RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Prvi i drugi perverzija.FSB je napisao/la: ↑14 maj 2021, 22:04Mostarac1922 je napisao/la: ↑14 maj 2021, 19:19Mozemo li ocekivati novu garnituru dresova za evropu abd i novu sezonu? Igramo vec dvije sezone sa ovom. Mocno bi bilo imati trecu garnituru nesto na fazon kao oni zeljini zuti, i da dodam puno mi ljepse izgleda kad imamo bijele sorceve i crvene dresove klasicno kao sto smo uvijek i imali, vidim zadnjih sezona se furaju crveni sorcevi vjerovatno zbog pranja itd.
![]()

FORZA VELEŽ!
Dje si Gavrane ,stari likCeov paceniceCrni gavran je napisao/la: ↑14 maj 2021, 09:35Dragi rođeni,
Dolazim u miru. Odusevili ste me svojim igrama ove sezone. Velika steta sto upravo vi niste prvaci. To bi bila velika nagrada za sve sto ste svi skupa ucinili za Velez. Malo vas je i sportska sreca napustila i protiv Borca i protiv Zrinjskog, nesto ranije protiv Olimpica. Sa nekim od tih izgubljenih bodova koji su vam zamalo ispali iz džepa vi bi bili itekako konkurentni u borbi za titulu, ali vas cilj je bila Evropa, s tog puta vas tesko ko moze skrenuti.
Vas model je model sa kojim zelim da krene i moj Čelik. Hvala vam i na podrsci Čeliku na tekstualnim komentarima na objavama ss , jer upravo od Veleza imamo najvecu podrsku. Sve najbolje rođeni.
Ujedno svim pripadnicima Veleza zelim Bajram Šerif Mubarek Olsun, sa iskrenom zeljom da ga provedete u zdravlju, sreci, ljubavi i porodicnom zadovoljstvu

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
care zar ne primjecujes da si dosadan tim svojim natpisima.Ti nisi nikakav navijac Veleza ,ovdje se pojavis svaki put kad bude bilo kakav i najmanji kiks da bi napisao sta negativno. **** bola vise sa tom pricomdoox je napisao/la: ↑12 maj 2021, 22:05To ti je alibi prica, stopera 2 godine dovode, a nikako. Ovaj napadac jako loš, očekivano. Bolji nisu dovedeni jer nesposobni soson ne zna, kao ni mao ce hasic. I ne, nisam za debelog piku, ovde ko se usudi da iznese realno mišljenje odma se u ladicu neku stavljs...**** vas i pika i hasic, samo Velež.

