Nista ono novi stari selektor, sad mi nesto zao covjeka i ban dobio zbog togabojamora je napisao/la:Bitno je da Hadžibegić neče biti

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nista ono novi stari selektor, sad mi nesto zao covjeka i ban dobio zbog togabojamora je napisao/la:Bitno je da Hadžibegić neče biti
daleko mu kuca bila od reprezentacije i njegovom svenu tinucalcio je napisao/la:Odmah poslati delegaciju iz saveza u Pariz da kleknu i zamole covjeka da se vrati.![]()
Kakve ti komplekse imas od Zeljeznicara, Osima, a sad ces i od Bazdarevica.tuzlak1987 je napisao/la:Sada mozete da prisustvujete velicanstvenoj transformaciji Osimovaca Zeljovaca u Mesa Zeljovce na forumu
Pogledajte na klixu kakav nam je debilan narod u fb komentarima
Mesa jedino moze voditi sina u skolu.. a biti selektor, boze sacuvajbojamora je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:
MEŠA
Nece biti Mesa, dosta nam je bio jedan selktor JugoslavenElegant je napisao/la:Kakve ti komplekse imas od Zeljeznicara, Osima, a sad ces i od Bazdarevica.tuzlak1987 je napisao/la:Sada mozete da prisustvujete velicanstvenoj transformaciji Osimovaca Zeljovaca u Mesa Zeljovce na forumu
Pogledajte na klixu kakav nam je debilan narod u fb komentarima
Nisi jedini, ima vas dosta.
Goalgetter je napisao/la:
Sto se mene tice, svejedno mi je ko ce od ove dvojice biti. Neka su se konacno vise dogovorili, i samo da ne gledam Branimira Tulica u repci nikako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.