[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Ne slažem se za Alonsa on je bitna karika u našoj igri,a Higuainu treba pod hitno novi ugovor dati najmanje 7 milja godišnjeRomariooo je napisao/la:Ajd nije vam to belaj, bolje igrate bez Benzeme, a i bez Kake i Xabi Alonsa, dzaba Perez potrosi pare na njih, puno bolje i ljepse igrate sa Higuainom, Van der Vartom i Gutijem.
svojim igrama higuain je zasluzio mozda cak i viseLBJ MVP je napisao/la: Ne slažem se za Alonsa on je bitna karika u našoj igri,a Higuainu treba pod hitno novi ugovor dati najmanje 7 milja godišnje![]()
skonto je da može toliko dobit pa je odbio prvu ponudu
Svakako Primera 16 golova=18 utakmica ova sezona,prošla sezona 1. asistent i strijelac da ne bi njega možda bi čak morali igrati EuroliguMirza_Hordas je napisao/la:svojim igrama higuain je zasluzio mozda cak i viseLBJ MVP je napisao/la: Ne slažem se za Alonsa on je bitna karika u našoj igri,a Higuainu treba pod hitno novi ugovor dati najmanje 7 milja godišnje![]()
Odbio je on bgm 2-3 puta novi ugovor, upurno traži da mu plata bude ista kao i Benzemi i opravdano je traži i akb i dobiće je, ne treba štediti na njemu. Samo se nadam da Benzema neće biti propala invensticija i da će konačno početi igrati kako zna i umije.LBJ MVP je napisao/la:Ne slažem se za Alonsa on je bitna karika u našoj igri,a Higuainu treba pod hitno novi ugovor dati najmanje 7 milja godišnjeRomariooo je napisao/la:Ajd nije vam to belaj, bolje igrate bez Benzeme, a i bez Kake i Xabi Alonsa, dzaba Perez potrosi pare na njih, puno bolje i ljepse igrate sa Higuainom, Van der Vartom i Gutijem.![]()
Da makar zna igrat' kao npr. Ronaldo, pa da ima razloga biti bezobrazan ... a ustvari prosječan igrač, Higuain je za njega doktor nauka, da je imao malo više sreće mogao je postići i hattrick protiv Seville, stativa, prečka i još par šansi. Takođe bitna razlika između Benzeme i Pipite je da Benzema upropasti priliku koju mu "namjeste", dok se Higuain za većinu svojih prilika sam izbori svojim trudom, i šteta što nije postigao još koji gol sad u subotu, igrači poput njega su prava rijetkost danas.Romariooo je napisao/la:Ne želim da ovo ispadne kao provokacija, ali mislim da je Benzema nafuran tip i jedna ortodoksna seljacina koja se nije snasla u velikom klubu kakav je Real, jer je na pocetku godine prigovarao sto ponekad sjedi na klupi dok igra veliki Raul. Iako mi svi znamo da je Raulovo vrijeme proslo, takve izjave moze davati samo moron, jer umjesto da suti i dokazuje se na terenu, ta seljacina se odma drznula da proziva covjeka koji je jedan od najbolji napadaca u istoriji fudbala, dijete Reala i koji se u ovim godinama vise trudi od tog nabrijanog Benzeme. Bio mi je drag igrac, al sad kakav je u Realu to je katastrofa i ne vjerujem da ce ikada biti nesto posebno od njega jer ima onaj sindrom da mora biti glavni.
upravo. Meni je extra bio drag dok je igrao u Lyonu, zbog stila igranja podsjeca na Ronalda(jednog i jedninog) nevjerovatno .. Sad kako je dosao u Real nikako nije ispunio ocekivanja.. Mozda bi bilo najbolje kad bi ga Real posudio koju sezonu i onda ga vratiti ...Romariooo je napisao/la:Ne želim da ovo ispadne kao provokacija, ali mislim da je Benzema nafuran tip i jedna ortodoksna seljacina koja se nije snasla u velikom klubu kakav je Real, jer je na pocetku godine prigovarao sto ponekad sjedi na klupi dok igra veliki Raul. Iako mi svi znamo da je Raulovo vrijeme proslo, takve izjave moze davati samo moron, jer umjesto da suti i dokazuje se na terenu, ta seljacina se odma drznula da proziva covjeka koji je jedan od najbolji napadaca u istoriji fudbala, dijete Reala i koji se u ovim godinama vise trudi od tog nabrijanog Benzeme. Bio mi je drag igrac, al sad kakav je u Realu to je katastrofa i ne vjerujem da ce ikada biti nesto posebno od njega jer ima onaj sindrom da mora biti glavni.
