Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

kennyM
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la kennyM » 12 sep 2014, 14:38

U21 protiv Engleske, nije loš ždrijeb mada su ovi imali 9 1 0 ali vjerovatno i najlakšu grupu
audere est facere!
Joe!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 sep 2014, 15:06

@Fidels :nene:

Jedvaj ce igrat stopera u reprezentaciji. Kao i sto ce u Leverkusenu za godinu-dvije ako ga otkupe. Jer on je stoper ma koliko dobar bio na beku. Sime drzi tu stranu, a imamo i Tomecaka.

Jedvaj - Lovren :beba:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 16 sep 2014, 15:10

Ama nece, on ce lijepo beka igrati umjesto Srne i zivio. Jedini eventualni razlog zasto Jedvaj ne bi igrao desnog beka, meni, je da to igra Tomecak.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 sep 2014, 15:39

BurningLegion je napisao/la:Ama nece, on ce lijepo beka igrati umjesto Srne i zivio. Jedini eventualni razlog zasto Jedvaj ne bi igrao desnog beka, meni, je da to igra Tomecak.
Pazi sta sam rekao... :kafa:

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 16 sep 2014, 15:59

Nemoj ti meni tu logiku nek igra svatko svaku poziciju. :) Nek igra sta igra u klubu.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 16 sep 2014, 16:10

BurningLegion je napisao/la:Ama nece, on ce lijepo beka igrati umjesto Srne i zivio. Jedini eventualni razlog zasto Jedvaj ne bi igrao desnog beka, meni, je da to igra Tomecak.
Vidim da si pošteno zapeo, Dakle, Hrvatska ima vrhunski potencijal na desnom beku, a to je Šime Vrsaljko. Isto tako, Hrvatska ima vrhunski potencijal na stoperu, a to je Jedvaj. Tomečak je krilo. Još jednom za kraj:

Jedvaj - stoper
Vrsaljko - desni bek
Tomečak - desno krilo
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 16 sep 2014, 16:16

Tomecak je svakako krilo, ali moze igrati i beka, Vrsaljko je meni svakako vec za prvu ispred Srne, a Jedvaj je takodjer bolji od Srne u ovom momentu na toj poziciji.
Jest i Corluka stoper onda.
Polivalentnost.
Kako god, poanta je da je vrijeme zamijeniti Srnu, a momak koji je u najvecoj formi na toj poziciji momentalno je Jedvaj.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 16 sep 2014, 16:30

BurningLegion je napisao/la:Tomecak je svakako krilo, ali moze igrati i beka, Vrsaljko je meni svakako vec za prvu ispred Srne, a Jedvaj je takodjer bolji od Srne u ovom momentu na toj poziciji.
Jest i Corluka stoper onda.
Polivalentnost.
Kako god, poanta je da je vrijeme zamijeniti Srnu, a momak koji je u najvecoj formi na toj poziciji momentalno je Jedvaj.
Slažem se lave. Srna je definitivno za penziju. Niej to više to. Rpeprezentacija kalibra Hrvatske mora imati jačeg igrača. Meni bi žao bilo od Jedvaja napraviti beka, ali takva klasa može igrati sve. Što se tiče desnog beka, tu je Vrsaljko, a pojavio se u Veroni i ovaj dečko iz Dervente - Martić. Vidjeti ćemo za koga će se on odlučiti. Volio bih vidjeti tandem na desnoj strani Vrsaljko - Tomečak. Nadam se da će se srediti situacija sa Sertićem.
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 16 sep 2014, 16:55

:thumbup: Tako nekako bi trebalo biti u idealnom svijetu.
Ne znam za tog Martica, iskreno prvi put za njega cujem u nekom ozbiljnom kontekstu. Sto ne znaci da ga HR skauti nisu vec zapazili. Doduse, ovo se treba reci, nisam ni ja bio neki fan Markovica i sl., ali boga mi njemu maltene nijedan igrac nije promaknuo iz ruke, a da je mogao nastupati za HR, kamoli da ih gubi od Svicarske, Svedske i sl.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 16 sep 2014, 17:32

BurningLegion je napisao/la::thumbup: Tako nekako bi trebalo biti u idealnom svijetu.
Ne znam za tog Martica, iskreno prvi put za njega cujem u nekom ozbiljnom kontekstu. Sto ne znaci da ga HR skauti nisu vec zapazili. Doduse, ovo se treba reci, nisam ni ja bio neki fan Markovica i sl., ali boga mi njemu maltene nijedan igrac nije promaknuo iz ruke, a da je mogao nastupati za HR, kamoli da ih gubi od Svicarske, Svedske i sl.
Baš smo to neki dan komentirali na kavi. Marković je bio svakakav, ali u njegovo vrijeme skauting je bio moćan. Da je Šuker sjedio u njegovo vrijeme, Petrić i Rakitić bi igrali za Švicarsku, Didulica i Šimunić za Australiju itd itd. Ovu priču oko Sertića je još on pokrenuo, ali ovi lapani ne mogu završiti (pretpostavljam zbog prodaje Brozovića)

radamel1994
Kontakt:

