To sta se furalo prije i sta sada me previse ne zanima, ali ja ne vidjeh puno ljudi danas da ih nosi.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
bas. I one trebe u onim papama jos hodajuBosniacum Lilium je napisao/la:ili cizmeLBJ MVP je napisao/la:+3762,lijepo vrijeme i on sa šalom hoda![]()
Svega mozes vidjeti. Opravdavam jedino ako je vojnik u uniformi, specijalac i sl.
Haman da ni ti ne citas kako treba.AgresivnoDjubre je napisao/la:Ocigledno ne kontas sta se pise.Niko ne poredi te dvije patike po kvaliteti.Nego se poredi da ih danas svako ima,odnosno svako fura to (svaki seljak).Stvarno ovdje treba sve crtati ljudima.
Ne furam ni jedno ni drugo,FP sam furao davno i rekao sam necu vise.A po Zenici ih bruka raje nosa,od cigancadi do gospode.![]()
![]()
Svako svoje fura,tako da je prica glupa.
Ma joj, nisam vjeruj mi, al jednostavno me boli qurac sta neko misli o meni, a pogotovo o mojoj odjeci. Sta ja nosam, imam dvoje obicne farmerke, nit su skinny nit su izderane, pogotovo ne u nekim egzoticnim bojama. Obucu sam jucer postavio, par polo majica, par kosulja, i to je to. Plus dva duza sorca, crno-bijeli i crni, i to je to. U mojim ocima nista ekstravagantno i pretjerano. Ha ja. I u grad kad izadjem gledam trebe a ne sta retardirana muskadija oko mene nosa. Osim ako nesto bas specijalno vidim, tipa spusti hlace bukvalno na koljena, a ima jedan takav retard ovdje o zenici.LBJ MVP je napisao/la:Donniele što si se pronašao u ovim postovima
To je vec drugo, to shvatam, pogotovo ako jak, ostar vjetar puse. Moze biti korisno, pogotovo za ljude sa osjetljivim ocima, kao ja npr. Iako ih ne nosam zimi, cesto ih pozelim kad mi suze krenu od vjetraDex je napisao/la:Ni ja neću shvatit kako ljudi nosaju sunčane naočale po zimi (op.a moja dajdžinca)
+1LBJ MVP je napisao/la: Ja se puno znojim pa mi to problem stvara kod odjece,zato najviše volim crno i košulje
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], feniksptica i 33 gosta.