PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Hrasno1921
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Hrasno1921 » 18 dec 2016, 00:29

nisam u ultras fazonu moras na slagove ili posebno objasniti ...
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 18 dec 2016, 00:31

za tobicu i njegovu djelo koneksn vezicu.. :D

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 18 dec 2016, 01:43

Cuj poslo meni poruku. Kad? Gdje? Zemberek te yebo sto lažeš. Kakav ceric :urnebes:
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 18 dec 2016, 04:11, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 18 dec 2016, 02:09

Dobar je hrasno, zeljovac je, jest da voli pare vise nego Zeba al halalimo mu, poselami violinu i reci mu da ce dobit fax od Misketa ;)
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 18 dec 2016, 03:02

Zeljo92 je napisao/la:Dobar je hrasno, zeljovac je, jest da voli pare vise nego Zeba al halalimo mu, poselami violinu i reci mu da ce dobit fax od Misketa ;
wobly92 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ne smiju vise Hrasnom ni da repliciraju, a fol bi ga tukli.. :zviz:
Il su ga blokirali jednostavno. Bio je zanimljiv u početku al sad se popeo na q.
:urnebes: zeli da izgubimo 0:4 :shock:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 18 dec 2016, 10:51

Novogodisnja jelka u Tuzli. :urnebes: :lol: :lol: :lol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

slika

Jelka u Sarajevu

slika
slika

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 18 dec 2016, 10:55

MocMahale444 je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Dobar je hrasno, zeljovac je, jest da voli pare vise nego Zeba al halalimo mu, poselami violinu i reci mu da ce dobit fax od Misketa ;
wobly92 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ne smiju vise Hrasnom ni da repliciraju, a fol bi ga tukli.. :zviz:
Il su ga blokirali jednostavno. Bio je zanimljiv u početku al sad se popeo na q.
:urnebes: zeli da izgubimo 0:4 :shock:
A vidis da sam ironican :D
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 18 dec 2016, 11:00

E imamo se i mi u sarajevu pohvalit da je ukraseno za praznike :crazy: , dva mjesta u gradu lice na nesto, gdje je holiday market, ovo ostalo tuzno da tuznije ne moze biti kada vidis ostale evropske gradove :sick:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 18 dec 2016, 11:10

Mi nismo ni blizu europe pa je suludo porediti. Uzaludno bacanje para ima bitnijih stvari od ukrasavanja koje kosta izuzetno puno. Nek naprave pasarelu u mom mjestu ili bilo gdje u gradu pametnije 100x da svaku noc ne gledam kako je neko nastradao od auta.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 18 dec 2016, 12:09

koze obrstile tuzlansku jelku

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 18 dec 2016, 12:20

club21 je napisao/la:Mi nismo ni blizu europe pa je suludo porediti. Uzaludno bacanje para ima bitnijih stvari od ukrasavanja koje kosta izuzetno puno. Nek naprave pasarelu u mom mjestu ili bilo gdje u gradu pametnije 100x da svaku noc ne gledam kako je neko nastradao od auta.
Upravu si da ima i prečih stvari. Ali ima prečih i od toga što si naveo.
slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 dec 2016, 12:29

Pozdrav za mog prijatelja sari ela.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 18 dec 2016, 13:10

Lakoste je napisao/la:Novogodisnja jelka u Tuzli. :urnebes: :lol: :lol: :lol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

slika

Jelka u Sarajevu

slika
slika
Yebes jelku, kad pive nema :urnebes: :njanjanja:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 dec 2016, 13:13

Sad ce i mit o tome kako pivu nemamo :(
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 18 dec 2016, 13:17

Stanovnici glavnog grada BIH jedini u Evropi će “na suvo” ući u Novu godinu. Naime, u sklopu proslave dočeka iste na Trgu Bosne i Hercegovine, BIĆE ZABRANJENO TOČENJE ALKOHOLA.

Nismo mi ovo izmislili

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 dec 2016, 13:22

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Stanovnici glavnog grada BIH jedini u Evropi će “na suvo” ući u Novu godinu. Naime, u sklopu proslave dočeka iste na Trgu Bosne i Hercegovine, BIĆE ZABRANJENO TOČENJE ALKOHOLA.

Nismo mi ovo izmislili
Procitaj tekst, to je tuzlanski nesto, pise nesto u gradu u kojem nema struje i vode i nesto dalje pise o Allahu u po frke. Retardiran portal a vi vjerujete u to? Znaci jeste, vi ste to izmislili.

Iako sam ja mislio da govoris za opcenito a ne za novu godinu, u zakonu stoji da se ne smije prodavati alkohol na javnim skupovima a ko konzumira moci ce uzeti malo prije na svakom mjestu u citavom gradu, poslije svakako nece raditi nista. Ni na utakmicama u citavoj premier ligi ne smijes sipati alkohol naprimjer. Cak i u komentarima ljudi pisu drugacije. Znaci, ovaj Dragan radi za banjalucki portal i otprilike je jasno kakvi ljudi obitavaju tamo. Vi se i dalje lozite na Banja Luku i nacionaliste iz tog istog grada a da Sarajeva i dalje na mapi niste vidjeli.

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 18 dec 2016, 13:51

MortemHz je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Stanovnici glavnog grada BIH jedini u Evropi će “na suvo” ući u Novu godinu. Naime, u sklopu proslave dočeka iste na Trgu Bosne i Hercegovine, BIĆE ZABRANJENO TOČENJE ALKOHOLA.

Nismo mi ovo izmislili
Procitaj tekst, to je tuzlanski nesto, pise nesto u gradu u kojem nema struje i vode i nesto dalje pise o Allahu u po frke. Retardiran portal a vi vjerujete u to? Znaci jeste, vi ste to izmislili.

Iako sam ja mislio da govoris za opcenito a ne za novu godinu, u zakonu stoji da se ne smije prodavati alkohol na javnim skupovima a ko konzumira moci ce uzeti malo prije na svakom mjestu u citavom gradu, poslije svakako nece raditi nista. Ni na utakmicama u citavoj premier ligi ne smijes sipati alkohol naprimjer. Cak i u komentarima ljudi pisu drugacije. Znaci, ovaj Dragan radi za banjalucki portal i otprilike je jasno kakvi ljudi obitavaju tamo. Vi se i dalje lozite na Banja Luku i nacionaliste iz tog istog grada a da Sarajeva i dalje na mapi niste vidjeli.
Biće šerbeta zato, ako bude vode bilo da se razmuti :lol:
Zadnja izmjena: HElo, dana/u 18 dec 2016, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 18 dec 2016, 14:00

Uveliko se je sipao alkohol na Tušnju i na otetom Veležovom stadionu. Plate kaznu, a ostalo uzmu sebi. Skontali i da im se tako isplati.
SRETAN BROJ - 1725

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 18 dec 2016, 14:01

MortemHz je napisao/la:

Nismo mi ovo izmislili

I ovo smo mi ? https://www.klix.ba/magazin/detalji-org ... /161216021

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 dec 2016, 14:03

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

Nismo mi ovo izmislili

I ovo smo mi ? https://www.klix.ba/magazin/detalji-org ... /161216021
Bravo, e haj sad ponovo procitaj taj tekst pun mrznje pa moje rijeci pa opet ovaj sto si sad postavio, ako skontas javi.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.