Pa jbt pitanje je je li ovo i prekrsaj
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gdje i kad je bila objavljena? Da i mi smrtnici vidimo a ne samo vi insajderi.

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
pusti pokusavaju da odbrane neodbranjivo
Kapic ce uskoro biti bivsi i to je zavrsena prica
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
ma ona slika je starija 100%, znam da sam je jednom vidio, samo ne mogu se sjetiti tacno perioda, al najblize je da je to bilo poslije osvajanja duple krune (ili mozda poslije onog derbija 0-3, ali to je ta sezona 100%)
Pyro is not a crime !
- NisamInSajder
- Kontakt:
Zrinjski prije svega plati igrača onoliko koliko vrijedi. Tako je bilo i danas i prije 7-8 godina, uvijek, pojedine situacije gdje su pretplatili igrača. A i sada, nekoliko igrača ima pofine plate i u vrhu su PL, što bi ti rekao zayebana cifre za naše uslove. Po ciframa koje igrači zagarantovano dobiju ništa se oni ne razlikuju.zagorski je napisao/la: ↑21 avg 2022, 17:27Pa vjerovatno nisu, ali da bi dosli do te neke zayebane cifre (za nase uslove) moraju dobro oznojiti muda,nije im zagarantovano kao kod nas. Sad vjerovatno to daju nesto ispod stola,nesto kroz bonuse i sl.,ali sve to rezultira sasvim drugacijim odnosom igraca prema klubu i drugacijim pristupom jer igrac zna da se mora potruditi da bi mu bilo isplaceno. Kod nas je obrnuto, imaju zagarantovanu finu cifru bez obzira kako igrali, a nismo se zastitili nekim drugim aktima da ce igrac biti dodatno nagraden/kaznjen shodno ostvarenju zacrtanih ciljeva.NisamInSajder je napisao/la: ↑21 avg 2022, 15:48Jel fakat mislite da su to plate u Zrinjskom.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 12:17Kao sto je juce rekao Jakirovic 2000 milje je plata ostalo sve tj bonuse na terenu trebaju zasluziti,takodje bi kod nas uveo fixnu playu kao Husic 200 maraka ostalo sve na osnovu rezultata. Ne mirisem Hadzica i nisam bio za njegov dolazak al sta je on sad kriv? Doveo sve sto je Dudic zelio,nije nista na svoju ruku radio nit je mogao radit al opet vidim nekom nesto kriv?![]()
. Kakve bajke braće Grim. Kao što je bajka da su naši sklopili dosta jeftiniji sastav od prethodnog, jesu jer je prije 6-7 igrača bilo daleko pretplaćeno, a sada su 2-3, plus imaš još uvijek par igrača koji su na prvim ugovorima pa nemaju veliku platu. U Zrinjskom su solidne plate, sad su tu negdje naši i oni po budžetu, ali nikako da je plata u Zrinjskom 2 milje. Prije par mjeseci, Zrinjski je tražio 4tog štopera za 3500 milje € mjesečno. Ali, daju dosta razumnije i dosta planiranja ima u sklapanju kadra i trošenja budžeta za razliku od našeg tabora.
Mi taj dio jednostavno moramo reformisati unutar kluba.
Što se tiče odnosa igrača prema klubu, pa možeš i igrače Zrinjskog vidjeti u Obali, Artu, ako na to misliš. Ono što je razlika su navijači, pritisak. Tamo znaš da imaš neko vrijeme, ovdje sve mora sad, odmah ili preko noći.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I neko stvarno pada na te jakiroviceve jeftine fore o 2000 maraka plati ? Ne zna se sta mi je smijesnije, njegova izjava ili ko povjeruje u to, jos govori sto i mi ne predjemo na taj sistem 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Pa realno ljudi u klubu bi se trebali upitati zasto od nas puno igraca otišlo na ruzan nacin iz razno razni razloga.
