NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 25 sep 2011, 21:52

curguz nikad nece biti zaboravljen u gradaccu u to vrijeme apoteke su pravo radile :lol: :lol: :lol: pa gdje si pabizo druze masalah i olimpic kreno da brije ha
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 25 sep 2011, 22:32

jah golmana,Smajić komotno može pojačat Kerep,Labus tamo srbijanske niželigase po Vojvodini.

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 25 sep 2011, 22:38

Momci, Zvijezda je odigrala dosta kvalitetnu utakmicu u Zenici, vjerujte mi da sa ovom ekipom i ovako strucnim vodjenjem sigurno necete strepiti za opstanak u ligi, i kod nas je prije 2 koal situacija bila alarmantna, a sad sve ide ka boljem, ubijedjen sam tako ce biti i kod vas.
Ono sto mogu pohvaliti ej strasno korektna igra vase ekipe, i situacija da i kada su imali remi, nisu se valjali po terenu nego su muski igrali fudball, i na tome im svaka cast.
Posebno su dobri bili Moranjkic, Hamzic i posebno Gavaric koji je doslovno pretrcao 20km vjerujte mi, svaka mu cast.

Zelim vam puno srece u nastavku prvenstva, i da vas zaobidju pehovi, a kvalitet sigurno posjedujete.
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

SledgeHammer
Kontakt:

Post Postao/la SledgeHammer » 26 sep 2011, 14:07

Halo raja, šta je ovo nigdje nikoga... evo danas vidim Prodanovića u čaršiji, kaže da je u dobojskoj Slogi i osjeti se nostalgija u njegovom govoru. Moje mišljenje je da treba pokušati čovjeka vratiti u Gradačac, jer je prošle sezone bio najpouzdaniji igrač odbrane, igr'o čovjek glavom i bez panike, baš k'o Spahić. Nije šala, ozbiljno govorim... njegova igra i stav na terenu bi dosta pomogla našim veznjacima.
Trust me, I know what I'm doing !!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 sep 2011, 15:41

SledgeHammer je napisao/la:Halo raja, šta je ovo nigdje nikoga... evo danas vidim Prodanovića u čaršiji, kaže da je u dobojskoj Slogi i osjeti se nostalgija u njegovom govoru. Moje mišljenje je da treba pokušati čovjeka vratiti u Gradačac, jer je prošle sezone bio najpouzdaniji igrač odbrane, igr'o čovjek glavom i bez panike, baš k'o Spahić. Nije šala, ozbiljno govorim... njegova igra i stav na terenu bi dosta pomogla našim veznjacima.
na polusezoni samo pravog klasicnog napadaca i golmana al dobrog,i to je to,..vjerujem da ce u subotu banja biti puna jer bar zbog ove dvije zadnje tekme momke treba podrzati.ja sam bio na obadvije i od kad pratim zvijezdu nikad manje srece nismo imali.promasivali smo ono sto je vjerovatno lakse dati nego promasiti :P

Nova sezona nova nafaka

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 26 sep 2011, 15:44

astra1922 je napisao/la:
SledgeHammer je napisao/la:Halo raja, šta je ovo nigdje nikoga... evo danas vidim Prodanovića u čaršiji, kaže da je u dobojskoj Slogi i osjeti se nostalgija u njegovom govoru. Moje mišljenje je da treba pokušati čovjeka vratiti u Gradačac, jer je prošle sezone bio najpouzdaniji igrač odbrane, igr'o čovjek glavom i bez panike, baš k'o Spahić. Nije šala, ozbiljno govorim... njegova igra i stav na terenu bi dosta pomogla našim veznjacima.
na polusezoni samo pravog klasicnog napadaca i golmana al dobrog,i to je to,..vjerujem da ce u subotu banja biti puna jer bar zbog ove dvije zadnje tekme momke treba podrzati.ja sam bio na obadvije i od kad pratim zvijezdu nikad manje srece nismo imali.promasivali smo ono sto je vjerovatno lakse dati nego promasiti :P

sreća s tim nema veze ba

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 sep 2011, 15:51

seven je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:

sreća s tim nema veze ba
ne ulazim u to i necu da blatim igrace ipak su to igraci nase zvijezde i nase lige da su bolji igrali bi u bundes ligi 8-)

