NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

HarisHelic
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la HarisHelic » 15 apr 2015, 14:11

Forlan je napisao/la:Albox stipu klasuraša,valja njemu sutra pravit redke za krompira :lol: :lol: jer mu brkati nije dozvolio da odradi pripravnički u opštini :urnebes: :urnebes: a to mu neće nikad oprostiti jer ga ubi brazda :plac:
E moj forlan, cuvaj Hypo banku i suti. Najvece dostignuce ti je sto si se skinuo gol na predstavi i mislis da si faca.

Dva koplja sam ja ispred tebe "srednjoskolac" moj kad je u pitanju bilo kakav pripravnicki.

A ovaj Albox trudi li se trudi. Cak i cvikeras pise u pp i pokusava nesto.... Pa presmijesni ste Boga mi. :lol:

Albox hoces da ja tebi sredim da igras makar u juniorima Bratstva? Da ti ne bude zivotno dostignuce dodavanje lopte kad igra Bratstvo?

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 15 apr 2015, 14:21

HarisHelic je napisao/la:.

A ovaj Albox trudi li se trudi. Cak i cvikeras pise u pp i pokusava nesto.... Pa presmijesni ste Boga mi. :lol:

Albox hoces da ja tebi sredim da igras makar u juniorima Bratstva? Da ti ne bude zivotno dostignuce dodavanje lopte kad igra Bratstvo?
Ti ili ona ista osoba koja ti je sredivala pripravnicki u opštini :rol: :rol: :rol: :rol: :mrgreen:

Vec kako krompir napreduje , znam da sa ostalim biljkama nisi imao baš srece :mrgreen:

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 15 apr 2015, 16:06

HarisHelic je napisao/la:
Forlan je napisao/la:Albox stipu klasuraša,valja njemu sutra pravit redke za krompira :lol: :lol: jer mu brkati nije dozvolio da odradi pripravnički u opštini :urnebes: :urnebes: a to mu neće nikad oprostiti jer ga ubi brazda :plac:
E moj forlan, cuvaj Hypo banku i suti. Najvece dostignuce ti je sto si se skinuo gol na predstavi i mislis da si faca.

Dva koplja sam ja ispred tebe "srednjoskolac" moj kad je u pitanju bilo kakav pripravnicki.

Ako kontaš da sam ja onaj zaštitar sa banke što glumi u prestavi onda si stvarno glup :urnebes: Sad ja čojka vidio pred bankom radi.Kako će čojk karat tebe a na poslu :hmmmmm: Bistar si ko sokoluša :clap: Eto zašto ti neda brkati da volontiraš u opštini,skontaj se malo :salut:

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 15 apr 2015, 18:28

Hajde malo se držite teme, da ne bi padali banovi
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 15 apr 2015, 18:55

CashMan je napisao/la:Hajde malo se držite teme, da ne bi padali banovi
Konačno neko od moderacije da se sjeti ove teme.Samo dva smora trolaju na ovoj temi a ostali normalno komuniciraju.

Diablo55
Kontakt:

Post Postao/la Diablo55 » 19 apr 2015, 09:06

Danas po pobjedu da se vratimo u borbu :D

Diablo55
Kontakt:

Post Postao/la Diablo55 » 19 apr 2015, 18:26

IDEMOOOO POBJEDAAAAA....Žali Bože za prosutim bodovima protiv Gradine, ali šta je tu je ima tu još puno da se igra. Kiksat će Mladost, morat će :D

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 19 apr 2015, 19:42

... :kafa:
Citamo se nakon Branitelja.
:rol: :rol:

Cestitke ekipi ,trica jb ga...

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 19 apr 2015, 20:10

ALBOX je napisao/la:... :kafa:
Citamo se nakon Branitelja.
:rol: :rol:

Cestitke ekipi ,trica jb ga...
I corava koka zrno ubode :urnebes:

Uglavnom radovanje vam je uzaludno. Mladost nikako da kiksa :urnebes: A do kraja cete izgubit jos pokoju.

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 19 apr 2015, 20:21

:opaopa: :opaopa: :opaopa: Uglavnom svi ćemo 25.04.2015.u 16:30h na stadion Luke ;) Guja,nesuđeni pripravnik općine i svi mi :clap: :clap: :clap:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 19 apr 2015, 23:40

I corava koka zrno ubode :urnebes:

Uglavnom radovanje vam je uzaludno. Mladost nikako da kiksa :urnebes: A do kraja cete izgubit jos pokoju.
Klasuras nije ti citanje kojem si se nadao znas i sam :urnebes: :urnebes: :urnebes:
obecao si nekakvo citanje ono 1 recenica :P :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :clap:
vec uzmi redak opleti po krompiru ne ide ti fudbal al nikako :wave: :wave:
oprobaj se u ovoj vrsti poljoprivrede posto ti ostale biljke nisu isle bas od ruke :mrgreen: :mrgreen:
a Mladosti cestitke na ulasku ;)
ima vremena bice prijemnih jos :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Forlan je napisao/la::opaopa: :opaopa: :opaopa: Uglavnom svi ćemo 25.04.2015.u 16:30h na stadion Luke ;) Guja,nesuđeni pripravnik općine i svi mi :clap: :clap: :clap:
Jest vala al opet nekim ce gorcina oko srca da bude ko danas narocito eustahiju i ovom nasem pripravniku poljoprivredniku :mrgreen: ocekivali su imali spremne tekstove
za citanje polsije Branitelja kad ono :shock: :shock: kuknjava kuknjava
ooo boze :urnebes: :urnebes: :urnebes:

