FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DevilS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DevilS » 22 feb 2013, 14:42

moustapha je napisao/la:
DevilS je napisao/la:Anesa ja licno znam momak je masina jos smo nekad davno ko djeca trenirali, ja sam presto bgm vidjecete aBd momak igra za deset, nije sebican ima dobar sut ma sve... :)
Dobrodosao.. 8-)
Budi iskren pa nam priznaj koliko ti je puta provuko kroz noge. :mrgreen:
:lol: pa bgm jeste jedno 3-4 puta znao sto ne znaci da ja nisam dobar bio... :D :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 22 feb 2013, 14:57

Moj Iskreni vrlo dobro ti znas da on nije marke dao klubu vec svom Muci koji ga je i uvalio. A da ne pricamo o tome da je od prvog trenutka Handzic postao poznat po tome sto se koljenima udarao u glavu dok trci.I poslije svega kazes da Muco nije uvalio Handzica u klub, to dovoljno govori koliko si realan jer to znaju i oni navijaci koji su kosevo vidjeli dva puta. Ja ti samo kazem da mjesas loptice jer sa nabrojanim igracima Irfan nema nista, Haskic je kaparisan za vrijeme ere Blekica, tacnije poslije one utakmice u Banovicima gdje nam je zabio gol. Haskic je na terenu dao vise od Harisa htio ti priznat ili ne. Za Mucu je dokazano da je dovodio igrace dok za Irfana nije, jedno vrijeme se pricalo i da je Diatti manadjer i svim igracima, a cudno svi ti o kojima se pricalo nisu clanovi FKS. Zanimljivo ... Rudar Prijedor sve govori, i oslikava karijeri strasnog "igraca" kojeg su iz Ceske najurili prije nego je dosao tamo ;)

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 22 feb 2013, 15:11

LFC1892 je napisao/la:Moj Iskreni vrlo dobro ti znas da on nije marke dao klubu vec svom Muci koji ga je i uvalio. A da ne pricamo o tome da je od prvog trenutka Handzic postao poznat po tome sto se koljenima udarao u glavu dok trci.I poslije svega kazes da Muco nije uvalio Handzica u klub, to dovoljno govori koliko si realan jer to znaju i oni navijaci koji su kosevo vidjeli dva puta. Ja ti samo kazem da mjesas loptice jer sa nabrojanim igracima Irfan nema nista, Haskic je kaparisan za vrijeme ere Blekica, tacnije poslije one utakmice u Banovicima gdje nam je zabio gol. Haskic je na terenu dao vise od Harisa htio ti priznat ili ne. Za Mucu je dokazano da je dovodio igrace dok za Irfana nije, jedno vrijeme se pricalo i da je Diatti manadjer i svim igracima, a cudno svi ti o kojima se pricalo nisu clanovi FKS. Zanimljivo ... Rudar Prijedor sve govori, i oslikava karijeri strasnog "igraca" kojeg su iz Ceske najurili prije nego je dosao tamo ;)
Ooooooo pa gdje si DIRK ..Odavno te nije bilo da svoje frustacije kalis po Handzicu i sl.Sve mi je jasno ovdje zavrsavam s Dirkom konverzaciju..Dobro dosao da svoje lazi iznosis na novo -)

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 22 feb 2013, 15:14

Ne znam o cemu pricas niti me zanima, ali vidim da bjezis od teme, sasvim dovoljno je sto si napisao da doticnog nije ubacio Muco u klub i da je Haskic, Irfanov igrac a isti je kaparisan za vrijeme ere Blekica nakon vec pomenute utakmice ;)

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 22 feb 2013, 15:17

Sta se ljudi ba svadjate ko djeca malo koji vam je ba? :roll:

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 22 feb 2013, 15:17

LFC1892 je napisao/la:Ne znam o cemu pricas niti me zanima, ali vidim da bjezis od teme, sasvim dovoljno je sto si napisao da doticnog nije ubacio Muco u klub i da je Haskic, Irfanov igrac a isti je kaparisan za vrijeme ere Blekica nakon vec pomenute utakmice ;)
Eeee moj Dirk najlakse se je praviti lud i lazi iznositi..Provaljen si pa eto pucaj ,baljezgaj svoje lazi!!! A sve ovo gore u predhodnom postu navedeno nije tacno ni 2% iskreno..Izvoli tema je tvoja naprijed DIRK hahahaha.....

