Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
zlo87 je napisao/la:Megamix vs BH Messer gas
Poslat' ćemo pismo amidži mrazu da nam kupiTobeYarabi je napisao/la:trebali smo pitati amidzu da nam za ng kupi zeljkana, da ih rasformiramo. to je jeftina igracka a mi bi se bas fino zabavljali dok ih ne ugasimo
irfo je napisao/la:Rule_hz je napisao/la:prosijaci se javljajusto si presto pisat sa ovog racuna ?RuleHz je napisao/la:Ode li Slavko u gurbete ja prestajem pisati na ovom forumu,sad skontajte koliko ima šanse!
Ocekujte sutra BUM i pripremite se za pisanje po k.n.m.
bolje imati svoj stadion, svoj klub i kući igrati protiv Goražda, nego gostovat vozom na Vrbas igrat s Krupom za prvaka, a utakmicu prije posjeta 1200 ljudi na Koševupitic je napisao/la:Na ovom stadionu će sljedeće sezone gostovat Budućnost, Goražde, Sloga Simin Han, Gošk. Kakve će samo to utakmice biti. A, mi vozom prolazimo pored stadiona Kamberovića polja i mašemo im dok idemo na gostovanja za prvaka države. Valjde se neće ljutiti Zeničani kao što su se ljutili prije rata pa su znali kamenjati navijače kluba sa kojim ne igraju istu ligu.
Da je vaš klub ne bi bio sada gdje jeste.BadrHari je napisao/la:bolje imati svoj stadion, svoj klub i kući igrati protiv Goražda, nego gostovat vozom na Vrbas igrat s Krupom za prvaka, a utakmicu prije posjeta 1200 ljudi na Koševupitic je napisao/la:Na ovom stadionu će sljedeće sezone gostovat Budućnost, Goražde, Sloga Simin Han, Gošk. Kakve će samo to utakmice biti. A, mi vozom prolazimo pored stadiona Kamberovića polja i mašemo im dok idemo na gostovanja za prvaka države. Valjde se neće ljutiti Zeničani kao što su se ljutili prije rata pa su znali kamenjati navijače kluba sa kojim ne igraju istu ligu.![]()
Pošto obraz pitari, kako ćete se zvat ako Ken Chooua ili Tana naljutite?
Slažem se, a da li si se zapitao kada im se dohaka gdje će klub biti u kojem rangu, sa kolikim dugovanjima i kakav će renome imatiBadrHari je napisao/la:Polako, nema kriminala i uprave kojoj se ne može dohakat, najbolji ste primjer za to
Nemoj pisati to "rvati", prijavit ce te onaj kontinen za rasizam ili sta je vec onda nalupao!belosevic28 je napisao/la:Logika lobotomaca: bolje se prodati Brajlovicu za petobu i megaMisketu za 7 % nego imati investitora koji ti dovede klub na 0 KM dugova, ponavljam NULA. Bolje prosjaciti, nego imati za sponzora Turkish Airlines koji je sponzor velikanima poput Chelsea, Barcelone itd. Zivi vi nama bili jos bar 77 godina u takvom ''blazenstvu'' a mi u ''****'' sto sve gore navedeno imamo. Športski pozdrav rvati.
pisaj po plavoj sirotinjijoker90 je napisao/la:Nemoj pisati to "rvati", prijavit ce te onaj kontinen za rasizam ili sta je vec onda nalupao!belosevic28 je napisao/la:Logika lobotomaca: bolje se prodati Brajlovicu za petobu i megaMisketu za 7 % nego imati investitora koji ti dovede klub na 0 KM dugova, ponavljam NULA. Bolje prosjaciti, nego imati za sponzora Turkish Airlines koji je sponzor velikanima poput Chelsea, Barcelone itd. Zivi vi nama bili jos bar 77 godina u takvom ''blazenstvu'' a mi u ''****'' sto sve gore navedeno imamo. Športski pozdrav rvati.
Ceka iBadrHari je napisao/la:WEMBLEY ČEKA
momci jeste li svjesni???
Izgleda takoirfo je napisao/la:jel ovo nece forumas godine biti sa ovog pdfa
Pa aktiviraj malo svoje zeljovce, nek tuzlaci aktiviraju svoje, aktivirat cemo i ostalu sirovu snagu pl-a, pa Boze moj sljedece godine ne mora bit mortem nek bude samo neko sa ovog pdf-a. Ne smijemo dopustit onim ino homo...sapiensima da uzmu tu titulu ispred nasMocMahale444 je napisao/la:Izgleda takoirfo je napisao/la:jel ovo nece forumas godine biti sa ovog pdfaslabi smo vopra.
Prava domaca tema, sve šupljeFrancescoTotti je napisao/la:Pa aktiviraj malo svoje zeljovce, nek tuzlaci aktiviraju svoje, aktivirat cemo i ostalu sirovu snagu pl-a, pa Boze moj sljedece godine ne mora bit mortem nek bude samo neko sa ovog pdf-a. Ne smijemo dopustit onim ino homo...sapiensima da uzmu tu titulu ispred nasMocMahale444 je napisao/la:Izgleda takoirfo je napisao/la:jel ovo nece forumas godine biti sa ovog pdfaslabi smo vopra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.