Yes We Can(ABis)kinder_jaje je napisao/la:Elegant je napisao/la:Yes We Can - Obamakinder_jaje je napisao/la:moze li zeljo osvojit kup al realno mislim sa ovakvom igrom koju pruza u zadnje vrijeme![]()
![]()
![]()
e jbga pitam ozbiljno

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Yes We Can(ABis)kinder_jaje je napisao/la:Elegant je napisao/la:Yes We Can - Obamakinder_jaje je napisao/la:moze li zeljo osvojit kup al realno mislim sa ovakvom igrom koju pruza u zadnje vrijeme![]()
![]()
![]()
e jbga pitam ozbiljno
Sta reci, ne određujemo mi cijenu grupa TM je predložila da ulaz bude besplatan (sto je i logicno jer dva puta poslije kupa igramo na bilinom), ali ovi levati iz uprave nisu prihvatili ili se nisu dogovorili ...bilinopolje je napisao/la:e buraz da ti ja kazem navijac celika sam nije mi puno cener opste to sto ce neko iz zenice gledati besplatno tekmu neznaci da neko iz sarajeva nece u zenici gledati besplatno jeli tako ....a 10km nebi bio problem, da je to bilo receno prije 7 dana da se zna a ne ovako 13 buseva popunjeno i sada karta 10km iskreno .jeli to realno pitam iskljucivo navijace zelje koji idu na gostovanja i znaju sta je to ....pozdrav iz uzavrelog grada
Samo da im nebude klempa za ovo kup je nas
Neće ne brini seBLU SKY je napisao/la:Samo da im nebude klempa za ovo kup je nas
Oni samo navijaju NE STAMPAJU MAJEBLU SKY je napisao/la:Samo da im nebude klempa za ovo kup je nas
Razligu sa rasprave o finalu kupa, rjesavajte svoje probleme sa zalizanim i nestankom hrenovki u graduFCS-FCS je napisao/la:Oni samo navijaju NE STAMPAJU MAJEBLU SKY je napisao/la:Samo da im nebude klempa za ovo kup je nas
Jbg mi bar imamo za sta stampat, dok vi mozete istampati : Mirza odlazi,uprava napolje, ostalo je samo ime,hocemo titulu,nema struje, jedemo hrenovke itdFCS-FCS je napisao/la:Oni samo navijaju NE STAMPAJU MAJEBLU SKY je napisao/la:Samo da im nebude klempa za ovo kup je nas
AYAN je napisao/la:Realno, Čelik je došao u rijetku priliku da se bori za neki pehar u okviru BH fudbala, ta činjenica im daje dodatni motiv. Vidi se da je u Zenici klubska euforija, koja odavno nije zabilježena. Velike zasluge za to ima Abdulah Ibraković, koji je u Amara Osima i onoga trenera Zvijezde (ne mogu se sjetiti kako se zove) , najbolji i nekako najtemeljitiji fudbalski stručnjak u našoj liZi...Znači tog Ibrakovića cijenim maksimalno. Onda Nermin Šabić, reprezentativac, Bosanac, patriota...to sam se uvjerio gledajući nedavno jedan prilog u kojem je Nermin pokazao duboke emocije prema prije svega Bosni i Hercegovini, a onda i prema fudbalu. Zaključak je da u Zeničkom klubu počinje da vlada fudbal i sportski duh, to me raduje. Treba Bosni i Hercegovini jak FK Čelik.
Sva ta motivisanost FK Čelika da pobijedi Želju u dva navrata može našem Želji biti dodatni motiv. Pa da ih pobijedimo i vamo i tamo, da im damo motiva da napreduju u svom jačanju, u nadi da će nas nekada u budućnosti pobijediti. Mislim da je sve moguće, ali ukoliko se na Grbavici ponovi FK Sloboda ili NK Široki, onda možemo govoriti o značajnom padu forme. Mislim da Amar takav luksuz sebi neće dozvoliti. Ipak sudeći prema utakmici sa Veležom, rekao bih da je igra popravljena i da su odčepili golgeteri. Lazo bi ga trebao zavuć Čeliku, a i Stančeski je zreo da zabije ili asistira...
Dakle želim pobjedu, želim da Željo pokaže da je jači od Čelika i da uzmemo taj Ćup. A ako Čelik osvoji kup, nije ni to kraj Svijeta. Ono što nebih želio, to su kojekakvi "navijački" ispadi.
Stančeski i Jamak nemaju pravo nastupa u KUP utakmicama, jer su već igrali u istim za Borac i Čelik.AYAN je napisao/la:Realno, Čelik je došao u rijetku priliku da se bori za neki pehar u okviru BH fudbala, ta činjenica im daje dodatni motiv. Vidi se da je u Zenici klubska euforija, koja odavno nije zabilježena. Velike zasluge za to ima Abdulah Ibraković, koji je u Amara Osima i onoga trenera Zvijezde (ne mogu se sjetiti kako se zove) , najbolji i nekako najtemeljitiji fudbalski stručnjak u našoj liZi...Znači tog Ibrakovića cijenim maksimalno. Onda Nermin Šabić, reprezentativac, Bosanac, patriota...to sam se uvjerio gledajući nedavno jedan prilog u kojem je Nermin pokazao duboke emocije prema prije svega Bosni i Hercegovini, a onda i prema fudbalu. Zaključak je da u Zeničkom klubu počinje da vlada fudbal i sportski duh, to me raduje. Treba Bosni i Hercegovini jak FK Čelik.
