Odvratni su ti pojedinci na istoku yebem im sve bolesno treba im zabranit pristup Koševu doživotno.bordobijeli je napisao/la: ↑21 avg 2022, 19:28Faruku Ihtijarevicu umro otac, par dana poslje momak stisnuo zube i igra utakmicu, pojedinci s istoka mu psuju babu, licno bio prisutan. Jest to bilo par ljudi al mozes misliti kako se osjeca igrac u tom momentu. Ne treba sve u isti koš, puno vise je onih normalnih, al nazalost cesto negativci koji su u manjini budu glasniji.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
dođi na istok pa im zaprijeti/namlatiFKSDoGroba je napisao/la: ↑21 avg 2022, 19:43Odvratni su ti pojedinci na istoku yebem im sve bolesno treba im zabranit pristup Koševu doživotno.bordobijeli je napisao/la: ↑21 avg 2022, 19:28Faruku Ihtijarevicu umro otac, par dana poslje momak stisnuo zube i igra utakmicu, pojedinci s istoka mu psuju babu, licno bio prisutan. Jest to bilo par ljudi al mozes misliti kako se osjeca igrac u tom momentu. Ne treba sve u isti koš, puno vise je onih normalnih, al nazalost cesto negativci koji su u manjini budu glasniji.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Klub se treba takvim debilima pozabavit, ja imam svoju tribinu s koje podržavam klub kako treba. Ne psujem svojim igračima mrtvog babu, a ti što psuju su zaslužili da im se šamari lupaju od svakog na tribini.mnon46 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 19:46dođi na istok pa im zaprijeti/namlatiFKSDoGroba je napisao/la: ↑21 avg 2022, 19:43Odvratni su ti pojedinci na istoku yebem im sve bolesno treba im zabranit pristup Koševu doživotno.bordobijeli je napisao/la: ↑21 avg 2022, 19:28
Faruku Ihtijarevicu umro otac, par dana poslje momak stisnuo zube i igra utakmicu, pojedinci s istoka mu psuju babu, licno bio prisutan. Jest to bilo par ljudi al mozes misliti kako se osjeca igrac u tom momentu. Ne treba sve u isti koš, puno vise je onih normalnih, al nazalost cesto negativci koji su u manjini budu glasniji.
teško da će se klub baviti sa 3/4 indijancaFKSDoGroba je napisao/la: ↑21 avg 2022, 19:50Klub se treba takvim debilima pozabavit, ja imam svoju tribinu s koje podržavam klub kako treba. Ne psujem svojim igračima mrtvog babu, a ti što psuju su zaslužili da im se šamari lupaju od svakog na tribini.mnon46 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 19:46dođi na istok pa im zaprijeti/namlatiFKSDoGroba je napisao/la: ↑21 avg 2022, 19:43
Odvratni su ti pojedinci na istoku yebem im sve bolesno treba im zabranit pristup Koševu doživotno.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Necu da imenujem jedan bivsi igrac mi je pricao kako su mu pojedinci psovali s istoka svaku utakmicu kako god da igra. I angazovao je neke ljude da provjere zašto mu psuju, i otkrilo se da njihov neki ljubimac na njegovoj poziciji, naravno u sve su bili ukuljuceni menageri. Decko sve izdrzao poslje bio ljubimac, kapiten. Tako da imaš svakakvi zamki kad igraš za FKS.
Problem i jeste što mi ne praštamo i ne zaboravljamo, zato će Zrinjski od 5 titula osvojiti barem 3 a mi svake pete godine.napoleon72 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 19:26Mi smo najveci klub u drzavi i definitivno marketinski najispraceniji. Evo Borac je ispao od ovih s Farskih ostrva, zayebancije po facebooku (i medju rajom) trajale 3-4 dana i to je to. Nama se i sad pamte Kukesi i Zeta. Nek Zrinjski sutra primi 8 u Evropi od bilo koga, o tom ce se pricat 5 dana i to je to, o nama se pisalo mjesec. Imamo najvise dusmana, najvise hejtera, jedini smo klub sa investitorom, najbolja oprema, trening kamp, akademija, najjaci sponzori, najvece plate, veze sa Cardiffom i Kortijkom... Dokaz tome je to sto se kod nas haman svaki dan pisalo i pricalo o Sabrini (i to ne mi ovdje nego "neutralne" fb stranice i sportski mediji), a evo ona otisla radit u Slobodu, niko ni mukajet. Svako nase potencijalno pojacanje se provuce kroz sve medije, jbt neko lupi da smo blizu Matavza, odmah ovaj portal i jos 10 njih napise "Sarajevo dovodi Matavza", a kad je bilo koji transfer rumour Zrinjskog bio na naslovnoj strani? Za igraca se sazna kad dodje. Evo primjer - kad je Cuze dosao u Zrinjski, to je objavio ovaj portal i jos 2-3 manja hercegovacka.portala. Kad je Hajrovic pregovarao sa Sarajevom, o tom su pisali svi domaci portali i barem 15 facebook stranica. Pa poslije ismijavanja, klub iz Lozionicke itd. Mi pregovaramo sa Spahicem za SDa, o tom pisu svi, a ko je Zrinjskom ili Borcu, Sirokom SD? Ne zna se. Ko pamti rezultate BH predstavnika u Evropi iz sezone 16/17? Kome su interesantni Radnik i Sloboda u Evropi, cast ovim klubovima? Zna li iko ovako na prvu od koga su ispali i kojim rezultatom? A znamo li zadnjih 10 nastupa Zelje u evropi, od koga su ispadali? Vecina zna.
