Kod nas sutra dan skole,imam prva tri i onda palim na kafu s rajom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Cuj mangupa po kafama idealacious je napisao/la:@Narin,hahhaha,to je bio pocetak za desetke![]()
![]()
Kod nas sutra dan skole,imam prva tri i onda palim na kafu s rajom
Koju ces ti srednju upisati?Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj mangupa po kafama idealacious je napisao/la:@Narin,hahhaha,to je bio pocetak za desetke![]()
![]()
Kod nas sutra dan skole,imam prva tri i onda palim na kafu s rajomGdje mozete ispijat kafe u varesu ??
![]()
Neku sto laksu al da poslije mogu na faksNarin je napisao/la:Koju ces ti srednju upisati?Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj mangupa po kafama idealacious je napisao/la:@Narin,hahhaha,to je bio pocetak za desetke![]()
![]()
Kod nas sutra dan skole,imam prva tri i onda palim na kafu s rajomGdje mozete ispijat kafe u varesu ??
![]()
srednju huligansku,a direktor škole EmirNarin je napisao/la:Koju ces ti srednju upisati?Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj mangupa po kafama idealacious je napisao/la:@Narin,hahhaha,to je bio pocetak za desetke![]()
![]()
![]()
Ima talenta da bude huliganalacious je napisao/la:Kod nas u Varesu ako icega ima,ima kafica![]()
U krugu 100 metara ima ih brat bratu 10![]()
Jes' lijepo otic' na fiziku a ne sikirat' se..Prosli cas me pit'o,dao mi tricu,sad mi srce k'o tekija sto ne moram odgovarat'
Srajlica ce bit' huligan![]()
Mozda frizersku upisem jer bih tu poslije imao siguran posao kod rodjaka jednog, a i oni puno zaradjujuNarin je napisao/la:Upisi veterinarsku![]()
,meni jaran tu ide,lik kad je druga smjena prije dodje kuci nego kad sam ja prva.
Sarajlijc@ je napisao/la:Mozda frizersku upisem jer bih tu poslije imao siguran posao kod rodjaka jednog, a i oni puno zaradjujuNarin je napisao/la:Upisi veterinarsku![]()
,meni jaran tu ide,lik kad je druga smjena prije dodje kuci nego kad sam ja prva.
![]()
Imam ja jarana jednog,barem mislim da jos ide tamo..harebianconero je napisao/la:Imal ko da ide u građevinsku?
Tako je, evo vidi Samketa učenik generacije, fakultetski obrazovan i nema posla .samir_tm87 je napisao/la:nemoj nista upisivat![]()
![]()
Valja i meni,jos sutra test iz historije i pita fizicko,kosarka je na redu..alacious je napisao/la:Legendo..jarane,cudno jeste,al' jbt-ga...bolje 3 casa pa ciKu neg' da moram nadoknadjivat' na kraju![]()
Sam' mrsko mi ustat' sutra u 7 -.-'
kod nas doneseš opremu 5Narin je napisao/la:Valja i meni,jos sutra test iz historije i pita fizicko,kosarka je na redu..alacious je napisao/la:Legendo..jarane,cudno jeste,al' jbt-ga...bolje 3 casa pa ciKu neg' da moram nadoknadjivat' na kraju![]()
Sam' mrsko mi ustat' sutra u 7 -.-'
Legenda reala - 2001/2002,krenuo sam godinu ranije,sad mi je 17.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.