preselio u banoviceGunnerS je napisao/la:Aaaaa...pa ja sam se pitao gdje si ti![]()
A da, da...baš onaj dinosaurshehehehe
dobro ga nađe
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Turizam u Banovićima razvijen, i ja sam ih posjetio i to dvaput, ali nikada nisam osto tamo "zauvijek".e2_ze je napisao/la:preselio u banoviceGunnerS je napisao/la:Aaaaa...pa ja sam se pitao gdje si ti![]()
A da, da...baš onaj dinosaurshehehehe
dobro ga nađe
dobra raja, i ti si bio na izletu ovdje sjecas se XD
To vi mene sad uhvatili handrit, al samo ja to ne kontam D: heheehe
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ne dirajte mi Banovice 'em vam...

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
jbg meni se svidja tamo u BANovicima xD eno otplacujem zadnju ratu kredita za stan.. drzim se...
nego ima li kakvih novosti??? udjoh na ars-bih.com nista.. jel ko ozdravio???
@bosco ae na ars-bih da se dogovorimo oko okupljanja
A ti Banovići
hehe, vidi se da sam plav
Nego, reče meni neko ovdje da je Fabregas i Benter
hehee ozdravio, pa et neznam koliko je tačno to... Al je bolja info da se nije još niko povrijedio
A gdje se okupljate ?!
Nego, reče meni neko ovdje da je Fabregas i Benter
A gdje se okupljate ?!
Hir aj kam, hir aj go.e2_ze je napisao/la:jbg meni se svidja tamo u BANovicima xD eno otplacujem zadnju ratu kredita za stan.. drzim se...
ima vec u sarajevu to znas valjda??? a sad hocemo nesto da isplaniramo i u zenici, pa eto ako ima jos neko neka se rega na ars-bih i dog cemo se i za zenicu
prosla nedjelja nam izbori pokvarili nije bosco mogao xD
- Arsenalisation
- Kontakt:
Jel to furka radi @paje ili se ozbiljno povlaci po novinama ...Wenger ga je neobicno puno hvalio tokom SP pa ne bi bilo iznenadjenje ako izvali neku sumu za njega,a i red bi bio...van gall je napisao/la:Nove spekulacije Arsenal zeli Swajnija![]()
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Dobro to u sarajevu sam bio, a i osinvač sam tog udruženja :Dhehehe
Pa koji si ti onda, hahaha, znači i tamo si na forumu. Onda garant znaš i mene i ovog gore mog sugrađana.GunnerS je napisao/la:Dobro to u sarajevu sam bio, a i osinvač sam tog udruženja :Dhehehe
pa et navrati i kod nas u zenicu, kazu da je vozom 11-12 KM xDGunnerS je napisao/la:Dobro to u sarajevu sam bio, a i osinvač sam tog udruženja :Dhehehe
Ma kakvi bolan, voz povratna ako nije 9 maraka, još ako ima index, uh, ko ima index 7 je povratna. To znam.e2_ze je napisao/la:pa et navrati i kod nas u zenicu, kazu da je vozom 11-12 KM xDGunnerS je napisao/la:Dobro to u sarajevu sam bio, a i osinvač sam tog udruženja :Dhehehea ako dodjes onda ja castim
e onda pogresan info kod mene, ali svakako dobro je jos bolje takoBosco je napisao/la:Ma kakvi bolan, voz povratna ako nije 9 maraka, još ako ima index, uh, ko ima index 7 je povratna. To znam.e2_ze je napisao/la:pa et navrati i kod nas u zenicu, kazu da je vozom 11-12 KM xDGunnerS je napisao/la:Dobro to u sarajevu sam bio, a i osinvač sam tog udruženja :Dhehehea ako dodjes onda ja castim
@bosco evo sad nadjoh da si kupio stadionsku groznicu, gdje???? XD
Neznam vas ba ja, nisam ja odavno bio na okupljanju... Jbg.zaboravim uć na onaj forum tamo
A pitajte tamo za GunnerS-a pa ćete da vidite
- Arsenalisation
- Kontakt:
Znam ja za GunnerS-a ako si predsjednik udruzenja...cini mi se da se zove Mirza...hahaha Na Zyon isufra curu ono kad je bilo protiv Barce ...Kaze ona njemu :"Kako bi objasnio curi sta je "offside".."kaze on"Isto kao i muskarcu,offside ti je kad....ma neces ba skontat' "GunnerS je napisao/la:Neznam vas ba ja, nisam ja odavno bio na okupljanju... Jbg.zaboravim uć na onaj forum tamo![]()
A pitajte tamo za GunnerS-a pa ćete da vidite
![]()
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
I ti si me zamjenuo, nisam ja predsjednik, ja sam član udruženja, ma nečeš skontat
Ma nas ima 5, mislim, koji su osnovali udruženje u Sarajevu. Mirza je najzaslužniji, on je trčao hodao a ja sam samo stavio svoj potpis
Ma nas ima 5, mislim, koji su osnovali udruženje u Sarajevu. Mirza je najzaslužniji, on je trčao hodao a ja sam samo stavio svoj potpis
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ma nisam ja sa ovim mislio na tebe..zna da je on tamo @gunner cini mi seGunnerS je napisao/la:I ti si me zamjenuo, nisam ja predsjednik, ja sam član udruženja, ma nečeš skontat![]()
Ma nas ima 5, mislim, koji su osnovali udruženje u Sarajevu. Mirza je najzaslužniji, on je trčao hodao a ja sam samo stavio svoj potpis![]()
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Jest, on je Gunner a ja sam BIO GunnerS, pa sam ja promjenuo
hehehe, sam mi je nick pravo ime tamo
jbt jeste smijesni idi sistemom eliminacije, mirza ne moze biti on navija za zelju a gunnerS za sarajevo
nego pustite se ko je ....
ima li kakvih vijesti???? mladi gunnersi pobijedili cska 3:0 na njihovom terenu
ima li kakvih vijesti???? mladi gunnersi pobijedili cska 3:0 na njihovom terenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.