Uglavnom bih se složio s time da nacionalizam nije jedini izvor sranja na stadionima, marišu se navijači redovno iako su iz istog stada samo što je kod nas nacionalizam šlag na tortu.dscile je napisao/la:Pa normalno da su navijaci Srbije krivi za ovo, jer su nasjeli na provokaciju sa zastavom. Znao sam da je Albancima cilj od pocetka da dodju za stolom do tri boda i zbog toga mi je najkrivlje. Ali s obzirom gdje zivimo, kakav je mentalitet, koliko je mrznje.. jednostavno me ne cudi ovakva reakcija. Kao sto sam rekao veceras, i na ovoj temi se vidi koliko mrznje postoji izmedju nacija/vjera.NoName je napisao/la:Trib, treba biti objektivan i priznati grešku bez obzira što se radi o tvom stadu. Srbe cijenim veoma ali brate ovo što radite po stadionima i na ostalim grupnim desavanjima nije baš normalno.
Meni je samo komicno sto se sada neki prave moralisti i sveci.. Kao u fazonu zastava Velike Srbije bi se na stadionu u Sarajevu ili Zagrebu docekala aplauzom, fasisticka skandiranja Srba, a da sutra igraju sa Srbima bilo bi "Srbe na vrbe".. i slicno.
I da dodam.. Gadjanje topovskim i bakljama, kao i ulijetanje na teren je velika sramota (u rangu majmunisanja u Krusevcu), ali za mene ocekivan rasplet.
Ponavljam, meni su Srbi kao pojedinci odlični ljudi. E sad, šta je u tom mentalnom sklopu da se ne mogu zaustaviti kada su u grupama to ne znam.
Organizacija nula bodova, nije mi jasno kako ste ovo sebi dopustili.
Ovdje pišemo o Srbiji, naravno da ni ostali nisu puno bolji (BiH je sada dosta dobra u tom segmentu ali biće svega ako se nastavi ovaj negativan niz).