Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SaLL/ihovic
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la SaLL/ihovic » 12 mar 2011, 18:58

nisam gledao utakmicu posto sam bio na drugoj tekmi ....al po postovima vidim da je bila odlicna ....znao sam ja da ce on pogodit ....sta reci nego moj idol je uvijek bio i ostao da je neznam kakav "KLOC" meni ce uvijek biti dobar i kao igrac i kao covjek

PS: moram rec da mi je danas jedan od najboljih dana u 2011 godini...Bayern napokon u svom stilu pobjedio,Vedo ga zabio,a Sloboda jest da je tu bilo komplikacija al nije ni cudo kakva je situacija ipak je bila odlicna protiv Sarajeva ...tako da danas je moj dan bio u fudbalu :D
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 12 mar 2011, 18:59

a WOLFSBURG je strasan ja rece na pocetku sezone Diter Henes otjero HERTU u CVAJTU a tome je sve blize i WOLFSBURG :lol:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 12 mar 2011, 19:35

mdss je napisao/la:a WOLFSBURG je strasan ja rece na pocetku sezone Diter Henes otjero HERTU u CVAJTU a tome je sve blize i WOLFSBURG :lol:
D.Hoeness zvani "druga liga" :lol: :lol: Vedo kralj :)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 mar 2011, 19:41

Koje su ovo pick3 .. Mislim na Hoffenheimove navijace. Prije dvije utakmice zvizde mu kad izlazi (samo njemu) a danas sa ovacijama ispracen.

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 12 mar 2011, 19:56

Goalgetter je napisao/la:Koje su ovo pick3 .. Mislim na Hoffenheimove navijace. Prije dvije utakmice zvizde mu kad izlazi (samo njemu) a danas sa ovacijama ispracen.
poznato mi to nesto kao da sam negdje gledao slicnu situaciju pa ddaaaa sad se sjecam i nasi su tako radili .....barem smo po tome slicni svabama :oops: :oops:
SLOBODA do groba .

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 12 mar 2011, 20:05

Čestitke Vedi na pogotku, nadam se da će nastaviti u ovom ritmu. Ovo nam je veoma važno pred meč sa Rumunima, treba nam raspoloženi Vedo, a nadam se da će i ostali početi dobrop igrati( ev Miske je danas namjestio gol, Pjana ponovo od prve minute, još samo da Džeko sutra zabije i bit će dobro)
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 12 mar 2011, 20:07

el-fighter je napisao/la:Čestitke Vedi na pogotku, nadam se da će nastaviti u ovom ritmu. Ovo nam je veoma važno pred meč sa Rumunima, treba nam raspoloženi Vedo, a nadam se da će i ostali početi dobrop igrati( ev Miske je danas namjestio gol, Pjana ponovo od prve minute, još samo da Džeko sutra zabije i bit će dobro)
iz tvojih usta u Bozije usi :D
SLOBODA do groba .

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 12 mar 2011, 20:17

Ko zna zna :D

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 12 mar 2011, 20:20

Dobar veceras, napokon... Bravo!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 mar 2011, 23:36

slika slika slika slika slika slika

Vedo legendo ! 8-)

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 12 mar 2011, 23:40

Daj Boze da Vedo i Sejo zamjene ovaj plavi dres s ovim zutim danasnjeg protivnika.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

aldin-8
Kontakt:

Post Postao/la aldin-8 » 13 mar 2011, 00:15

zaista sam danas uzivao, zalezelio sam se da gledam Bundes ligu kako nasi dobro igraju, mada se u posljednje vrijeme glavno stavilo da li uopste igraju

danas je Vedo odigrao super, Subotic mu nije mogao nista, cak je i vecini vazdusnih duela dobio, i Sejo je super odigrao, po lijevoj strani je ,, mljeo '' al je cini mi se malo previse vracen na defanzivu

uzivanje je gledati ,, zmajeve '' u ovakvom izdanju, ako Bog da i da do kraja prvenstva budu ovakvo sve igrali

