ma skuzio sam sad. sad sam igra sa Goalgetter i sve je bilo normalno, bez laga. ja mislim da je lagalo zato sto sam skidao nesto sa torrenta. nadam se da je do toga bilo.DAVID VILLA 7' je napisao/la:pa nazovi te iz neta i pitaj sta jekivi je napisao/la: ma jest brate i to sto kazes. sam nez koji mi je qrac sa netom ???![]()
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
-
jasko_juve
- Kontakt:
kivi je napisao/la:ma skuzio sam sad. sad sam igra sa Goalgetter i sve je bilo normalno, bez laga. ja mislim da je lagalo zato sto sam skidao nesto sa torrenta. nadam se da je do toga bilo.DAVID VILLA 7' je napisao/la:pa nazovi te iz neta i pitaj sta jekivi je napisao/la: ma jest brate i to sto kazes. sam nez koji mi je qrac sa netom ???![]()
jok et nije
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Donnie Darko
- Kontakt:
wtf, pa kako ces igrati i skidat nesto sa torenta 
a Boze dragi ljudima treba 562165164 puta reci, log out sa svega kada igrate pes6 osim foruma!!!!!!Donnie Darko je napisao/la:wtf, pa kako ces igrati i skidat nesto sa torenta
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
- Goalgetter
- Kontakt:
@Stipe
Dobio prvu opomenu zbog postavljanja slike vece od 640x480 ! Kod sljedeceg puta slijedi kazna.
Dobio prvu opomenu zbog postavljanja slike vece od 640x480 ! Kod sljedeceg puta slijedi kazna.
ne moze na zenitEmir_ZENICA je napisao/la:Unforgotten je napisao/la:Ocel' neko friendly
we love United, we do!
ma fuck. ma vjeruj mi da ovo skidam vec 3 dana, pa nisam ni skuzio da mi se skida. et sorry svima kojima je lagalo kad su igrali protiv mene.DaRtAnJaN je napisao/la:a Boze dragi ljudima treba 562165164 puta reci, log out sa svega kada igrate pes6 osim foruma!!!!!!Donnie Darko je napisao/la:wtf, pa kako ces igrati i skidat nesto sa torenta
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
mozebavarian_bk je napisao/la:U nedjelju navečer ako ti pašeFunjai je napisao/la:znaci ja dobio tekmu 3:0 bez ispaljenog metka
zao mi je zbog mog krajisnika, al eto.. sretno svima u nastavku ligu
usput, bavarian bk, moze li sutra navecer tekma drugog kola, ili nedjelja navacer?
pozzOko 8
usput, pronosam te
pozz
- aleksandarhz
- Kontakt:
Imam pitanje da li se moze igrati pes6 online ako nemam originalni CD... Hvala unaprijed na odgovorima 
imal gdje ovog deluxe-a, treba da odigramo drugo kolo, a on cini mi se jos ni prvo nije odigrao. Ne odgovara mi ni na poruke, sta da radddimmm
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
hahah cuj orginalni CD haha ko to jos kupujealeksandarhz je napisao/la:Imam pitanje da li se moze igrati pes6 online ako nemam originalni CD... Hvala unaprijed na odgovorima
Uh prva pobjeda Benfice i to protiv neugodnog i to jako neugodnog Galatasaraya, cestitke Vili na fer igri i je.biga zbog laga u drugom i meni je strasno tesko bilo igrati, ali ti si se bolje snasao imao si tri stative i dva tri puta si na prazan gol pucao, ja sam iz jednog suta dao gol i pobjedio. Idemo dalje...
Zadnja izmjena: drH, dana/u 26 mar 2011, 13:31, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne brini jarane.dziza_23 je napisao/la:imal gdje ovog deluxe-a, treba da odigramo drugo kolo, a on cini mi se jos ni prvo nije odigrao. Ne odgovara mi ni na poruke, sta da radddimmm
Takve cemo kaznjavati, znaci dobijas tekmu 3-0 ako se ne javi do nedjelje
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bolton je jutros napokon predstavio dresove za drugu sezonu. Proizvodjac opreme vise nije Reebok, sa kojim su na inicijativu trenera raskinuli ugovor. Opremu ce od sada prozvoditi Adidas, a novi sponzor je Apple sa kojim je potpisan petogodisnji ugovor vrijedan 150 miliona eura. Prekidom ugovora sa Reebokom izgubili su i prava na svoj Reebok stadion. Novi stadion, Trotter park ce biti predstavljen sljedece sedmice.

Super su ti dresovi samo makni to Hellas sto ti pise 
Sad izgubim rezultatom 5:3, uz 4 pogođene prečke. Nisam vidio većeg baksuza odavno.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Donnie Darko
- Kontakt:
vlasnik nam je grk, tako da je inzistirao na tome 
Izvinjavam se sto nisam odigrao prvo kolo,nekoliko puta dok sam bio tu server nije radio a kasnije se nismo mogli sastat za termin ja i damirdeluxe(slao mi je poruke pa ih ja kasno vidim itd),pa eto ako nije problem da danas odigram to prvo i drugo kolo ako se mognemo dogovorit ??
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
hahahah baksuzeRiNo je napisao/la:Sad izgubim rezultatom 5:3, uz 4 pogođene prečke. Nisam vidio većeg baksuza odavno.
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Ajmo ljudi dok cekamo kola i kup da se odradi imate na diskusijama prijavu za EURO2012 PES6 online pa ulecite tek su prijave u toku,,vise PES-a online ne skodi 
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Daj jaro ti stvarno dosadan.Nemoj puno zamarat s tim igramo ovo,jedva ovo drzimo ti jos to otvaras.Prosli put si samo izvukao parove i to je to .
A C A B !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.