:pazi da ne bi pojeo te riječi. uostalom sad će ljeto pa ćemo vidjeti
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ma Milan je endemski primjerak.Berlusconi im i dan danas konta da Sevcenko igra u njemu a da je Maldini kapiten. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Iskreno se nadam da nece otici u Milan,mozda za 10 godina,jer je za Milan glavni preduslov da si stariji od 30 godA_d_0 je napisao/la:a ti bi ga majestic u mancesteru aa? e nece moci. on je Milanov igrac to se odavno zna samo ovi novinari seru jer da oni to saznaju ne bi imali o cemu pisati.

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... iland.html
Wird in den nächsten vier Wochen der teuerste Bundesliga-Transfer aller Zeiten perfekt?
Der AC Mailand wollte schon letzten Sommer Wolfsburg-Torjäger Edin Dzeko (23), ist jetzt wieder dran.
VfL-Manager Dieter Hoeneß hat mit Dzeko einen Zeitplan vereinbart: „Beide Seiten streben bis Ende März Gewissheit an.“ Dzekos Ablöse ist in seinem Vertrag mit 40 Mio festgeschrieben. Er kassiert davon 10 Prozent.
Wird in den nächsten vier Wochen der teuerste Bundesliga-Transfer aller Zeiten perfekt?
Der AC Mailand wollte schon letzten Sommer Wolfsburg-Torjäger Edin Dzeko (23), ist jetzt wieder dran.
VfL-Manager Dieter Hoeneß hat mit Dzeko einen Zeitplan vereinbart: „Beide Seiten streben bis Ende März Gewissheit an.“ Dzekos Ablöse ist in seinem Vertrag mit 40 Mio festgeschrieben. Er kassiert davon 10 Prozent.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NoName
- Kontakt:
Das ist WalterVirtu4l je napisao/la:http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... iland.html

Nego, napisasmo se po svim temama o utakmici sa Ganom ali niko ovdje da spomene Edinov učinak? Pa čovjek je razvaljivao njihovu odbranu, uvijek su morali na njega da paze makar dvojica, otvarao prostor i sve to ali mi smo nezadovoljni jer nije zabio?! E sram nas i stid bilo....
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- miralem444
- Kontakt:
ma dzeko je fenomen definitivno...nije jucer dao gol al je derao onu odbranu gane pa covjek prolazi isto koda i nema odbrane ..nevjerovatno je meni da se onako visokom igracu jednostavno lijepi lopta za nogu stvarno fascinantno..jucer mu e samo gol falio al asistiro je vedi i to je ucinak al bas je interesantno nema utakcmice da dzeko nije il asistiro il dao gol stvarno nemam rijeci..DZEKOOO NAJBOLJI SI NAPADAC NA SVIJETU ....a sto se tice milana pa sta vam je dzeko gdje god predje on je u prvih 11..kakav borielo huntelar sta je s vama mogu mu samo vodu donosit..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ne znam šta se tu više ima pisati, a da nismo napisali bezbroj puta? Dečko ide samo naprijed, nosi ogroman teret na svojim leđima, uvijek su najmanje dvojica na njemu, vraća se u odbranu, trči k'o navijen, ma prepričano milion puta.NoName je napisao/la:Nego, napisasmo se po svim temama o utakmici sa Ganom ali niko ovdje da spomene Edinov učinak? Pa čovjek je razvaljivao njihovu odbranu, uvijek su morali na njega da paze makar dvojica, otvarao prostor i sve to ali mi smo nezadovoljni jer nije zabio?! E sram nas i stid bilo....
Još samo da pređe u Chelsea i eto

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-32472.htm_forzamilan_ je napisao/la:pazi da ne bi pojeo te riječi. uostalom sad će ljeto pa ćemo vidjeti
Imal ko kakav link za tekmu
Evo ima sad link na atdhe.netdelija je napisao/la:Imal ko kakav link za tekmu
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Ev nadjoh,hvala.Ma nisam se mogao sjetiti kako se zove stranica znam da je nesto a...heŽeljovac je napisao/la:Evo ima sad link na atdhe.netdelija je napisao/la:Imal ko kakav link za tekmu

- Principatus
- Kontakt:
Kod mene ne funkcionise link, ko zamrznut.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
[quote="Principatus"]Kod mene ne funkcionise link, ko zamrznut.
Kod mene isto...
Kod mene isto...
1921-2011
Kod mene samo zamrznuta slika (valjda zbog hladnoće) 18.30 rez.: 0:0 je li se šta promijenilo ili možda ima neki drugi linK?
i kod menesteps je napisao/la:Kod mene samo zamrznuta slika (valjda zbog hladnoće) 18.30 rez.: 0:0 je li se šta promijenilo ili možda ima neki drugi linK?
- Principatus
- Kontakt:
Bochum vodi sa 0:1.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Goalgetter, Google Adsense [Bot], kakarut i 44 gosta.