Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Aragon
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Aragon » 07 okt 2014, 21:42

Lampard8 je napisao/la:U kojoj li je Đeko kafani zalomio večeras :?: :?: :?: :?
Neku noc je tamanio flase vina u novom Aquariusu samo tako :D
Ko je u nedelju vece bio tamo, moze ovo potvrditi.

P.S. Da se razumijemo, ne kritukujem ga radi toga, covjek ima pravo radi sta zeli u slobodni vrijeme. Nije ovo isto kao kad su tokom priprema za SP isli sirom BH upoznavati diskoteke :D
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 07 okt 2014, 23:05

U danasnje vrijeme je normalno da sportisti piju,i to im se vise toliko ne zamjeri,ali ovdje bitno samo jel Dzeko popio.Sta vas ljudi boli qrc gledajte svoje zivote.Pa gledajte igrace Bayerna kolektivno cijela ekipa,sa strucnim stabom poslije tekmi ispijaju piva,pa niko im nista ne govore,
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 okt 2014, 13:26

Vjerujem da Pauk ima vise informacija o toj temi. :kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 okt 2014, 13:28

zgembo89 je napisao/la: Lulic ozenjen Hajrovic ozenjen Ibisevic ozenjen Pjanic ozenjen BEgovic ozenjen Ibricic ozenjen i onda najednom Dzeko koji je prva zvijezda reprezentacije i najveci ambasador ove zemlje udje u vezu sa djevojkom koja je ok ali ima dijete iz prvog braka od 7-8g i mene interesuje sad sta je smisao njegove veze jel da hodaju po sarajevo film festivalu i humanitarnim večerama il zaista on nju planira za ženu..
Koga boli **** za Dzekine licne stvari. Neka radi sa svojim zivotom sta on hoce. To nije nicija stvar da o tome razmislja sem njegova. Jedino sto se smije diskutovati je njegova fudbalska karijera i sve oko nje.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 08 okt 2014, 13:30

zgembo89 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Caeruleus je napisao/la:Otkad je osjetio toplinu Amrinog spolnog organa to više nije isti čovjek. Arogantan, neodgovoran, lijen, bešćutan, loš, pravi KLOCko.
:rol:

Ja se pitam kad on osjeti tu toplinu, ona uvijek u Los Angelesu. Mora da ima neku sa strane, nista od Amre.
Lulic ozenjen Hajrovic ozenjen Ibisevic ozenjen Pjanic ozenjen BEgovic ozenjen Ibricic ozenjen i onda najednom Dzeko koji je prva zvijezda reprezentacije i najveci ambasador ove zemlje udje u vezu sa djevojkom koja je ok ali ima dijete iz prvog braka od 7-8g i mene interesuje sad sta je smisao njegove veze jel da hodaju po sarajevo film festivalu i humanitarnim večerama il zaista on nju planira za ženu..
Pa šta tebe boli briga hoće li se on oženiti ili neće, to je njegova lična stvar, treba da ocjenjujemo njegove igre na terenu a ne šta radi u svom al pazi svom privatnom životu.. Koliko je naš narod glup i primitivan to nije normalno, umjesto da se ljudi bave svojim životom oni misle o tuđim životima, nije bez razloga farma bila najgledanija na balkanu dok se emitirala, to je odraz u kakvom društvu živimo :oops: :facepalm:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 08 okt 2014, 13:33

zgembo89 je napisao/la: Lulic ozenjen Hajrovic ozenjen Ibisevic ozenjen Pjanic ozenjen BEgovic ozenjen Ibricic ozenjen i onda najednom Dzeko koji je prva zvijezda reprezentacije i najveci ambasador ove zemlje udje u vezu sa djevojkom koja je ok ali ima dijete iz prvog braka od 7-8g i mene interesuje sad sta je smisao njegove veze jel da hodaju po sarajevo film festivalu i humanitarnim večerama il zaista on nju planira za ženu..
Konkurises sa dosta njih, medjutim je ovo nesto najbolesnije sto sam procitao na ovom forumu :clap:, a ogledalo je razvijenog bh-drustva. Dzekin privatni zivot tebe ne treba da zanima, GLEDAJ SVOJA POSLA.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 08 okt 2014, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 08 okt 2014, 13:38

zgembo ocigledno nije ozenjen. Nema sanse da bolje odigra kad se ozeni. Nece mu zena dati.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 okt 2014, 13:41