I ja imam isto mišljenje najbolje bi ga bilo tušnut SAF-u za nešto love ili mijenjati za EvansaRomariooo je napisao/la:Ne želim da ovo ispadne kao provokacija, ali mislim da je Benzema nafuran tip i jedna ortodoksna seljacina koja se nije snasla u velikom klubu kakav je Real, jer je na pocetku godine prigovarao sto ponekad sjedi na klupi dok igra veliki Raul. Iako mi svi znamo da je Raulovo vrijeme proslo, takve izjave moze davati samo moron, jer umjesto da suti i dokazuje se na terenu, ta seljacina se odma drznula da proziva covjeka koji je jedan od najbolji napadaca u istoriji fudbala, dijete Reala i koji se u ovim godinama vise trudi od tog nabrijanog Benzeme. Bio mi je drag igrac, al sad kakav je u Realu to je katastrofa i ne vjerujem da ce ikada biti nesto posebno od njega jer ima onaj sindrom da mora biti glavni.
Imate i vi jednog Benzemu i ortdoksnu seljacinu porijeklom od Brckog koji isto nije ispunio ocekivanja.Zato tisu-misuRomariooo je napisao/la:Ne želim da ovo ispadne kao provokacija, ali mislim da je Benzema nafuran tip i jedna ortodoksna seljacina koja se nije snasla u velikom klubu kakav je Real, jer je na pocetku godine prigovarao sto ponekad sjedi na klupi dok igra veliki Raul. Iako mi svi znamo da je Raulovo vrijeme proslo, takve izjave moze davati samo moron, jer umjesto da suti i dokazuje se na terenu, ta seljacina se odma drznula da proziva covjeka koji je jedan od najbolji napadaca u istoriji fudbala, dijete Reala i koji se u ovim godinama vise trudi od tog nabrijanog Benzeme. Bio mi je drag igrac, al sad kakav je u Realu to je katastrofa i ne vjerujem da ce ikada biti nesto posebno od njega jer ima onaj sindrom da mora biti glavni.
Ne Evans je dobar mladi igrač na poziciji koja nam treba,a napadač nam ne treba(pogotovo ne napadač poput Benzeme)jer smo 2. najefikasnija ekipa Evrope nakon DinamaWolverine je napisao/la:mjenajti benzemu za evansasalis se, zar ne?
Salis salis!LBJ MVP je napisao/la:NeWolverine je napisao/la:mjenajti benzemu za evansasalis se, zar ne?
Jel mislis na onog "seljacinu" iz Bijeljine koji vam ga je zavalio u el classicu, i koji je prije Barce igrao u nizu velikih klubova (Ajax, Juventus, Inter) i tamo se poprilicno dobro snalazioharishp je napisao/la:Imate i vi jednog Benzemu i ortdoksnu seljacinu porijeklom od Brckog koji isto nije ispunio ocekivanja.Zato tisu-misuRomariooo je napisao/la:Ne želim da ovo ispadne kao provokacija, ali mislim da je Benzema nafuran tip i jedna ortodoksna seljacina koja se nije snasla u velikom klubu kakav je Real, jer je na pocetku godine prigovarao sto ponekad sjedi na klupi dok igra veliki Raul. Iako mi svi znamo da je Raulovo vrijeme proslo, takve izjave moze davati samo moron, jer umjesto da suti i dokazuje se na terenu, ta seljacina se odma drznula da proziva covjeka koji je jedan od najbolji napadaca u istoriji fudbala, dijete Reala i koji se u ovim godinama vise trudi od tog nabrijanog Benzeme. Bio mi je drag igrac, al sad kakav je u Realu to je katastrofa i ne vjerujem da ce ikada biti nesto posebno od njega jer ima onaj sindrom da mora biti glavni.
Ne siri pesimizam ... nece ispastiNail for Real je napisao/la:Ljudi,volim Real i sve to ali on veceras ispada![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.