Stoga, svaki igrac koji dolazi ovdje mora bit svjestan da ce bit pod lupom. Imat ces platu, imat ces uslove, al svaki tvoj pokret ce bit ispracen. Pobij se na treningu, o tom pisu svi, a u Zrinjskom isto to uradi, zataskat ce se bez problema. U Borcu pusi dzoint ako hoces i pij rakiju, nobody cares, ovdje nek te neko s pivom vidi, gotov si. E u tom je problem, i to je ta "nezdrava sredina" o kojoj se prica.
Uz nas jedino slican tretman ima Zeljo. Sve njihove blamaze i svi problemi su itekaaako medijski ispraceni i ismijavani. To sve ide s velicinom kluba. Man Utd je i dalje velicina, bez obzira na sve probleme, i uvijek ce bit medijski ispraceniji i pod vecom lupom nego Man City.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ma znam al eto fuj šta se sve psuje nisam to znao čuj igraču mrtvog babu psuješ.....mnon46 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 19:54teško da će se klub baviti sa 3/4 indijancaFKSDoGroba je napisao/la: ↑21 avg 2022, 19:50Klub se treba takvim debilima pozabavit, ja imam svoju tribinu s koje podržavam klub kako treba. Ne psujem svojim igračima mrtvog babu, a ti što psuju su zaslužili da im se šamari lupaju od svakog na tribini.
Sto obrisa brat IG ?OsmaDolazi je napisao/la: ↑21 avg 2022, 19:00Sto se palite svi? Covjek je ovu sliku poslao priajtelju kad smo osvojili duplu krunu. Jest vas lahko uspaliti sta je ovo ovako. Tacno su nasi navijaci najisfrustriraniji na dunjaluku.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Mozda jer se bolesni pitarski puk ne libi javiti u poruke i psovati sve od reda. I sam znas da to bolesnicima nije strano a mozda si i ti jedan od tih. Odlazi Rifete jer si sam kriv sto zadnje tri tekme igramo ko qrac. Navijaci koji vazda teret iskale na pojedincu nebitno da li je to kapic, varesanovic, suljic peti, deseti. Najiskrenije se nadam da ce uprava istrpiti Fedju i ubijedjen sam da ce ovo doci na svoje. Pitari zvani instant navijaci. Ima na istoku dosta normala raje al od krkana ne mogu doci do izrazaja. Sjever jedina ispravna tribina, da svi pruzaju podrsku ko oni nikad ne bismo dolazili u ove situacije da svaki krezubaš koji kupi kartu za tekmu iskali zivotne frustracije na drugom. Toliko.NazorUso je napisao/la: ↑21 avg 2022, 20:07Sto obrisa brat IG ?OsmaDolazi je napisao/la: ↑21 avg 2022, 19:00Sto se palite svi? Covjek je ovu sliku poslao priajtelju kad smo osvojili duplu krunu. Jest vas lahko uspaliti sta je ovo ovako. Tacno su nasi navijaci najisfrustriraniji na dunjaluku.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Derbi za 5 dana a mi i dalje polemisemo jel pusio ili nije, jel stara slika ili nije, koga ba boli briga? Imaju ljudi u klubu koji ce to istrazit i koji ce se pobrinut za to. Ima puno precih stvari sad od nekog Rifeta Kapica.
Nije obrisaoNazorUso je napisao/la: ↑21 avg 2022, 20:07Sto obrisa brat IG ?OsmaDolazi je napisao/la: ↑21 avg 2022, 19:00Sto se palite svi? Covjek je ovu sliku poslao priajtelju kad smo osvojili duplu krunu. Jest vas lahko uspaliti sta je ovo ovako. Tacno su nasi navijaci najisfrustriraniji na dunjaluku.
Edit: Sad pogledao, ipak jeste, ali sinoc i jutros je bio tu, valjda debili raznorazne poruke slali
Zadnja izmjena: cookiech, dana/u 21 avg 2022, 20:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Sve mi znamo.