Sva ta motivisanost FK Čelika da pobijedi Želju u dva navrata može našem Želji biti dodatni motiv. Pa da ih pobijedimo i vamo i tamo, da im damo motiva da napreduju u svom jačanju, u nadi da će nas nekada u budućnosti pobijediti. Mislim da je sve moguće, ali ukoliko se na Grbavici ponovi FK Sloboda ili NK Široki, onda možemo govoriti o značajnom padu forme. Mislim da Amar takav luksuz sebi neće dozvoliti. Ipak sudeći prema utakmici sa Veležom, rekao bih da je igra popravljena i da su odčepili golgeteri. Lazo bi ga trebao zavuć Čeliku, a i Stančeski je zreo da zabije ili asistira...
Dakle želim pobjedu, želim da Željo pokaže da je jači od Čelika i da uzmemo taj Ćup. A ako Čelik osvoji kup, nije ni to kraj Svijeta. Ono što nebih želio, to su kojekakvi "navijački" ispadi.
Ama i bez maja, mi smo uvijek spremni za Želju dati cenera, bar znamo da to ide Želji. No, da te nešto tampi: Je li istina da je umjesto premija za Vaše igrače, nakon što se gledali tekmu na Koševu na onom kino-platnu, lovu klepio Blekson za odlazak na utakmicu LP u Milanu?FCS-FCS je napisao/la:Sto ne vratite lovu raji za one maje...bilo bi posteno . Plus lajbe poslije veleza;)izgleda da je ona milja za trans bila kap na punu casu
Kad par vasih likova tipa nikad izvini-banovan i slicni razgule sa nase teme ili bar budu rega i normala isto ce se desiti i na ovom vasem forumu. Do tada procitajte par postova vasih likova kod nas u zadnja 24 h i prestanite glumiti fgr
Sve teme ,što se nalaze na ovom Forumu, su vlasništvo ovog Foruma. To da je neka tema nečija ili nečijih navijača, to je smiješno. Pitari, Manijaci i drugi imaju svoje posebne forume, na koje mogu doći samo oni... Zato ukoliko je tebi stalo da uživaš u rečenicama pitarskih umova, bez mješanja drugih, onda furaj na forum FK Sarajeva, ako ti to dozvole. I de ba okanite se više tih dječijih bubica...Vaša tema, naša tema.FCS-FCS je napisao/la:Sto ne vratite lovu raji za one maje...bilo bi posteno . Plus lajbe poslije veleza;)izgleda da je ona milja za trans bila kap na punu casu
Kad par vasih likova tipa nikad izvini-banovan i slicni razgule sa nase teme ili bar budu rega i normala isto ce se desiti i na ovom vasem forumu. Do tada procitajte par postova vasih likova kod nas u zadnja 24 h i prestanite glumiti fgr
Ok moja greška... pratim dešavanja koliko mogu... pa eto izgleda da nisam dovoljno "mogao" da pratim...avlami97 je napisao/la: Stančeski i Jamak nemaju pravo nastupa u KUP utakmicama, jer su već igrali u istim za Borac i Čelik.
To je "tvoj" rekao prvi njemu:AYAN je napisao/la:Sve teme ,što se nalaze na ovom Forumu, su vlasništvo ovog Foruma. To da je neka tema nečija ili nečijih navijača, to je smiješno. Pitari, Manijaci i drugi imaju svoje posebne forume, na koje mogu doći samo oni... Zato ukoliko je tebi stalo da uživaš u rečenicama pitarskih umova, bez mješanja drugih, onda furaj na forum FK Sarajeva, ako ti to dozvole. I de ba okanite se više tih dječijih bubica...Vaša tema, naša tema.FCS-FCS je napisao/la:Sto ne vratite lovu raji za one maje...bilo bi posteno . Plus lajbe poslije veleza;)izgleda da je ona milja za trans bila kap na punu casu
FGR je prije svega neko ko se razumije u pravila foruma i ko se drži tih normativa, a sudeći po tome da ti govoriš o Vašim i Našim temama na forumu SportSport.ba, nebih rekao da si ikako pročitao pravila foruma, a kamo li da si FGR...
scorpion je napisao/la:Razligu sa rasprave o finalu kupa, rjesavajte svoje probleme sa zalizanim i nestankom hrenovki u gradu![]()
jest jest..istina jeavlami97 je napisao/la:Ama i bez maja, mi smo uvijek spremni za Želju dati cenera, bar znamo da to ide Želji. No, da te nešto tampi: Je li istina da je umjesto premija za Vaše igrače, nakon što se gledali tekmu na Koševu na onom kino-platnu, lovu klepio Blekson za odlazak na utakmicu LP u Milanu?FCS-FCS je napisao/la:Sto ne vratite lovu raji za one maje...bilo bi posteno . Plus lajbe poslije veleza;)izgleda da je ona milja za trans bila kap na punu casu
Ja sam govorio općenito.Nimla_RZ je napisao/la: To je "tvoj" rekao prvi njemu:
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Hrasno15 i 40 gostiju.