Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
sinoc stavio da skidam fifu koja je teska nekih 7,02GB i ev sad gledam skinulo 7,02GB i pise 99,9% skinulo i tako par sati se nemice.Zna li neko do cega je prob
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
skidaš preko torrenta? ako da, onda je jedino logično objašnjenje da je nestalo seedera(izvora) koji ti "šalju" fajl, ali se čini zaista nevjerovatno da ih je nestalo na tačno 99,9%KEC je napisao/la:sinoc stavio da skidam fifu koja je teska nekih 7,02GB i ev sad gledam skinulo 7,02GB i pise 99,9% skinulo i tako par sati se nemice.Zna li neko do cega je prob

Vec mi se jendom ovo desavalo ev od jutros mi ja upaljen komp al nemice se morao sam drugi link nac i skinut novu valjda ova dodje do 100%viKK je napisao/la:skidaš preko torrenta? ako da, onda je jedino logično objašnjenje da je nestalo seedera(izvora) koji ti "šalju" fajl, ali se čini zaista nevjerovatno da ih je nestalo na tačno 99,9%KEC je napisao/la:sinoc stavio da skidam fifu koja je teska nekih 7,02GB i ev sad gledam skinulo 7,02GB i pise 99,9% skinulo i tako par sati se nemice.Zna li neko do cega je prob
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Namjeravam kupiti ovaj laptop:
http://shop.ue.ba/product.php?item=5378" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali bih prvo vas (informatičare) pitao da li će mi 2GB RAM-a biti premalo za normalno funkcioniranje Osmice? Da li će štopati? Hvala!
http://shop.ue.ba/product.php?item=5378" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali bih prvo vas (informatičare) pitao da li će mi 2GB RAM-a biti premalo za normalno funkcioniranje Osmice? Da li će štopati? Hvala!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
nece stopati, 2 GB ce biti dovoljno za office, browsing i ostale nezahtjevne aplikacijeHigh je napisao/la:Namjeravam kupiti ovaj laptop:
ako mozes se protegnuti i staviti jos 2 GB svakako to uradi

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Zahvaljujem. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
HP ili Toshiba? Onako ugrubo...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
ne može ugrubo dok ne vidiš specifikacijeGunner4 je napisao/la:HP ili Toshiba? Onako ugrubo...

gledaj specifikacije, cjenovni rang i tako
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Toshiba radi laptope koji su dosta izdrzljiviji i pouzdaniji od HP-a a takodje imaju bolje regulisano hladjenjeGunner4 je napisao/la:HP ili Toshiba? Onako ugrubo...
tako da Toshiba > HP any given time

@iVar mozda je pitao generalno za kvalitet, mada i to varira od serije do serije tako da i ova moja tvrdnja ne bude uvijek tacna ali generalno bi uvijek prije uzeo Toshibu nego HP

ne mora baš da znači, dobro generalno HP ima fejlove, al jedna serija Pavillona je bila extra!miki_92 je napisao/la:Toshiba radi laptope koji su dosta izdrzljiviji i pouzdaniji od HP-a a takodje imaju bolje regulisano hladjenjeGunner4 je napisao/la:HP ili Toshiba? Onako ugrubo...
@iVar mozda je pitao generalno za kvalitet, mada i to varira od serije do serije tako da i ova moja tvrdnja ne bude uvijek tacna ali generalno bi uvijek prije uzeo Toshibu nego HP
A Toshiba, eto solidna je, Satellite modeli extra...al dobro kažeš, varira uvijek, ne možeš znati

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
odem na yotube, zvucnici upaljeni al mi nema tona. pustim neku pjesmu na kompu i sve radi. koristim chrome 

nema potpisa
Bjež'te ljudi od Toshibe.
Kod mene je jedan noviji Satellite model i nije lose uopstemandraX je napisao/la:Bjež'te ljudi od Toshibe.

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Io sam i mislio, onako generalno a ne pojedinosti. Uglavnom hvala obojici.miki_92 je napisao/la:Toshiba radi laptope koji su dosta izdrzljiviji i pouzdaniji od HP-a a takodje imaju bolje regulisano hladjenjeGunner4 je napisao/la:HP ili Toshiba? Onako ugrubo...
Imam HP vec 7 godina i ebem ga u zdrav mozak sta mu radim a on se drzi ko i prvog dana. Malo sam ga samo olupo okolo ali ko ebe sminku!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
koliko sam ja upoznat Toshiba zajedno sa ASUS-om je najizdrzljiviji brend sto se tice laptopamandraX je napisao/la:Bjež'te ljudi od Toshibe.
HP je tu ubjedljuvo najgori, bedavno sam citao da skoro svaki cetvrti(25%) HP laptop se pokvari u roku od 3 god., dok je kod Toshibe taj procenat nekih 12%

- Idimidodjimi
- Kontakt:
Bjezi koliko te noge nose al' samo podastri argumente zasto bjezati od njih?mandraX je napisao/la:Bjež'te ljudi od Toshibe.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
zasto mi video stopa katastrofalno
youtube i sve stalo, reinstaliro mozzillu, i dalje katastrofa, instaliram adblock, opet, ne mozes pogledat klip...

iskljuci hardware acc. , odes desni klik na video pa settingssonik24 je napisao/la:zasto mi video stopa katastrofalnoyoutube i sve stalo, reinstaliro mozzillu, i dalje katastrofa, instaliram adblock, opet, ne mozes pogledat klip...

- IlPrincipe
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Jutros sam prosuo kolu po laptopu, i iznutra mi se napravila jedna velika fleka u donjem djelu ekrana, vjerovatno zbog kiseline od kole. + tastatura isto osla u helac (i to bas kad mi najvise treba u skoli
)
Moje pitanje je, koliko se odprilike krece cijena popravka ekrana u BiH? U Austriji mi se ne isplati popravljati jer je sigurno preskupo, a garancija mi je istekla. Je li iko dosad imao isti problem.

Moje pitanje je, koliko se odprilike krece cijena popravka ekrana u BiH? U Austriji mi se ne isplati popravljati jer je sigurno preskupo, a garancija mi je istekla. Je li iko dosad imao isti problem.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 126 gostiju.