Jbg-a Legendo,kod nas je drukcije...imam pune casove

Meni historiju predaje najjaca profesorica u skoli..nece da nas pita vise..jednom prozvala jednu curu,pravila se da joj je pozlilo..od tada pita samo one koji se sami jave

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
On je fizički radnik, mora binu pripremitlegenda reala je napisao/la:Tako je, evo vidi Samketa učenik generacije, fakultetski obrazovan i nema posla .samir_tm87 je napisao/la:nemoj nista upisivat![]()
![]()
Ista priča za Bianconeria1988, diplomiro na filozofskom fakultetu i vidi na forumu sa nama![]()
![]()
Narin u školu si polazio 2003
Pa zar kad je dan škole, nisu priredbe, turniri, kofol obavezan dolazak, a nemoraš ni ići![]()
znači nikogaalacious je napisao/la:Narin je u skolu kren'o 2001,ispravi me ako grijesim![]()
Meni historiju predaje najjaca profesorica u skoli..nece da nas pita vise..jednom prozvala jednu curu,pravila se da joj je pozlilo..od tada pita samo one koji se sami jave
Ne grijesis.alacious je napisao/la:Narin je u skolu kren'o 2001,ispravi me ako grijesim![]()
bazeni je napisao/la:znači nikogaalacious je napisao/la:Narin je u skolu kren'o 2001,ispravi me ako grijesim![]()
Meni historiju predaje najjaca profesorica u skoli..nece da nas pita vise..jednom prozvala jednu curu,pravila se da joj je pozlilo..od tada pita samo one koji se sami jave![]()
Ma ne brinem se ja,nego se iznerviram kad dobijem 4 iz kosarke koju znam igrat..legenda reala je napisao/la:E čuj ih još se i za fizičko brinu![]()
![]()
Samo da kažem ovom malom bazenu da se ne brine, škola je postala obavezna, tako da mu niko ne može ništa, samo beze strahuješ, vidjećeš kad kreneš u srednju koja je škola šprdancija![]()
Jedino u životu što vrijedi su 4 godine srednje škole
Kako se zove, samo ime možešNarin je napisao/la:Imam ja jarana jednog,barem mislim da jos ide tamo..harebianconero je napisao/la:Imal ko da ide u građevinsku?
Legenda reala - na obnu,haha..
a fakultet,planiram pravo(znam da je rano,ali imam svoj put,a i tata mi je sudija,pa da nastavim tradiciju)legenda reala je napisao/la:E čuj ih još se i za fizičko brinu![]()
![]()
Samo da kažem ovom malom bazenu da se ne brine, škola je postala obavezna, tako da mu niko ne može ništa, samo beze strahuješ, vidjećeš kad kreneš u srednju koja je škola šprdancija![]()
legenda reala je napisao/la:E čuj ih još se i za fizičko brinu![]()
![]()
Lol nisam ja prekinuo vec se igralo na 3 minute , ENDe znaci , cuj u 4 minuti i nije 3:0 vec 2:0 ....Emir ZENICA je napisao/la:haha ne znam,ja kad sam s tobom igrao uvijek se na 1 pobjedu igralo,jel tako ?HZ_ilidzaa je napisao/la: aloo ! Na 3 pobjede se igra ,pitaj hareta uvijek na 3 pobjede igramo , pobjedio si me ovu prvu, nastavit cemo vcs kad se smanji lag![]()
![]()
Gubis 3:0 i prekines u 4 minuti kao lag![]()
![]()
jesi mis![]()
![]()
![]()
Ja sam iskusio srednju i to je meni bilo najbolje.bazeni je napisao/la:a fakultet,planiram pravo(znam da je rano,ali imam svoj put,a i tata mi je sudija,pa da nastavim tradiciju)legenda reala je napisao/la:E čuj ih još se i za fizičko brinu![]()
![]()
[youtube][/youtube]bazeni je napisao/la:@HZ_ilidzaa
čuo sam da šalju fanovi Bibera video njemu da dođe u Hrvatsku,ti si među njima sudeći po avataru![]()
![]()
mene tata želi da pošalje van Bihaća da studiram pravo,upravo zbog toga da okusim pravi životlegenda reala je napisao/la:Ja sam iskusio srednju i to je meni bilo najbolje.bazeni je napisao/la:a fakultet,planiram pravo(znam da je rano,ali imam svoj put,a i tata mi je sudija,pa da nastavim tradiciju)legenda reala je napisao/la:E čuj ih još se i za fizičko brinu![]()
![]()
Ljudi koji su studirali negdje van svog grada pa + još bili po domovima su mi govorili da im je to najljepši dio životaKažu možeš zamisliti kako je, sami, provod, cura, ma svega.
A ti na fakultet ne trebaš ići, imaš starog![]()
![]()
Djeco uživajte dok idete u školu
Ma još si ti zelenbazeni je napisao/la: Nekontam ovo imaš starog
ahalegenda reala je napisao/la:Ma još si ti zelenbazeni je napisao/la: Nekontam ovo imaš starog![]()
Reko imaš starog, fakultet ti nije ni potreban
Je li makar bilo friške pite u Paneri?HZ_ilidzaa je napisao/la:e jeboga Cazorla , ja usrana dana...Ni Real ni Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 115 gostiju.