Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Virtu4l » 06 okt 2014, 22:10

Goalgetter je napisao/la:I ovoliku frku ste digli jer je kasnio 2 sata na okupljanje. :damn:
Pa dežurni agitatori su pokušali sa teorijama zavjere, ali dijamant je tu kao i uvijek, ponovo su zabili autogol.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 06 okt 2014, 22:11

Eto dusebriznici dzaba ste tastature "izlizali". Coek stigo. :D :D A vama sutra sabahile valja ici nove tastature kupovati da su vam za svaki slucaj spremne za Vels i Belgiju. :clap: :clap: :clap: :wave:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 06 okt 2014, 22:12

Dobrodošao kapitenu!
[youtube][/youtube]

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 okt 2014, 22:12

Privremeni kapiten je ovo namjerno uradio. Da pokaze da je on sef i da mu Safet ne moze nista. Mogao je on doc u 12 sati danas, i dosao bi da respektuje selektora.

Da se razumijemo, ja podrzavam Dzeku 100% u ovoj borbi protiv Safeta. Anarhija all over Zenica. :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 06 okt 2014, 22:13

Cartman je napisao/la:Privremeni kapiten je ovo namjerno uradio. Da pokaze da je on sef i da mu Safet ne moze nista. Mogao je on doc u 12 sati danas, i dosao bi da respektuje selektora.

Da se razumijemo, ja podrzavam Dzeku 100% u ovoj borbi protiv Safeta. Anarhija all over Zenica. :bih:
I Pjana sa njim stigao. :D :D

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 06 okt 2014, 22:13

Goalgetter je napisao/la:I ovoliku frku ste digli jer je kasnio 2 sata na okupljanje. :damn:
Niko normalan nije digao frku,nego mamlazi jedva docekali,da urlaju kako Dzeko"treba" bojkotovat Repku zbog Susica!!! :tralala: :guz:

Bajric981
Kontakt:

Post Postao/la Bajric981 » 06 okt 2014, 22:14

Cartman je napisao/la:Privremeni kapiten je ovo namjerno uradio. Da pokaze da je on sef i da mu Safet ne moze nista. Mogao je on doc u 12 sati danas, i dosao bi da respektuje selektora.

ma daj...covjek samo hoce da proslavi Bajram koji je i danas sa svojom familijom.... :salut:

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 06 okt 2014, 22:18

Pa samo su budale ozbiljnoi mislile da se Dzeko nece odazvati . Neka malo aparata ! :lol:
Jos nije ni bilo 19:00h, vec se nadigla panika da nece doci .Pa jeste li do sada stopali vrijeme kada je Dzeko dosao na okupljanje, znao je kasniti dva dana?
Kako im je Spaha zadao strah u kosti, prepali se da nije Dzeku nagovorio da ne dodje, joj.. :lol: :lol:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 okt 2014, 22:23

Dijamant je tu i uvijek će biti, nebitno ko je selektor i šta se dešava. On živi za ovu reprezentaciju, za ovu državu i ovaj narod :salut:

U petak će sa kapitenskom trakom oko ruke ponovo predvoditi svoje zmajeve u nadam se još jednu pobjedu.
Voli te tvoje Sarajevo.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 06 okt 2014, 22:24

Pravi kapiten i uzor mnogima neće kasniti ni minute i tako nešto sebi dopustiti, a ne 2h. Ali dobro poslije Slovačke, aplauza navijačima i cirkusa sa Egiptom pa do SP nisam i ništa drugo očekivao od njega. Begović, Vedo, Bešić i ostali mogu na vrijeme stići, mora on kasniti. A još mi je tužnije što mnogi od vas to odobravaju. :thumbdown:

Džeko iz City-a i ovaj iz repke ko nebo i zemlja....

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 06 okt 2014, 22:24

hogarstrasni je napisao/la:Pa samo su budale ozbiljnoi mislile da se Dzeko nece odazvati . Neka malo aparata ! :lol:
Jos nije ni bilo 19:00h, vec se nadigla panika da nece doci .Pa jeste li do sada stopali vrijeme kada je Dzeko dosao na okupljanje, znao je kasniti dva dana?
Kako im je Spaha zadao strah u kosti, prepali se da nije Dzeku nagovorio da ne dodje, joj.. :lol: :lol:
Ovo ko u nasoj repki ni u cirkusu nema. :mrgreen: :mrgreen:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 06 okt 2014, 22:26

Aragon je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Dzeko je za plasman na SP dobio 200 milja maraka,za dvije godine,za cijeli kvalifikacijski ciklus.
Dzeko u klubu toliko para zaradi za tri i po dana.
Zato ja kazem da igra dzabe,on i ostali igraci koji zaradjuju ozbiljne novce.
Naravno da je Vrsku,Hadzicu,Tinkiju i bratiji i ta lova od reprezentativnih premija ozbiljna ali ne pricamo o njima nego o nasim najboljim igracima.

