AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Sve sam vise ubijedjen da Belotti dolazi,jer oni vec traze zamjene,znaci od Aube.izgleda nista iako bih najvise volio njega. Dalje spominje se i dolazak Kalinice bez obzira na Belotija izgleda da ce ovi nasi dovoditi do 31-og augusta dok god je transfer rok. Samo me zanima sta je sa Baccom nema nista da ga neko hoce ili bilo sta?
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ja bih Baccu ostavio umjesto dovodjenja Kalinica.
Milannews.it: According to current trends, Milan are likely to sell around 40-45,000 season tickets. This is a massive increase compared to last season where only over 16,000 were sold.
Milannews.it: According to current trends, Milan are likely to sell around 40-45,000 season tickets. This is a massive increase compared to last season where only over 16,000 were sold.
Sto znaci da ce imati jako lijepu posjetu,plus ako na pocetku budu dobri rez bice sig 60+k svaku tekmu
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kalinić na korak od Milana.Dok će se u toku dana znati nešto više i oko mogućeg prelaska Belottia u Milan. Osim potpune rekonstrukcije odbrane i sredine, i napad će biti potpuno rekonstruisan.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Da bas citam da bi u toku dana cak moglo doci i do dogovora oko Belotija,a da je Kalinic prakticno vec nas igrac samo se ceka zvanicna potvrda 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Znači imamo 4 nova defanzivca, 3 nova vezna igrača te 3 nova napadača. Za očekivati je još jednog napadača, jednog veznog te vjerovatno i stopera.Do prije par sedmica niko nije mogao ni zamisliti ovakav rasplet merkata ali sad je sve moguće. Do prije par mjeseci malo koji jači igrač je htio doći u Milan a sada mnogi to žele, a i dovođenje Bonuccia je dosta pomoglo oko toga.
Također osim Belottia, Sancheza i Kalinića, spominje se i jedno iznenađenje u sredini terena, neki mediji nagađaju da se radi o Ivanu Rakitiću.
Također osim Belottia, Sancheza i Kalinića, spominje se i jedno iznenađenje u sredini terena, neki mediji nagađaju da se radi o Ivanu Rakitiću.

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ne znam cemu Kalinic kad je tu Bacca i da ode kolumbijac to nije nikakv upgrade za vas. samo vise novac na placu za hrvata a nije nista bolji napadac od Bacce
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zbog toga što je Bacca beskoristan van 16-erca i nikakav uticaj na igru nema.S druge strane Nikola ima veći radijus kretanja i jači je u građenju i zadržaanju lopte.Doduše on će svakako biti treći izbor. Silva i (vjerovatno) Belotti su udarni napadači Milana od naredne sezone, ali sačekajmo.. Jer Mirabelli i Fassone su najavili i moguće iznenađenje po pitanju napadača.Andrej je napisao/la:Ne znam cemu Kalinic kad je tu Bacca i da ode kolumbijac to nije nikakv upgrade za vas. samo vise novac na placu za hrvata a nije nista bolji napadac od Bacce
ili je to zato što bacca hoće da ide, čak je valjda na društvenim mrežama izbrisao sve slike vezane uz milan 
prodaš ga za dvadesetak miliona i za iste pare kupiš kalinića, ništa se tu bog zna šta ne mjenja, a back up napadač ti svakako treba.
a kalinić se bolje uklapa u montelinu filozofiju, zato se valjda toliko zapelo za njega.

prodaš ga za dvadesetak miliona i za iste pare kupiš kalinića, ništa se tu bog zna šta ne mjenja, a back up napadač ti svakako treba.
a kalinić se bolje uklapa u montelinu filozofiju, zato se valjda toliko zapelo za njega.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Ovo je zvanično najbolji mercato Milana. Otišli su De Sciglio, Bertolacci i Poli. Ah da, došlo je (zasad) 8 pojačanja ali to nije ni izbliza bitno kao to da su ta trojica otišla.
Ova prva 3 vjerujem,Romagnoli13 je napisao/la:
ali za Rakitica ne vjerujem. A to bi bilo super, pogotovo sa marketinske strane da jedan prvotimac Barce dođe u Milan.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan Badelj također nije otpisan i on bi mogao preći u Milan do kraja mjeseca, jer se očito na Montoliva više ozbiljno ne računa.Cijena negdje oko 10M jer se radi o zadnjoj godini ugovora.Naravno on bi bio direktni back up za Biglia-u. A Sanches bi bio u rotaciji sa ostalim veznim igračima. Naravno tu je Krychowiak kojem je Emery poručio da slobodno može potražiti novi klub.
Također, od danas Bonucci je i službeno igrač Milana.Najbolji stoper lige i jedan od najboljih na svijetu je doveden za 28M na tri rate.
Također, od danas Bonucci je i službeno igrač Milana.Najbolji stoper lige i jedan od najboljih na svijetu je doveden za 28M na tri rate.

- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan: attempt to Sanches within 48 hours. Badelj has proposals from abroad, but it can be vice Biglia (with or without Kalinic in the operation).
Jednostavno ljudi ništa ne žele rizikovati i žele na svakoj poziciji već sada imati dva dobra igrača.
Milan will make another attempt for Renato Sanches in the coming 48 hours [@AlfredoPedulla].
Milan Badelj has offers from abroad but could join Milan as a backup for Biglia, unrelated to Kalinic [@AlfredoPedulla].
Jednostavno ljudi ništa ne žele rizikovati i žele na svakoj poziciji već sada imati dva dobra igrača.
Milan will make another attempt for Renato Sanches in the coming 48 hours [@AlfredoPedulla].
Milan Badelj has offers from abroad but could join Milan as a backup for Biglia, unrelated to Kalinic [@AlfredoPedulla].
bilo bi dobro kad bi isposlovali posudbu za sancheza bez obaveznog otkupa, da se procjeni vrijedi li ga kupovati ili slati nazad, ali ovo će ići malo teže jer nisu vesla sisali u minhenu
ali pedesetak miliona je stvarno ogromna cifra za nedokazanog igrača poslije ovakve loše sezone, bez obzira na talenat koji posjeduje ne može biti garant da će od njega postati dobar igrač.
ali meni tu nešto smrdi što ga se bayern tako olako odriče, nešto tu ne štima
a i gdje mali da igra u formaciji i zar da pored tolikih klubova izabere opet onaj gdje će opet biti na klupi? jer realno u ovom odmjeru snage ne vidim kako može biti ispred kessija, biglie i hakana/bonaventure.

ali meni tu nešto smrdi što ga se bayern tako olako odriče, nešto tu ne štima

a i gdje mali da igra u formaciji i zar da pored tolikih klubova izabere opet onaj gdje će opet biti na klupi? jer realno u ovom odmjeru snage ne vidim kako može biti ispred kessija, biglie i hakana/bonaventure.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne može biti starter ali bi imao mnogo veću minutažu nego u Bayernu.Očito da će Milan svim silama krenuti na svakom frontu, jer nisu se odlučili tek tako za jedno ljeto dovesti 8 novih prvotimaca+ 4-5 igrača za rotaciju. Uvijek je bolje da unutar ekipe ima vise kvalitetnih konkurenata za jednu poziciju, tako da se niko ne može umisliti ili pomisliti da je nezamjenljiv.
- Romagnoli13
- Kontakt:
According to ESPN Diego Costa to Milan is a deal done. The spaniard will come as a loaned player.
ESPN ovih dana dosta ne tacnih info daje,ali ovdje ima neke mozda istine,e sad ako su ga i doveli nadam se da nije samo do zime pa da ide i Atl Madrid kad njima prestane zabrana,jer glupo bi mi bilo da tad ode jedino ako ce ga tad Ibra zamjenutiRomagnoli13 je napisao/la:According to ESPN Diego Costa to Milan is a deal done. The spaniard will come as a loaned player.

- Romagnoli13
- Kontakt:
Znam je ESPN u zadnje vrijeme dosta nepouzdan izvor informacija, ali sve je moguće.Imati jakog individualca kao sto je Costa u trenutku kad se ekipa uigrava je dobra stvar, pa makar to bilo samo do januara.Jer takav igrač sam donosi bodove kad ekipi ne ide.ronaldo99 je napisao/la:ESPN ovih dana dosta ne tacnih info daje,ali ovdje ima neke mozda istine,e sad ako su ga i doveli nadam se da nije samo do zime pa da ide i Atl Madrid kad njima prestane zabrana,jer glupo bi mi bilo da tad ode jedino ako ce ga tad Ibra zamjenutiRomagnoli13 je napisao/la:According to ESPN Diego Costa to Milan is a deal done. The spaniard will come as a loaned player.
Opet poceli sa Kalinicima i Badeljima.. Taman se malo smirilo zadnjih par dana. Radujemo se sto se rjesavamo panjeva i parazita a dovodimo nove. Dokle vise?
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!