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Andjusic se povrijedio na kraju treninga. Znaci Vehabovic igra 100%
Georgijevic
Brandao Vehabovic Ovcina
Radovac Hasanovic
Dario Cheshmedjiev Zeljkovic Cosic
Bogdanovic
Georgijevic
Brandao Vehabovic Ovcina
Radovac Hasanovic
Bogdanovic
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
E jest nas krenulo.Bože sačuvaj.Tuga i gotovo.
Nisam optimista za sutra, nek nam je Bog na pomoći.
Bod bi bio ravan pobjedi.
Nadat se da će naši imati veći motiv od Tuzlaka.
Bod bi bio ravan pobjedi.
Nadat se da će naši imati veći motiv od Tuzlaka.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 20:21Andjusic se povrijedio na kraju treninga. Znaci Vehabovic igra 100%
Georgijevic
Brandao Vehabovic Ovcina
Radovac Hasanovic
Bogdanovic
Mogao bi Obren sutra, nadam se da može bar 60 minuta kvalitetno odraditi.
Ti si naša ljubav jedina!
Tuzla se je skroz preporodila. Sutra je jako teska utakmica, kao sto kazes sutra je bod ko kuca. Ali mi idemo svaku utakmicu na pobjedu i tako se treba postaviti. Igramo bez dva standardna igraca, Zvonica i Andjusica. Vjerujem da ce ih Fedja motivisati dobro. Poslije toga su najbitnije utakmice sa Slobodom kuci i sa Mladosti u gostima.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
AGRESIVNO ROĐENI!!!!
Kud puklo da puklo.
Kud puklo da puklo.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Tuzla u zadnjih 5 tekmi ima samo jednu pobjedu, pritom su kao i mi zadnje 3 remizirali. Tako da nisu ni oni u nekoj strašnoj formi.
Koliko sam upratio najbolji igrači su im Doffo i Brkić koji se nedavno povrijedio, ne znam da li je spreman. Crnkić isto tako.
Mene lično je najviše strah prekida, tu smo i inače tanki a sada bez Zvonića pogotovo.
Koliko sam upratio najbolji igrači su im Doffo i Brkić koji se nedavno povrijedio, ne znam da li je spreman. Crnkić isto tako.
Mene lično je najviše strah prekida, tu smo i inače tanki a sada bez Zvonića pogotovo.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Ne znam kakav će teren biti u Banovićima, ali ga naši moraju preorat za bod, barem. Tuzli fale Brkić, Đerić iOnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 23:05Tuzla se je skroz preporodila. Sutra je jako teska utakmica, kao sto kazes sutra je bod ko kuca. Ali mi idemo svaku utakmicu na pobjedu i tako se treba postaviti. Igramo bez dva standardna igraca, Zvonica i Andjusica. Vjerujem da ce ih Fedja motivisati dobro. Poslije toga su najbitnije utakmice sa Slobodom kuci i sa Mladosti u gostima.
možda Crnkić. Od Evrope su se oprostili remijem u Širokom, za nadati se da će igrati bez motiva.
Dobra stvar je što sudi Peljto, da se ne brinemo oko zakulisnih igara.
Zakulisne igre su na Tušnju, samo je pitanje po čijem zadatku ide Gigović. Vidićemo sutra.
Da je preživit zadnje kolo.
Sretno rođeni, obradujte nas sutra.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
na kojem stadionu igramo sutra, je li neka livada ili ...? idem sutra za Tuzlu pa da vidim ima li gdje u blizini "predionice" da se natovarim 

Utakmica je u Banovićima.
i jos nesto vidim raja napada Vehabovica meni momak dobar, borbenost, zelja, ima lijep i udarac, disciplinovan...za nase prilike i situaciju sasvim solidan igrac. Da se razumjemo, ovako sam misljenje o njemu imao i prije kone kad joj ga je zabio 
A sad sam 100% ubjedjen da je mali dobar
A sad sam 100% ubjedjen da je mali dobar
I meni je Edo Ok!hujka je napisao/la: ↑15 maj 2021, 23:49i jos nesto vidim raja napada Vehabovica meni momak dobar, borbenost, zelja, ima lijep i udarac, disciplinovan...za nase prilike i situaciju sasvim solidan igrac. Da se razumjemo, ovako sam misljenje o njemu imao i prije kone kad joj ga je zabio![]()
A sad sam 100% ubjedjen da je mali dobar![]()
Problem su oscilacije u njegovoj igri i pričanje sa sudijama.
Trenutno, vrlo važna karika u Veležu.
-
- Kontakt:
Stadion Budućnosti iz Banovića, solidan stadion.
Tako je svadja se stalno. Umjesto da šuti on nešto doda, pa dobije žuti pa ne smije faul Napravit cijelu utakmicu. Ima i grešaka i fulio je velike prilike ali naravno da je i dobre stvare uradio kao Naprimjer protiv komsija. Licno ga nebi zelio vidjeti sljedeće sezone jer ne možemo imati igrače sa takvim mentalitetom. Nek nam je sa srećom i da danas pobjedimo!mozak je napisao/la: ↑15 maj 2021, 23:56I meni je Edo Ok!hujka je napisao/la: ↑15 maj 2021, 23:49i jos nesto vidim raja napada Vehabovica meni momak dobar, borbenost, zelja, ima lijep i udarac, disciplinovan...za nase prilike i situaciju sasvim solidan igrac. Da se razumjemo, ovako sam misljenje o njemu imao i prije kone kad joj ga je zabio![]()
A sad sam 100% ubjedjen da je mali dobar![]()
Problem su oscilacije u njegovoj igri i pričanje sa sudijama.
Trenutno, vrlo važna karika u Veležu.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.