Mozda zvuci smesno, ali nama je jedan Albanac glavni covek u reprezentaciji, klubovima i fudbalu. Dok nisu otkrili ko je upravljao ovom letelicom, bio sam siguran da je Ramadani pomesao daljinske upravljace.kokuz je napisao/la: btw. šta kaže ova anketa na ovoj temi na forumu HAHAHAHHA šta "falji"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Srbi pokazase pravo lice

Interista je napisao/la:Prvo Albanci ovaj mec nece dobiti 0-3 zivi bili pa vidjeli.. Albanci sa onom reakcijom fol kao brane zastavu a ono nije bila zastava Albanije znaci da je sve odlicno smisljeno od strane nekog znalo se da je dovoljna samo jedna iskra da se ode u 3 pm.. Zgadilo mi se ovo sve veceras da dugoooo necu u pekaru uci niti Jelen popiti
Upadaju ljudi i šaketaju igrača Albanije i neće dobiti 0:3,

Domaćin je uvijek kriv za organizaciju utakmice. Kako god, Srbija, tj. njihovi navijači su krivi, pa nije upravljao albanski igrač letjelicom dok je igrao.
99.9% 0:3 za Albaniju.
Pa normalno da su navijaci Srbije krivi za ovo, jer su nasjeli na provokaciju sa zastavom. Znao sam da je Albancima cilj od pocetka da dodju za stolom do tri boda i zbog toga mi je najkrivlje. Ali s obzirom gdje zivimo, kakav je mentalitet, koliko je mrznje.. jednostavno me ne cudi ovakva reakcija. Kao sto sam rekao veceras, i na ovoj temi se vidi koliko mrznje postoji izmedju nacija/vjera.NoName je napisao/la:Trib, treba biti objektivan i priznati grešku bez obzira što se radi o tvom stadu. Srbe cijenim veoma ali brate ovo što radite po stadionima i na ostalim grupnim desavanjima nije baš normalno.
Meni je samo komicno sto se sada neki prave moralisti i sveci.. Kao u fazonu zastava Velike Srbije bi se na stadionu u Sarajevu ili Zagrebu docekala aplauzom, fasisticka skandiranja Srba, a da sutra igraju sa Srbima bilo bi "Srbe na vrbe".. i slicno.
I da dodam.. Gadjanje topovskim i bakljama, kao i ulijetanje na teren je velika sramota (u rangu majmunisanja u Krusevcu), ali za mene ocekivan rasplet.
Al oplakah, kazu od veceras je Beograd najveca zracna luka Albanije.

1946
Navijači i redari su fizički nasrnuli na igrače Albanije, je l' tebi jasno to? Dođi sebi.Chengzhang je napisao/la:Citam komentare ovde,
kada Albanac pokusava da udari pesnicom Srbina, onda je junak i navija se za njega, a kada Albanac dobije po ledjima od Srbina, onda je Srbin "divljak".![]()
Veci Siptari i od samih Alabanaca...
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nije druze, naravno. Upravljao je brat njihovog premijera. Uhapsen je ima sat vremena .Neutral je napisao/la: pa nije upravljao albanski igrač letjelicom dok je igrao.
Albanci su "fino" isprovocirali vec isprovocirane Srbe. Srbi su samim imenom Albanija dovoljno isprovocirani i jos ova zastava... A Srbi izgleda jedva docekali da pokazu ljubav, kako na tribinama tako na terenu.
Najgora slika koja opisuje stvarno stanje je ova gdje redar udara Albanskog igraca, i to covjek na zemlji!
Sankcije bi mogle/trebale/morale biti ogromne.
Ovo je gore od onog kad je Boban udario policajca na utakmici koja je ozvanicila pocetak raspada Jugoslavije.
http://imagizer.imageshack.us/a/img540/9129/2S4ekV.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Najgora slika koja opisuje stvarno stanje je ova gdje redar udara Albanskog igraca, i to covjek na zemlji!
Sankcije bi mogle/trebale/morale biti ogromne.
Ovo je gore od onog kad je Boban udario policajca na utakmici koja je ozvanicila pocetak raspada Jugoslavije.
http://imagizer.imageshack.us/a/img540/9129/2S4ekV.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
srpska propagandaParadajz je napisao/la:Je li ovo brat albanskog premijera uhapsen, zato sto je on upravljao onim dronom ?![]()
Inace, vecina komentara ovde koje vidim i procitam, me uvek fascinira, ignorantno se prica o navijanju na ovim prostorima, licemerno do te mere, da se zaista uvek zacudim koliko je balkanski narod zatucan.