Ali najjaci su oni "Igrao je bolje prije nego sto je sreo Amru". :rol:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 08 okt 2014, 15:00

'ta će Đeko, veze nema.

http://www.uefa.com/trainingground/skil ... oplay=true" onclick="window.open(this.href);return false;

:bih:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 08 okt 2014, 15:15

kakav trening centar imamo :shock:
na prvi pogled mislio sam da je u machesteru snimano .. :clap:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 okt 2014, 15:23

BaDa12 je napisao/la:'ta će Đeko, veze nema.

http://www.uefa.com/trainingground/skil ... oplay=true" onclick="window.open(this.href);return false;

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 08 okt 2014, 15:47

BaDa12 je napisao/la:'ta će Đeko, veze nema.

mescini da ga kvesic gadja :mrgreen:
a... pehari su tu

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 okt 2014, 15:49

Williams o Džeki: Nikada nisam dobio pohvale igrajući protiv njega
Reprezentaciju Bosne i Hercegovine u petak na stadionu Cardiffa očekuje duel sa domaćom reprezentacijom Velsa. Tom prilikom defanzivac Swanseaja i reprezentacije Velsa Ashley Williams je govorio o Edinu Džeki koji je u posljednje tri sezone kao napadač Manchester Citya četiri puta zatresao mrežu Swansea.
''On je uvijek težak za čuvati, on je fantastičan igrač. Uvijek sam govorio da je on jedan vrhunski napadač i nikada nisam zaslužio pohvale igrajući protiv njega'', kazao je defanzivca Swanseaja i dodao:
''Veoma je teško igrati zbog njega jer je veoma pokretan i brz. On postiže mnogo golova. Ove sezone igra odlično i smatram da su to ljudi počeli primjećivati''.
Nakon utakmice sa našom reprezentacijom Velšane očekuje utakmica sa Kiprom također na svom terenu.
''Kada pogledate našu grupu jasno ćete vidjeti da moramo biti bolji od Bosne da se kvalifikujemo. Normalno je da nam je pogodovalo to što oni nisu slavili protiv Kipra, ali mnogo reprezentacija se može kvalifikovati na EURO tako da to ne znači mnogo. Bosna i Hercegovina je ekipa sa kojom moramo biti bolji u našem međusobnom duelu tako da je ovo jedna od najvećih utakmica u ovoj kampanji i posebno kod kuće moramo slaviti'', riječi su Williamsa.

Klasicna pila naopako nadam se da i ovaj put nece zaustaviti Dzeku :bih: :bih: Ponudila se im je po prvi put prilika da nesto urade i vagaju svaki korak a sami su sigurni u sebe samo ne zele da to pricaju javno. Bice ovo jako jako tezak ispit.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 okt 2014, 22:31

Ono kad citas novosti na svom fb i naletis na zgembin post o bracnim stanjima na istom. Neprocjenjivo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 08 okt 2014, 22:34

Ajax je napisao/la:
Klasicna pila naopako nadam se da i ovaj put nece zaustaviti Dzeku :bih: :bih:
Nece on zaustaviti Dzeku nego ce to Safet Susic - Safko.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 okt 2014, 23:01

E sad da je Edin pametan pa da i on nahvali Williamsa, jer kako ovaj okreće pilu tako bi trebao i Džeko.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 08 okt 2014, 23:30

Sabinho je napisao/la:Ono kad citas novosti na svom fb i naletis na zgembin post o bracnim stanjima na istom. Neprocjenjivo.
izvukli su me iz konteksta prije mene su bila 3-4 posta oko toga i onda sam ja zavrsio na FB :lol:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 okt 2014, 23:39

zgembo89 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ono kad citas novosti na svom fb i naletis na zgembin post o bracnim stanjima na istom. Neprocjenjivo.
izvukli su me iz konteksta prije mene su bila 3-4 posta oko toga i onda sam ja zavrsio na FB :lol:
:rol: :bow:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 okt 2014, 00:52

Na kojoj stranici na facebooku je momcina izasao? :rol:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 09 okt 2014, 03:36

Kakve se sve gluposti ostavljaju na ovoj temi, dobro je pa ne izlazimo i na Comedy Central.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil i 41 gost.