Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Ej Bosnjace jadan li si!
PerryFred je napisao/la:Đura će ti oprostiti što te je tukao.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Vranjes da kaze da mrzi bosnu i sve bosnjake ,nasli bi se opet neki koji bi rekli ,jbg u toj situaciji on je bio prinuden to reci 

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Neko će nayebat, pogrešnu boju je zamiješao upropastio čojku kantu jupola
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
neces tako nikad bit moderator ko jaOsim13 je napisao/la:Neko će nayebat, pogrešnu boju je zamiješao upropastio čojku kantu jupola
Zarathustra
Kompromis je napisao/la:Ako je Ibisevic njega prvi komentarisao apsolutno onda stoji vranjesev komentar... i malo mu je odgovorio... bio bi glup da mu nije odgovorio.... vranjes u nekim stvarima pretjeruje ali je ovdje u pravu....

Ibisevica na lomacu!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Spremaj puč, otvaramo pdf politika i meni dosta toMoggi je napisao/la:neces tako nikad bit moderator ko jaOsim13 je napisao/la:Neko će nayebat, pogrešnu boju je zamiješao upropastio čojku kantu jupola

Sta ocekivati od naroda koji se ulizuje cetama i glumi neko bratstvo i jedinstvo. Da i pokoljes jos jednom opet bi lizali supak ognjenu i ostaloj bandi. Glup narod uvjek bio. Oni ce i Vedu spustiti samo da bi ovog smrada branili.Salih1984 je napisao/la:Vranjes da kaze da mrzi bosnu i sve bosnjake ,nasli bi se opet neki koji bi rekli ,jbg u toj situaciji on je bio prinuden to reci
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Prvi sam uvijek govorio dok gine na terenu ja sam ZA to da bude dio repke.
Uvijek je beskompromisan na terenu, nazalost takav je i mimo terena a ne bi trebao biti.
Pokazuje koliko je glup i neinteligentan, da ne kazem djetinjast ili da ima pileci mozak kako ne bih nekoga uvrijedio...ali definitivno momak ne zna da se ponasa u odredjenim situacijama kako treba, ne zna odmjeriti stvari, a to je svojstvo neinteligentnih ljudi...ili mozda bolje reci svojstvo psihopata..nekako sam ga takvim uvijek i dozivljavao i takvim se vise doima.
Bojim se da bi ovog puta upravo on mogao biti taj koji ce narusiti atmosferu, u ovom ili onom smislu.
Uvijek je beskompromisan na terenu, nazalost takav je i mimo terena a ne bi trebao biti.
Pokazuje koliko je glup i neinteligentan, da ne kazem djetinjast ili da ima pileci mozak kako ne bih nekoga uvrijedio...ali definitivno momak ne zna da se ponasa u odredjenim situacijama kako treba, ne zna odmjeriti stvari, a to je svojstvo neinteligentnih ljudi...ili mozda bolje reci svojstvo psihopata..nekako sam ga takvim uvijek i dozivljavao i takvim se vise doima.
Bojim se da bi ovog puta upravo on mogao biti taj koji ce narusiti atmosferu, u ovom ili onom smislu.
Ovoliko priče a i dalje niko da napiše slavil momak noć vještica?Moggi je napisao/la:zar jos serete na ovu temu pa i meni je dosadilo
Podrzava li gej brakove?Osim13 je napisao/la:Ovoliko priče a i dalje niko da napiše slavil momak noć vještica?Moggi je napisao/la:zar jos serete na ovu temu pa i meni je dosadilo
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- sagitarius
- Kontakt:
Sv*si nam usta Ogi, jer ti jedini gines na terenu, Dzeko i ostali 22 igraca se samo setkaju!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Držil kera u kući?Sarmelino je napisao/la:Podrzava li gej brakove?Osim13 je napisao/la:Ovoliko priče a i dalje niko da napiše slavil momak noć vještica?Moggi je napisao/la:zar jos serete na ovu temu pa i meni je dosadilo
Toliko mrznje, a toliko nepoznanica
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ima li tetovca gravce?rishovski je napisao/la:Vranjes out Kerla in

Kerlu da se vrne,morao bi prvo na merdevine da ga vidimo kako se snalazi.
DD
Upravo tako,mislim pogledaj logike on dok gine na terenu on moze govoriti sta hoce vrijedati koga hoce itd?hahahahhaha pa da daje 5 golova po utakmici treba ga izbaciti,i ne znam kako neko moze osudivati Ibisevica veliku legendu bh fudbala zbog ovog idiota.Maestro je napisao/la:Sta ocekivati od naroda koji se ulizuje cetama i glumi neko bratstvo i jedinstvo. Da i pokoljes jos jednom opet bi lizali supak ognjenu i ostaloj bandi. Glup narod uvjek bio. Oni ce i Vedu spustiti samo da bi ovog smrada branili.Salih1984 je napisao/la:Vranjes da kaze da mrzi bosnu i sve bosnjake ,nasli bi se opet neki koji bi rekli ,jbg u toj situaciji on je bio prinuden to reci
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ima li jos ijedan primjer igdje na svijetu da frajer tetovira genocidnu tvorevinu, vrijedja navijače i da ga pri tome ljudi brane ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.