Nova sezona nova nafaka

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 26 sep 2011, 16:27

tako je ASTRA 100% si upravu-.-.-.-.-. samo momcima dati podrsku i to je to .... to su nasi igraci tamam da su najgori na svijetu..... NASI SU i TREBA DA IH PODRZIMO.... VOLIM TE ZVIJEZDO-...-.-.-...-.-.
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 sep 2011, 20:14

ove sezone nas prati samo peh za pehom,mesi opet obnovio povredu i nece ga biti duzi period.a hamza nema pravo nastupa protiv borca u subotu,guravo pa et :D

Nova sezona nova nafaka

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 26 sep 2011, 20:17

astra1922 je napisao/la:ove sezone nas prati samo peh za pehom,mesi opet obnovio povredu i nece ga biti duzi period.a hamza nema pravo nastupa protiv borca u subotu,guravo pa et :D
sto Hamza nema pravo nastupa???? odradio je crveni karton kolko ja znam....

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 sep 2011, 20:25

dobio opet karton u zenici a ostalo mu dva zuta od prije i eto. 8-)

Nova sezona nova nafaka

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 26 sep 2011, 20:28

al LOLA odmara yebo ga ;) al haj valjda nece nedostajati puno ....

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 26 sep 2011, 20:35

pa zar ne bi mogao cistit u kupu

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 26 sep 2011, 23:33

znal neko informaciju o natkrivanju nove tribine kada bi se trebalo pocet????
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 27 sep 2011, 07:57

bondich je napisao/la:znal neko informaciju o natkrivanju nove tribine kada bi se trebalo pocet????
ako pobijedimo borac i slobodu pa onda gosk odma pocinje sa natkrivanjem tribine :roll:

Nova sezona nova nafaka

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 27 sep 2011, 08:21

bondich je napisao/la:znal neko informaciju o natkrivanju nove tribine kada bi se trebalo pocet????
do početka 2. polusezone trebalo bi biti završeno, u stvari do kraja ove godine, ali dajem roka do početka proljetnog dijela

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 27 sep 2011, 11:56

to bi bilo i vise nego dobro,po meni ako bude gotovo do pocetka sl sezone bit ce uspjeh. :)

Nova sezona nova nafaka

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 27 sep 2011, 12:00

astra1922 je napisao/la:to bi bilo i vise nego dobro,po meni ako bude gotovo do pocetka sl sezone bit ce uspjeh. :)
i ne samo to nego i novi ulaz za staru tribinu i wc na staroj tribini, od sada će gostujući navijači direktno u stadion sa autobusom i iz autobusa direktno na svoj dio tribina, a u planu je i gostujuća tribina iza gola prema starom poligonu, koja će ustvari biti kavez dovoljno udaljen od terena tako da neće moći biti nikakvo ubacivanje u teren

tako sam barem dobio informacije od ljudi u upravi

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 27 sep 2011, 12:06

seven je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:to bi bilo i vise nego dobro,po meni ako bude gotovo do pocetka sl sezone bit ce uspjeh. :)
i ne samo to nego i novi ulaz za staru tribinu i wc na staroj tribini, od sada će gostujući navijači direktno u stadion sa autobusom i iz autobusa direktno na svoj dio tribina, a u planu je i gostujuća tribina iza gola prema starom poligonu, koja će ustvari biti kavez dovoljno udaljen od terena tako da neće moći biti nikakvo ubacivanje u teren

tako sam barem dobio informacije od ljudi u upravi
a reflektori imali o tome kakvih prica :)

Nova sezona nova nafaka

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 27 sep 2011, 12:07

nešto se ne sjećam šta rekoše za reflektore, izvini zaboravio sam :D

ali pošto znam nešto o reflektorima odgovorno tvrdim da to ne ide baš brzo i jednostavno jer pored samih reflektora potrebno je podosta ulaganja za njihovu infrastrukturu, pa mislim da neće tako brzo
a vidim da su i parking proširili iliti dovršili

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.