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 13 mar 2011, 02:02

aldin-8 je napisao/la:zaista sam danas uzivao, zalezelio sam se da gledam Bundes ligu kako nasi dobro igraju, mada se u posljednje vrijeme glavno stavilo da li uopste igraju

danas je Vedo odigrao super, Subotic mu nije mogao nista, cak je i vecini vazdusnih duela dobio, i Sejo je super odigrao, po lijevoj strani je ,, mljeo '' al je cini mi se malo previse vracen na defanzivu

uzivanje je gledati ,, zmajeve '' u ovakvom izdanju, ako Bog da i da do kraja prvenstva budu ovakvo sve igrali
Ma realno gledajuci sve je suprotno od boldiranog bilo

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 mar 2011, 02:07

delija je napisao/la:
aldin-8 je napisao/la:zaista sam danas uzivao, zalezelio sam se da gledam Bundes ligu kako nasi dobro igraju, mada se u posljednje vrijeme glavno stavilo da li uopste igraju

Ma realno gledajuci sve je suprotno od boldiranog bilo
Bogami ovaj put si ''trohnuo'' :mrgreen:
Vedo nije dobio u cjeloj sezoni vise vazdusni ukupno duela nego na ovoj temu.Svaki Sejin nabacaj skoro je Vedina sansa glavom bila.
Subotic je inace plodno tlo za Seju i Vedu.A bogami su ga trehali Miske i Dzeko,podosta puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 13 mar 2011, 04:35

harishp je napisao/la: Bogami ovaj put si ''trohnuo'' :mrgreen:
Vedo nije dobio u cjeloj sezoni vise vazdusni ukupno duela nego na ovoj temu.Svaki Sejin nabacaj skoro je Vedina sansa glavom bila.
Subotic je inace plodno tlo za Seju i Vedu.A bogami su ga trehali Miske i Dzeko,podosta puta.
Jesil jedva docekao :mrgreen:

Dobro moram priznati da sam propustio par dijelova tekme..
Ali brate ja apsolutno nisam vidio ni jednu situciju da je dobio Subotica.Bas se sjecam scene kad komentator govori Ibisevic je bio jaci ali...Subotic bolji...
Koliko se ja sjecam imao je samo jedan udarac na nabacaj Salihovica..

Ne znam,meni ovo opet izgleda preuvelicavanje nasih igraca nakon datog gola.Ne kazem ja da je on lose odigrao,ali kad cujem/vidim da je Ibisevic dobio vecinu zracnih duela ravno mi je da kazes da je Dzeko vecinu asistencija od Teveza dobio

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 mar 2011, 05:08

Onda se slabo sjecas ili si propustio jako puno djelova. :mrgreen:
Ja sam prvi koji ne voli preuvilicavanje u vezi nasih igraca.
Ali da je Subotic i kompanija rastegnuta ko' zvaka u datim momentima sto jes' jes'.
Kad jos uzmes u obzir da su igrali protiv ovakvog BVB,i da imaju antitrenera Pezzu i par nazor guranih zvjezdica koji veze nemaju.Ucinak Vede i Seje defakto ogroman.
U vezi zracni duela i ja sam sam jos i sad prijatno iznenadjen u zracnim duelima Vede.Vile su sjedile na precki BVB,vjeruj mi mili :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 13 mar 2011, 05:18

Pa moj harise sjecas se da si i sam govorio da ne mogu pasa svezati kako treba a kamoli da su ih rasturali..Ma haj ebaji ga sljedeci put cu pazljivije gledati :lol: .Ako se jos ko slozi sa tobom mozda i pomislim da sam pogrijesio :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 mar 2011, 05:28

Jest ali to se desavalo u prvom poluvremenu.U drugom im je garant usao Hoop i rekao par nekih stvari u vezi ''finasijskih problema''A i Vedo je imao neih reklama u vezi Red Bulla pa........
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 13 mar 2011, 09:47

Uglavnom, dobra vijest za Sušića da se Vedo vraća u formu. ;)
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 mar 2011, 10:37

Evo 8 minuta highlights utakmice. Poslije 5. minute onaj jaki sut.
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Beduin, CAGarfia, ledesma, perun i 33 gosta.