na polusezoni samo pravog klasicnog napadaca i golmana al dobrog,i to je to,..vjerujem da ce u subotu banja biti puna jer bar zbog ove dvije zadnje tekme momke treba podrzati.ja sam bio na obadvije i od kad pratim zvijezdu nikad manje srece nismo imali.promasivali smo ono sto je vjerovatno lakse dati nego promasitiSledgeHammer je napisao/la:Halo raja, šta je ovo nigdje nikoga... evo danas vidim Prodanovića u čaršiji, kaže da je u dobojskoj Slogi i osjeti se nostalgija u njegovom govoru. Moje mišljenje je da treba pokušati čovjeka vratiti u Gradačac, jer je prošle sezone bio najpouzdaniji igrač odbrane, igr'o čovjek glavom i bez panike, baš k'o Spahić. Nije šala, ozbiljno govorim... njegova igra i stav na terenu bi dosta pomogla našim veznjacima.
astra1922 je napisao/la:na polusezoni samo pravog klasicnog napadaca i golmana al dobrog,i to je to,..vjerujem da ce u subotu banja biti puna jer bar zbog ove dvije zadnje tekme momke treba podrzati.ja sam bio na obadvije i od kad pratim zvijezdu nikad manje srece nismo imali.promasivali smo ono sto je vjerovatno lakse dati nego promasitiSledgeHammer je napisao/la:Halo raja, šta je ovo nigdje nikoga... evo danas vidim Prodanovića u čaršiji, kaže da je u dobojskoj Slogi i osjeti se nostalgija u njegovom govoru. Moje mišljenje je da treba pokušati čovjeka vratiti u Gradačac, jer je prošle sezone bio najpouzdaniji igrač odbrane, igr'o čovjek glavom i bez panike, baš k'o Spahić. Nije šala, ozbiljno govorim... njegova igra i stav na terenu bi dosta pomogla našim veznjacima.
ne ulazim u to i necu da blatim igrace ipak su to igraci nase zvijezde i nase lige da su bolji igrali bi u bundes ligiseven je napisao/la:astra1922 je napisao/la:na polusezoni samo pravog klasicnog napadaca i golmana al dobrog,i to je to,..vjerujem da ce u subotu banja biti puna jer bar zbog ove dvije zadnje tekme momke treba podrzati.ja sam bio na obadvije i od kad pratim zvijezdu nikad manje srece nismo imali.promasivali smo ono sto je vjerovatno lakse dati nego promasitiSledgeHammer je napisao/la:Halo raja, šta je ovo nigdje nikoga... evo danas vidim Prodanovića u čaršiji, kaže da je u dobojskoj Slogi i osjeti se nostalgija u njegovom govoru. Moje mišljenje je da treba pokušati čovjeka vratiti u Gradačac, jer je prošle sezone bio najpouzdaniji igrač odbrane, igr'o čovjek glavom i bez panike, baš k'o Spahić. Nije šala, ozbiljno govorim... njegova igra i stav na terenu bi dosta pomogla našim veznjacima.
sreća s tim nema veze ba
sto Hamza nema pravo nastupa???? odradio je crveni karton kolko ja znam....astra1922 je napisao/la:ove sezone nas prati samo peh za pehom,mesi opet obnovio povredu i nece ga biti duzi period.a hamza nema pravo nastupa protiv borca u subotu,guravo pa et
ako pobijedimo borac i slobodu pa onda gosk odma pocinje sa natkrivanjem tribinebondich je napisao/la:znal neko informaciju o natkrivanju nove tribine kada bi se trebalo pocet????
do početka 2. polusezone trebalo bi biti završeno, u stvari do kraja ove godine, ali dajem roka do početka proljetnog dijelabondich je napisao/la:znal neko informaciju o natkrivanju nove tribine kada bi se trebalo pocet????
i ne samo to nego i novi ulaz za staru tribinu i wc na staroj tribini, od sada će gostujući navijači direktno u stadion sa autobusom i iz autobusa direktno na svoj dio tribina, a u planu je i gostujuća tribina iza gola prema starom poligonu, koja će ustvari biti kavez dovoljno udaljen od terena tako da neće moći biti nikakvo ubacivanje u terenastra1922 je napisao/la:to bi bilo i vise nego dobro,po meni ako bude gotovo do pocetka sl sezone bit ce uspjeh.
a reflektori imali o tome kakvih pricaseven je napisao/la:i ne samo to nego i novi ulaz za staru tribinu i wc na staroj tribini, od sada će gostujući navijači direktno u stadion sa autobusom i iz autobusa direktno na svoj dio tribina, a u planu je i gostujuća tribina iza gola prema starom poligonu, koja će ustvari biti kavez dovoljno udaljen od terena tako da neće moći biti nikakvo ubacivanje u terenastra1922 je napisao/la:to bi bilo i vise nego dobro,po meni ako bude gotovo do pocetka sl sezone bit ce uspjeh.
tako sam barem dobio informacije od ljudi u upravi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.