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 22 feb 2013, 15:21

Bgm beze vas mogu samo banovati nema potrebe za tim poslusajte.. ;)

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 22 feb 2013, 15:23

LFC1892 je napisao/la:

Stvarno je glupo Saida proglasiti da ne moze igrati u Dinamu kad stvari stoje drugacije, mnogo veca konkurencija a njima se ne zuri dok ga ne vrata u normalu, dok mi nismo imali slicnog igraca njemu ni po kvalitetu ni po ostalim stvarima. Dinamo to ima i logicno da ce "debelog" trpiti 2 mjeseca da skine jos kila.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 22 feb 2013, 16:32

Sad je kao takav debel razvaljivao u nasoj ligi.Vi niste imali nikoga ko je tako razvaljivao i bio tako dobar.
Prestani spominjati uopsteno o "jadu BH fudbala" cim neko spomene Saida pricom na fazon "jadan nas fudbal kad najbolji igrac nase lige ne moze igrati u DInamu" ... onda vasi ne mogu stadionu prici na kilometar :lol: :(

Ovaj mali ce biti pojacanje strasno ako se vrati u pribliznu formu, povreda ga je sje.bala skroz.

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 22 feb 2013, 16:35

ovaj Suljevic bi mogao vama ili nama,cim se nesto u zadnji cas predomislio
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 22 feb 2013, 16:43

samosarajvo je napisao/la:Sad je kao takav debel razvaljivao u nasoj ligi.Vi niste imali nikoga ko je tako razvaljivao i bio tako dobar.
Prestani spominjati uopsteno o "jadu BH fudbala" cim neko spomene Saida pricom na fazon "jadan nas fudbal kad najbolji igrac nase lige ne moze igrati u DInamu" ... onda vasi ne mogu stadionu prici na kilometar :lol: :(

Ovaj mali ce biti pojacanje strasno ako se vrati u pribliznu formu, povreda ga je sje.bala skroz.
o tome ja i govorim ,kad on kao najbolji nije mogao,ovi ostali su teski materi,ovdje je said bio messi,al to ti je kad u bazenu imas 10 ljudi niko nezna plivat i udje 11 ti i odrzava se na vodi ,i nama je on felps

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 22 feb 2013, 16:50

DevilS je napisao/la:Anesa ja licno znam momak je masina jos smo nekad davno ko djeca trenirali, ja sam presto bgm vidjecete aBd momak igra za deset, nije sebican ima dobar sut ma sve... :)
Dobrodosao.. 8-)
On imao 18, a ti 10-11 godina, k'o da gledam

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 feb 2013, 17:52

Anes ako bude upola igrac kao sto je bio prije ove povrede,dobili smo najvece pojacanje u ovom prelaznom roku,steta samo sto je kasno stigao,ali takvog igraca vrijedi sacekati i istrpiti pa makar ne zaigro do kraja polusezone,decko je strasan,vjerovato ga se sjecate dok je bio u mladoj par godina unazad da je bio jedan od boljih igraca te ekipe,kazem ako je uspio da se vrati nakon te strasne povrede,sa njim smo dobili igracinu dugo se nisam vise obradovao nekom igracu kao njemu najsikrenije

Zanimljivo ce biti,morat cemo praviti neku formaciju sa 6 veznih igraca :mrgreen: brutalno je dobra konkurencija za tih par mjesta

Lijepo je citati ove pozitivne vijesti koje nam dolaze iz kluba u zadnje vrijeme,i svakako 10+ za BP koji su dali 60 milja
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 22 feb 2013, 20:35

Nadam se da ce ovo hairli proci, da nece biti opet nekih talova ljudi iz Skupstine i da ce Reuf dati pare....
slika
Sreca pa je Ojler mlad umro...

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 22 feb 2013, 21:04

Bice to dobro, sve po planu.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 feb 2013, 21:09

A odakle Demir Hotić u priči ?
DRUG NEBI TI PUNCA

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 22 feb 2013, 21:12

Najveci problem Sarajeva u prosloj polusezoni je bila tanka klupa.
Nuhanovic je bio 12. igrac :o
A evo, u ovu polusezonu klub ulazi sa konkurencijom na nekoliko pozicija, u sredini je najgusce.

Kanister
Kontakt:

Post Postao/la Kanister » 22 feb 2013, 21:12

bagrcavi je napisao/la:A odakle Demir Hotić u priči ?
Valjda radi u agenciji kod Helmuta.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 feb 2013, 21:35

ASD je napisao/la:Najveci problem Sarajeva u prosloj polusezoni je bila tanka klupa.
Nuhanovic je bio 12. igrac :o
A evo, u ovu polusezonu klub ulazi sa konkurencijom na nekoliko pozicija, u sredini je najgusce.
Apsolutno, Sarajevo unazad xxx godina nije imalo zdraviji kostur ekipe,i to je ono sto sam ja govorio i prije nego su dosla zadnja 2-3 igraca,tj kad sam vidio kojih su se igraca rijesili,sad uz ovih zadnjih par igraca je suvisno pricati koliko se uradilo na tom polju,veliki pomak ka necemu normalnom
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 22 feb 2013, 22:37

plavetniloo je napisao/la:
Dobrodosao.. 8-)
On imao 18, a ti 10-11 godina, k'o da gledam
Mladji je on od mene godinu... ;), on je 90... :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 28 gostiju.