Post Postao/la radamel1994 » 18 sep 2014, 10:06

Srna je zreo za mirovinu, mislim da se s tim svi slazu osim onih cije misljenje je na kraju jedino vazno tj. ljudi iz strucnog stozera. Sto se tice stopera, mislim da su tu zacimentirani barem jos dvije godine Corluka i Lovren. Backup Vida i Schifo za kojeg ne znam zasto ga Kovac nije zvao za ove zadnje utakmice. Covjek nije nikad bio u boljoj formi. Sto se tice bekova, po meni je najbolja solucija Jedvaj desno, Vrsaljko lijevo. Vidjeli smo na SP koliko Sime moze lijevo. Nisam jedan od onih pljuvaca Strinica za koje je on dezurni krivac, ali mislim da je Sime bolji, brzi, moderniji bek koji igra u oba pravca. S njim dvojicom bi dobili vrlo dobre i mlade bekove.
Dalje, mislim da je pozicija zadnjeg veznog najveca rak rana ove reprezentacije. Sertic je izgubljen za sva vremena, pisale su novine o tome i bilo je izjava iz HNS-a da tu vise nema nikakve sanse. Stvarno ne vidim niti jednog barem solidnog zadnjeg veznog. Tu se guraju Badelj i Brozovic ali svi znamo da oni nikad nisu bili zadnji vezni. Badelj je klasicni centralni veznjak koji kraj sebe uvijek mora imati jednog defenzivno jakog igraca. Brozovic moze igrati vise pozicija, ali samo one ofenzivnije.

Jbg, imamo dosta neizbalansiranu momcad, ali opet mislim da se tu moze sastaviti odlicna momcad kad bi imali iole kvalitetnog izbornika.

radamel1994
Kontakt:

Post Postao/la radamel1994 » 18 sep 2014, 10:17

Nasi prijavljeni igraci za ovu sezonu Lige prvaka:

Murić (Ajax)
Mandzukic (Atletico)
Halilovic (Barcelona)
Rakitic (Barcelona)
Jedvaj (Leverkusen)
Lovren (Liverpool)
Subasic (Monaco)
Modric (Real Madrid)
Srna (Shakhtar)

radamel1994
Kontakt:

Post Postao/la radamel1994 » 18 sep 2014, 10:21

Zaboravio sam jos Kresica iz Leverkusena.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 sep 2014, 14:27

Leovac dobio drzavljanstvo, vjerovatno ce bit na iducem okupljanju ;) .

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 sep 2014, 14:51

-Srna u klubu igra odlično već godinama i još i danas dok je u reprezentaciji katastrofalan.Nije zreo za mirovinu nego treba vidjeti gdje je problem sa igrama u reprezentaciji.
-Badelj je itekako dobar u defanzivi i ne znam odakle ta silna priča kako ne može sam držati tu poziciju.Badelj iz Dinama,onaj prije par godina i ovaj danas su dva različita svijeta.
-Za Martica sam prvi put čuo sad ovaj vikend kad je krenuo od 1.minute za Veronu na desnom beku.
-A Jedvaj je bek.Leverkusen ga je kupio da igra beka i on sam je izjavljivao da mu ta pozicija više odgovara.Da se mene pita igrao bi beka i u reprezentaciji.Ali posto niti Kovacic u reprezentaciji nikad ne igra ono što igra u klubu ne treba čudit i ako će se Jedvaja gurat na stopera.Glavno da će se onda pljuvat kako je u klubu dobar,a u reprezentaciji ništa.

Inače,Vrsaljko se ozlijedio sad protiv Intera.Ali ne znam koliko je ozbiljno...

radamel1994
Kontakt:

Post Postao/la radamel1994 » 18 sep 2014, 19:02

Badelj ne moze to igrati na potrebnoj razini jer ima radijus kretanja ko ranjena zirafa.
Jedvaj je rekao da je on primarno stoper, sto i je, ali ako u Bayeru bude igrao beka onda se tu njega nista ne pita nego ce postati bek.

radamel1994
Kontakt:

Post Postao/la radamel1994 » 18 sep 2014, 19:04

I od tog Leovca se sad pravi Roberto Carlos. Ok, rastura po HNLu i ovim pretkolima ali treba vidjeti gdje je on zapravo kad je vrhunski nogomet u pitanju. Mislim da nije ni blizu Vrsaljku pa ni Strinicu koji je doktorirao defenzivne zadace. Radije Strinic nego netko bolji naprijed ali plivac nazad.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 20 sep 2014, 17:38

Krenulo nas.. :kafa:

Niko
slika
Jela
slika
:tokralju: :tokralju:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 sep 2014, 17:18

Nek se i tu nađe:
slika

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 sep 2014, 23:10

Mateo majstor! Jbt, imate njega, Rakitića i Modrića kao play-ve, ali kuburite sa dmf, a mi ih imamo za izvoz! Daj da se nekako trampimo... :mrgreen:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.