Redar udara igraca koji udara navijaca. Mislim da se ovdje mogu obraniti s tim da je redar htio razdvojiti igraca i navijaca.Head je napisao/la:http://imagizer.imageshack.us/a/img540/9129/2S4ekV.jpg
redar udara igraca Albanije![]()
Mislim da sto je Srbija igrala kvalifikacije igrala je.
Popusit ce ga oni na tome da je navijac udario igraca Albanije, a vidimo i da se Bogdanov sece terenom. Netko je nabrojao hrpu gluposti koje su izazvali navijaci Srbije i nebi me iznenadilo ni to da ih suspendiraju na duzi period.
Chengzhang je napisao/la:Citam komentare ovde,
kada Albanac pokusava da udari pesnicom Srbina, onda je junak i navija se za njega, a kada Albanac dobije po ledjima od Srbina, onda je Srbin "divljak".![]()
Greske i Srba i Albanaca po meni najbolje je da se ponovi utakmica bez navijaca

Upravu si za ovo veci siptari od samih Albanaca , iskreno vise volim kad mi neko kaze mrzim te iskreno u lice kao sto su Srbi govorili u Beogradu nego da mi Albanci "braca" ili Turci "bratski"narod pricaju o bratimljenju nekom dodjemo u Tursku skidaju nam transparente Srebrenica ovo ono ma daj pusti mi to bratstvo treba bit objektivan

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ja brace od ovih premijera, jedan upravlja letjelicama drugi se udara sa zandarmerijom na gej paradi.Tribalian je napisao/la:Nije druze, naravno. Upravljao je brat njihovog premijera. Uhapsen je ima sat vremena .Neutral je napisao/la: pa nije upravljao albanski igrač letjelicom dok je igrao.

1946
Ja se tom još uvijek smijem.Head je napisao/la:Al oplakah, kazu od veceras je Beograd najveca zracna luka Albanije.![]()

[youtube][/youtube]dscile je napisao/la:Pa normalno da su navijaci Srbije krivi za ovo, jer su nasjeli na provokaciju sa zastavom. Znao sam da je Albancima cilj od pocetka da dodju za stolom do tri boda i zbog toga mi je najkrivlje. Ali s obzirom gdje zivimo, kakav je mentalitet, koliko je mrznje.. jednostavno me ne cudi ovakva reakcija. Kao sto sam rekao veceras, i na ovoj temi se vidi koliko mrznje postoji izmedju nacija/vjera.NoName je napisao/la:Trib, treba biti objektivan i priznati grešku bez obzira što se radi o tvom stadu. Srbe cijenim veoma ali brate ovo što radite po stadionima i na ostalim grupnim desavanjima nije baš normalno.
Meni je samo komicno sto se sada neki prave moralisti i sveci.. Kao u fazonu zastava Velike Srbije bi se na stadionu u Sarajevu ili Zagrebu docekala aplauzom, fasisticka skandiranja Srba, a da sutra igraju sa Srbima bilo bi "Srbe na vrbe".. i slicno.
I da dodam.. Gadjanje topovskim i bakljama, kao i ulijetanje na teren je velika sramota (u rangu majmunisanja u Krusevcu), ali za mene ocekivan rasplet.