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 20 apr 2015, 14:12

Ova sad utakmica vam je najteza do sada .Gorazde vam dolazi a trener Sadikovic vas dobro poznaje.Morate zapet pravo ali da igraci ne podlegnu pritisku pa da u velikoj zelji za pobjedom ne prime kakv supacki gol.Ovo je najzanimljivija utakmica kola.Ne znam kakav vam je trener po pitanju psihologije ali ne smijete srljat .Morat cete trazit sansu iz jedne defanzive .Polako graditi sanse brze predavat lopte I preko krila .Koliko pratim ovu ligu imate dobar tim I kvalitetne pojedince.Mislim da cete dobit sa jednim golom,ali pazit da ne primate bez veze kakvu odbijusu.U svakom slucaju jedna od najvaznijih utakmica za oba tima .Good lack.

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 20 apr 2015, 14:57

kakanjac62 je napisao/la:Ova sad utakmica vam je najteza do sada .Gorazde vam dolazi a trener Sadikovic vas dobro poznaje.Morate zapet pravo ali da igraci ne podlegnu pritisku pa da u velikoj zelji za pobjedom ne prime kakv supacki gol.Ovo je najzanimljivija utakmica kola.Ne znam kakav vam je trener po pitanju psihologije ali ne smijete srljat .Morat cete trazit sansu iz jedne defanzive .Polako graditi sanse brze predavat lopte I preko krila .Koliko pratim ovu ligu imate dobar tim I kvalitetne pojedince.Mislim da cete dobit sa jednim golom,ali pazit da ne primate bez veze kakvu odbijusu.U svakom slucaju jedna od najvaznijih utakmica za oba tima .Good lack.
Druže ova ekipa je vrlo iskusna i dugo igraju zajedno.Prošle godine kad je Sloboda gostovala u Gračanici je za nas bio derbi decenije i nismo podlegli nikakvom pritisku " onclick="window.open(this.href);return false; ne bojimo se mi derbija,nego mi lakše kiksamo od ekipa kao što su Gradina,Orašje,Igman.Sadiković zna našu ekipu ali još ne poznaje dovoljno svoju.Za našeg trenera neznam šta bi ti reko :hmmmmm: niti miriše niti smrdi.U odnosu na Grbešića koji je vodio ekipu u prvom dijelu samo smo počeli bodove donositi sa strane a igra je u globalu ostala ista (očajna).Sa ovom ekipom bi Sadiković prošetao ligom.Goražde dolazi da igra bunker i da ne izgubi a mi ćemo napadati čitavu utakmicu.Jogunčić i Mahović su igrači koji su igrali za Bratstvo i znamo da je Joge dosta spor igrač ali dobar u skok igri,Drljević mozak ekipe,Mahović i Reždepi također odlični kao i golman Nikolić.Neka pobijedi bolji a ovog puta neka to bude BRATSTVO :clap: :clap:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 20 apr 2015, 15:00

Hoće li čelnici Bratstva odriješiti kesu i motivisati Radnički za DK? To je sasvim normalna stvar u svijetu sporta. Mi idemo rasterećeno da igramo, a takvi smo najbolji što smo pokazali i u Jajcu, gdje rezultat nije bio realna slika stanja na terenu ;). Vidjet će se u pregledu sigurno ;)
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 20 apr 2015, 15:16

Bratstvo-Gorazde-2

Ovo je debilska liga........

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 20 apr 2015, 15:30

Zoom088 je napisao/la:Hoće li čelnici Bratstva odriješiti kesu i motivisati Radnički za DK? To je sasvim normalna stvar u svijetu sporta. Mi idemo rasterećeno da igramo, a takvi smo najbolji što smo pokazali i u Jajcu, gdje rezultat nije bio realna slika stanja na terenu ;). Vidjet će se u pregledu sigurno ;)
Znaš ZUME da je kod nas svaka info u vezi kluba vojna tajna i da će brko biti sretan ako neko drugi uđe ;) jbg nismo imali sreće,standardna spika.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 20 apr 2015, 15:30

gorazdak je napisao/la:Bratstvo-Gorazde-2

Sta to treba da znaci :?:
www.nkbratstvogracanica.com

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 20 apr 2015, 16:33

cesc4 je napisao/la:

Ma .... nadam se da nisam upravu

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 20 apr 2015, 18:05

gorazdak je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:

Ma .... nadam se da nisam upravu
Moze li na pp?
www.nkbratstvogracanica.com

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 20 apr 2015, 22:57

Oj ljudi ubi me klasuras porukama , da sam znao
da ce biti ovako usamljen i tuzan , zamolio bih ekipu da
i ovo prodaju u Mostaru :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:

Gorazde , jedva cekamo ;)
de samo vidi klasuras jel donosim lopte ili
igram za malesice :urnebes: :urnebes:

Niko vise kartona ne fasuje od nas ,gledam ovaj izvjestaj
svako kolo mi najvise kartona Mladost najmanje, disciplina bi mogla biti presudna .

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.