-
- Kontakt:
Koga **** svi na grbavicu podrzat momke, i nadamo se da cemo svi zajedno na kraju slaviti !
Ja te **** zeljeznicare , ale ale !!!!!

Ja te **** zeljeznicare , ale ale !!!!!

04.10.2009 !
upitno je to je li sjever jedina ispravna tribina, što se tiče podrške klubu, apsolutno da, sa druge strane, ta te tribina košta desetine hiljada maraka radi pirotehnike.keli je napisao/la: ↑21 avg 2022, 20:17Mozda jer se bolesni pitarski puk ne libi javiti u poruke i psovati sve od reda. I sam znas da to bolesnicima nije strano a mozda si i ti jedan od tih. Odlazi Rifete jer si sam kriv sto zadnje tri tekme igramo ko qrac. Navijaci koji vazda teret iskale na pojedincu nebitno da li je to kapic, varesanovic, suljic peti, deseti. Najiskrenije se nadam da ce uprava istrpiti Fedju i ubijedjen sam da ce ovo doci na svoje. Pitari zvani instant navijaci. Ima na istoku dosta normala raje al od krkana ne mogu doci do izrazaja. Sjever jedina ispravna tribina, da svi pruzaju podrsku ko oni nikad ne bismo dolazili u ove situacije da svaki krezubaš koji kupi kartu za tekmu iskali zivotne frustracije na drugom. Toliko.NazorUso je napisao/la: ↑21 avg 2022, 20:07Sto obrisa brat IG ?OsmaDolazi je napisao/la: ↑21 avg 2022, 19:00Sto se palite svi? Covjek je ovu sliku poslao priajtelju kad smo osvojili duplu krunu. Jest vas lahko uspaliti sta je ovo ovako. Tacno su nasi navijaci najisfrustriraniji na dunjaluku.
-
- Kontakt:
Baš tako ko tetke kakve, prati se Instagram, FB, tik tok i ne znam ti šta vise. Žuta štampa je jedno a navijač drugo. Treba skupiti glave dobit usku prugu a igrao Kapić ili ne koga briga.
- feniksptica
- Kontakt:
Cuj sto je obriso. Zato sto ima debila koji misle da su oni neko i nesto pa da mogu pisat i vrijedjat i slat poruke.
Karta treba bit 40 najeftinija za utakmicu. Cisto da se ljudi koji misle za 10-15 KM da mogu radit posvat i vrijedjat kako hoce.
Klub je u kriti al mi navijaci smo u kurcu, nemamo nikakvu navijacku kulturu
Karta treba bit 40 najeftinija za utakmicu. Cisto da se ljudi koji misle za 10-15 KM da mogu radit posvat i vrijedjat kako hoce.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- napoleon72
- Kontakt:
Sinoc u 23:20 je vec bio obrisan.cookiech je napisao/la: ↑21 avg 2022, 20:27Nije obrisaoNazorUso je napisao/la: ↑21 avg 2022, 20:07Sto obrisa brat IG ?OsmaDolazi je napisao/la: ↑21 avg 2022, 19:00Sto se palite svi? Covjek je ovu sliku poslao priajtelju kad smo osvojili duplu krunu. Jest vas lahko uspaliti sta je ovo ovako. Tacno su nasi navijaci najisfrustriraniji na dunjaluku.
Edit: Sad pogledao, ipak jeste, ali sinoc i jutros je bio tu, valjda debili raznorazne poruke
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- JavierBosnia
- Kontakt:
Imas mozgova koji misle da je normalno da im se nakon poraza ili loše partije igrači izvinjavaju i mole za neki oprost. Neki bi najradije da kleknu pred tribinom i plaču.. Neki bi postrojavali nesto i slfeniksptica je napisao/la: ↑21 avg 2022, 20:34Cuj sto je obriso. Zato sto ima debila koji misle da su oni neko i nesto pa da mogu pisat i vrijedjat i slat poruke.
Zar misle da će psovanjem svega Kobiljaru i ostalim pojedincima podstaci ga da on bolje igra? Glasni pojedinci koji zbog kojih se normalni navijači ne čuju.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ma nije obrisao gdje ces vjerovati svojim ocima
sto objavi sliku s onim natpisom, i to sad haha
Samo braniti slinu !!!
Samo braniti slinu !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- napoleon72
- Kontakt:
Psovanje bi se lahko rijesilo da ovdje ima imalo drzave. Kupis kamere, postavis po stadionu, svakog majmuna oderes za 500 KM odmah. Al ko bi to placao, cekalo bi se da zastari i to je to. Ni saobracajne kazne se ne placaju a kamoli to.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: keli, napoleon72, PapakIzSa, rimljanin90 i 79 gostiju.