Ima stvarno nevjerovatan odnos prema nekim igracima. Tretiranje Zahe mi stvarno ne ide u glavu. To je momak kojeg je Fergie potpisao u januaru da osigura da ga niko drugi ne uzme. Ko je god gledao finale playoffa zna kakav je to igrac. Nivo iznad svih ostalih, pred skoro 100 hiljada navijaca na Wembleyu. Na pripremama bio najbolji igrac uz Adnana, i sad ne moze dobit ni minutu.nyxem je napisao/la:kako je samo mogao gledati onakvu igru u drugom poluvremenu a ne mjenjati igrače koji ne zaslužuju više zaigrati za United ... šta bi to Anderson lošije uradio od Clevsa u ovoj utakmici, ili Zaha od Kagawe / Valencie ...
Žalosno ...
I opet se vracam na fundamentalno pitanje na koje niko ziv nema odgovor: KOJA JE FILOZOFIJA MOYESA? Sta proba napravit sa ovom ekipom? Ja stvarno ne vidim nikakav napredak od jula, isto igramo. Znaci ko qurac. Ozbiljno sam se zabrinuo kad je doveo Fellainia nakon sto je ganjao Fabregasa, to mi je pokazalo da nema nikakav plan. Povrede su dio problema, ali i tu on ima svoj dio krivice. Ali igrali smo mi i sa skoro skroz zdravom ekipom koja je izgledala lijepo na papiru, pa smo opet igrali katastrofalno.
Ocito je i da je ekipa vrlo slaba psihicki, sto je bio mozda najveci adut ranije. Na svom terenu igraju kroz strah. Niko nema muda povuc loptu osim Januzaja i Rooneya. Nevjerovatno. Fabio jest ispao glup, ali momak ima zar i borbu. Kad je uletio ucinilo mi se da je to bio Kagawa, i bas sam se iznenadio. Naravno to nije bio on. Daj i Andersona, barem nesto proba uvijek.