Benko, Adukor, Pejovic, Tatar, Duljevic, Sarić, Crnkic, Pavlović, Pejovic, Melunovic, Duljevic, Rustemovic, Fanimo, i veliki broj akademaca.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Melunović 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kako funkcionise ova LP za zene evo SFK blizu pobjede.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Da smo iole ozbiljan klub Rifet bi vec danas bio bivis, valjda niko ne radi nedjeljom. Ako mu pređu preko ovoga onda ce svima pokazati da mogu raditi sta hoce i da nece imati ozbiljnih posljedica. Mene ne bi cudilo da nasi nisu ubacili neku klauzulu u ugovor igraca gdje bi se klub osigurao u slucaju ovakvih incidenata
Druze nikad nisam rekao za sebe da sam insider ili da imam neke informacije koje vi nemate sa foruma, cak sta vise ne zivim uopste u BiH pa vjerovatno da vi imate vise i bolje informacije. Sto se slike tice pa vise nego je ocigledno da onaj opis slike ne opisuje trenutno stanje ni kluba niti njegovih igara u posljednje vrijeme. Daleko bilo da ja hocu nesto njega da branim, boze sacuvaj ali evo raja vec par puta pise ovdje da je tu sliku nekad davno postavio pa je i vise nego ocigledno da je slika montirana tj starija slika. A to vi sto hocete da se izivljavate na nekome i da lijecite licne fristracije iz privatnih zivota ovdje na forumu da psujete nekome sestre da zelite nekome da pogine i tako te stvari to vama na dusu. Pozz
Prvo, ne mora znaciti da se tekst na slici odnosi na FK Sarajevo, mozda je u pitanju njegovo privatno drustvo? Drugo, ako je sliku davno nekad objavio, zasto je deaktivirao profil odmah nakon sto su ga upozorili na nju?ubipara je napisao/la: ↑21 avg 2022, 18:39Druze nikad nisam rekao za sebe da sam insider ili da imam neke informacije koje vi nemate sa foruma, cak sta vise ne zivim uopste u BiH pa vjerovatno da vi imate vise i bolje informacije. Sto se slike tice pa vise nego je ocigledno da onaj opis slike ne opisuje trenutno stanje ni kluba niti njegovih igara u posljednje vrijeme. Daleko bilo da ja hocu nesto njega da branim, boze sacuvaj ali evo raja vec par puta pise ovdje da je tu sliku nekad davno postavio pa je i vise nego ocigledno da je slika montirana tj starija slika. A to vi sto hocete da se izivljavate na nekome i da lijecite licne fristracije iz privatnih zivota ovdje na forumu da psujete nekome sestre da zelite nekome da pogine i tako te stvari to vama na dusu. Pozz
Prestanite ga opravdavati.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Čuj stara slika a lik nest'o sa interneta radi nje 

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Pa nalokala se binda, pa se qrci da je kao najjaci i prkosi navijacima.ubipara je napisao/la: ↑21 avg 2022, 18:39Druze nikad nisam rekao za sebe da sam insider ili da imam neke informacije koje vi nemate sa foruma, cak sta vise ne zivim uopste u BiH pa vjerovatno da vi imate vise i bolje informacije. Sto se slike tice pa vise nego je ocigledno da onaj opis slike ne opisuje trenutno stanje ni kluba niti njegovih igara u posljednje vrijeme. Daleko bilo da ja hocu nesto njega da branim, boze sacuvaj ali evo raja vec par puta pise ovdje da je tu sliku nekad davno postavio pa je i vise nego ocigledno da je slika montirana tj starija slika. A to vi sto hocete da se izivljavate na nekome i da lijecite licne fristracije iz privatnih zivota ovdje na forumu da psujete nekome sestre da zelite nekome da pogine i tako te stvari to vama na dusu. Pozz
Btw da mu je hakovan profil ne moze ga on obrisati a ni prijaviti 1000 ljudi za 3 minute. Mucnite malo jbg.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- napoleon72
- Kontakt:
1. Sto se nije oglasio preko tudjeg profila, preko svog FB profila, kontaktirao klub ili nekog od kolega da se oglasi? Pa kad se "obicnim smrtnicima" desi da im se hakuje profil, oglase se preko neceg radi eventualnih posljedica.
2. Sto je Kobiljar obrisao svoj story, sto se Adi Adilovic onako ibretio?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
3. Kako je izbrisao IG ako mu je hakovan ?napoleon72 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 18:541. Sto se nije oglasio preko tudjeg profila, preko svog FB profila, kontaktirao klub ili nekog od kolega da se oglasi? Pa kad se "obicnim smrtnicima" desi da im se hakuje profil, oglase se preko neceg radi eventualnih posljedica.
-
- Kontakt:
Sto se palite svi? Covjek je ovu sliku poslao priajtelju kad smo osvojili duplu krunu. Jest vas lahko uspaliti sta je ovo ovako. Tacno su nasi navijaci najisfrustriraniji na dunjaluku.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, johntravolta123, MaroonBjelave, Napapijri i 50 gostiju.