@Tribalian
Pročitao sam. Ruku na srce, sve je ovo presmiješno,

- ibrakadabra
- Kontakt:
Fudbalska reprezentacija Srbije
Srbi će biti žestoko kažnjeni zbog propusta u organizaciji.Dali će to biti 3 boda ili igranjem pred praznim gledalištem zavisi od Uefe.Otezavajuca okolnost je Genova.Sto se tiče igrača kaznice se oni koji su se otimali oko zastave.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: ibrakadabra, dana/u 14 okt 2014, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Chengzhang
- Kontakt:
Posle nasrtaja vise Albanaca na Mitrovica, jel' to tebi jasno? Dodji sebi.Clutch je napisao/la:Navijači i redari su fizički nasrnuli na igrače Albanije, je l' tebi jasno to? Dođi sebi.Chengzhang je napisao/la:Citam komentare ovde,
成章
Head je napisao/la:Ja brace od ovih premijera, jedan upravlja letjelicama drugi se udara sa zandarmerijom na gej paradi.Tribalian je napisao/la:Nije druze, naravno. Upravljao je brat njihovog premijera. Uhapsen je ima sat vremena .Neutral je napisao/la: pa nije upravljao albanski igrač letjelicom dok je igrao.

LvG je napisao/la:srpska propagandaParadajz je napisao/la:Je li ovo brat albanskog premijera uhapsen, zato sto je on upravljao onim dronom ?![]()
Inace, vecina komentara ovde koje vidim i procitam, me uvek fascinira, ignorantno se prica o navijanju na ovim prostorima, licemerno do te mere, da se zaista uvek zacudim koliko je balkanski narod zatucan.Nisu oni (vi) nista krivi, uvijek su drugi. Ova notorna laz nece proci

da pa je napravio pesnicu da bi razdvojioSignore je napisao/la:Redar udara igraca koji udara navijaca. Mislim da se ovdje mogu obraniti s tim da je redar htio razdvojiti igraca i navijaca.Head je napisao/la:http://imagizer.imageshack.us/a/img540/9129/2S4ekV.jpg
redar udara igraca Albanije![]()
Mislim da sto je Srbija igrala kvalifikacije igrala je.
Smeji ti se slobodno, smijemo se i mi
Mozete vi kriti lice, ali kad ga pokazete, pokazete u stilu

- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ajde sada redom i bez tenzija...
prvo: navijanje srpskih navijaca "ubi, ubi, ubi... " i slicno je standardna navijanja kad igraju balkanci medjusobno (ne znaci da odobravam, ali kad UEFA nije ranije kaznjavala takvo navijanje, sto bi i sada). i kad je srbija gostovala u zagrebu i hrvatska u beogradu i bih u beogradu i srbija u sarajevu, uvijek je bilo a i nazalost bice takvog navijanja...
drugo: s.ranje je krenulo onda kada se pojavila zastava velike albanije.
trece: igrac srbije je skida i biva napadnut od strane 3 igraca albanije (sta jedan profesionalni igrac ima da reaguje na zastavu nekih zamisljenih granica velike nije bitno cega, osim ako nije i sam sljedbenik takvih ideja)
cetvrto: nered nastaje tada i ulaze pojedini navijaci srbije i tuku igrace albanije, kao reakciju na tucu koja je izbila izmedju igraca
znaci, na stranu sto nisam pripadnik ni jedne od ove dvije nacije, ovde su albanci ispali sup.ci najveci, a srbi su nazalost nasjeli na njihove provokacije...
prvo: navijanje srpskih navijaca "ubi, ubi, ubi... " i slicno je standardna navijanja kad igraju balkanci medjusobno (ne znaci da odobravam, ali kad UEFA nije ranije kaznjavala takvo navijanje, sto bi i sada). i kad je srbija gostovala u zagrebu i hrvatska u beogradu i bih u beogradu i srbija u sarajevu, uvijek je bilo a i nazalost bice takvog navijanja...
drugo: s.ranje je krenulo onda kada se pojavila zastava velike albanije.
trece: igrac srbije je skida i biva napadnut od strane 3 igraca albanije (sta jedan profesionalni igrac ima da reaguje na zastavu nekih zamisljenih granica velike nije bitno cega, osim ako nije i sam sljedbenik takvih ideja)
cetvrto: nered nastaje tada i ulaze pojedini navijaci srbije i tuku igrace albanije, kao reakciju na tucu koja je izbila izmedju igraca
znaci, na stranu sto nisam pripadnik ni jedne od ove dvije nacije, ovde su albanci ispali sup.ci najveci, a srbi su nazalost nasjeli na njihove provokacije...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.