Ako su mu te pare nebitne, zasto ih nije donirao?

I Messi i Ronaldo igraju za reprezentaciju pa se ponasao kao profesionalci a ne kao grandove zvezde.

Nije fudbal poceo niti ce zavrsiti sa Edinom Dzekom.

Ako nece biti isti profesionalac kad dodje ovdje kao sto je u Cityu, onda ne mora niti dolaziti.
Imamo mi Asmira, Vedada i ostale, ne treba nam umisljeni ****. Reprezentacija ce postojati i bez njega.
Ti govori u SVOJE ime a ne u NASE ime.
NAMA treba Dzeko, uvijek nam je trebao a treba li tebi ili ne treba me boli neka stvar. Ti nisi MI i nemoj u nase ime govoriti.

Koliko puta Asmir nije dosao na okupljanje, pa cak je znao RAJU iz reprezentacije izraditi i ne doci a ovi ga cekaju na aerodromu. Da je bar zakasnio, nego nikako nije dosao. Pa sta? Covjek nije htio da sjedi na klupi i dao do znanja da ce dolaziti ako ce igrati, inace ne.
Da li je to nesto puno profesnionalnije od Dzeke? SUMNJAM!

Ja volim i Asmira i Edina i kazem da su NAM i jedan i drugi potrebni.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 06 okt 2014, 22:35

@ SamoZeljo

Zato nam i drzava kao i sport kao i fudbal jesu u ovakvoj situaciji, radi podanickog stava vecine.
Ista situacija sa politikom i sa SDA glasacima. "neka nama nasih, oni su nas odbranili".
Klasicna ona hudnicka "dobro je, nek ne puca samo".
"Dzeko neka dodje, neka radi sta zeli, cak moze i lose igrati i setati se po terenu, ali samo neka dodje".

Pooserem se ja na takvog profesionalca i na njegov kvazi patriotizam.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 06 okt 2014, 22:46

Aragon je napisao/la:@ SamoZeljo

Zato nam i drzava kao i sport kao i fudbal jesu u ovakvoj situaciji, radi podanickog stava vecine.
Ista situacija sa politikom i sa SDA glasacima. "neka nama nasih, oni su nas odbranili".
Klasicna ona hudnicka "dobro je, nek ne puca samo".
"Dzeko neka dodje, neka radi sta zeli, cak moze i lose igrati i setati se po terenu, ali samo neka dodje".

Pooserem se ja na takvog profesionalca i na njegov kvazi patriotizam.
Uzeo si za primjer Begovica kao profesionalca a taj isti Begovic je UCJENOM selektoru dosao u nasu reprezentaciju.
Nemoj sada okretati temu, Dzeko je PROFESIONALAC i niko kapitensku traku nije vise zasluzio od njega.
To sto neki ne vole Edina pa traze u Vedadu i Asmiru neke alternative je njihov licni problem i nema veze sa Edinovim zalaganjem za nasu reprezentraciju.

Nisu krivi ni Edin ni Asmir nego selektor koji pojma nema. Da ima pojma, Asmira bi molio da igra za nas a ne dozvolio da ga ovaj ucjenjuje i da svako okupljanje moras strahovati da li ce se Asmir pojaviti ili nece.

Sada vam Edinova DVA SATA smetaju vise.
Bas zbog takvih kao vi i jeste sve naopako jer ste subjektivni i smetaju vam samo oni koje ne volite.
Ja sam uvijek volio Hasagica ali begovic je bio bolje rjesenje na golu. Sta sad treba, da dajem podrsku Hasagicu jer mi je eto bio drazi u ono vrijeme? I ja onda prijatelj reprezentacije? Neprijatelj sam ja u tom slucaju kao i svi ovi koji bezrezervno podrzavaju jedne a drugima traze dlaku u jajetu da ih pljunu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 okt 2014, 01:51

No, Džeko i Pjanić su stigli poslije 19 sati, nakon što je selektor Safet Sušić rekao da mogu doći do 21 sat.
:salut:
Voli te tvoje Sarajevo.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 07 okt 2014, 01:55

Dijamantu iako on nece, uradi jedinu ispravnu stvar i vrati kapitensku traku onom ko ti je ostavio,bice vremena za tebe,kad se Emir oprosti nakon SP u Rusiji

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 07 okt 2014, 01:59

U kojoj li je Đeko kafani zalomio večeras :?: :?: :?: :?
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 07 okt 2014, 19:53

Evo ga cuga samnom ima li ko sta protiv.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 okt 2014, 20:14

Lampard8 je napisao/la:U kojoj li je Đeko kafani zalomio večeras :?: :?: :?: :?
Ko je Djeko?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 okt 2014, 20:17

Consigliere je napisao/la:
Lampard8 je napisao/la:U kojoj li je Đeko kafani zalomio večeras :?: :?: :?: :?
Ko je Djeko?
Jer Đeko je bolji od Ronalda.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”