наравно ово је $ & " ", не $ & $ " " & % $, " " " '

а $ & % " " $ $ $ $ пренос " а не $ ? на $
Moderator/ica: vlakanje
e jbg kolega sad ga bas pretjera dosta je i 0-2, 1-2borac_sampion je napisao/la:bice gusto bice 0:3 (vukelja,stevanovic,kajkut)
dosta je i bodBorčevac je napisao/la:e jbg kolega sad ga bas pretjera dosta je i 0-2, 1-2borac_sampion je napisao/la:bice gusto bice 0:3 (vukelja,stevanovic,kajkut)
I meni je brate bod bi bio k`o KUĆA.borac_sampion je napisao/la:dosta je i bodBorčevac je napisao/la:e jbg kolega sad ga bas pretjera dosta je i 0-2, 1-2borac_sampion je napisao/la:bice gusto bice 0:3 (vukelja,stevanovic,kajkut)
Ma iks ko Bosmal.TaRgEt_ je napisao/la:ja mislim da ce biti 1:2 kada je Zeljo mogao 0:2 mozete i vi
tanzla je napisao/la:Ma iks ko Bosmal.TaRgEt_ je napisao/la:ja mislim da ce biti 1:2 kada je Zeljo mogao 0:2 mozete i vi
mahe-tm87 je napisao/la:ukoliko igrate??![]()
![]()
Ma ko dva Bosmala. Po meni je Željo najboljiTaRgEt_ je napisao/la:tanzla je napisao/la:Ma iks ko Bosmal.TaRgEt_ je napisao/la:ja mislim da ce biti 1:2 kada je Zeljo mogao 0:2 mozete i vi
Ej jbga gdje ko Bosmal , po meni Zeljo nije nista bolji od Borca tako da su te dvije ekipe tu negdje , a ako budu imali svoj dan i ne bude kradi sudija vuci ja mislim da bi Borac uzeo jer Siroki imam osjecaj da su pali nekako ne znam zbog cega nisu ona ekipa ko prije
nije Borac ni sjena one ekipe iz jesenjeg dijela, i mislim da ce borac na kraju zavrsiti tek na 3. mjestu, to pokazuju i njihove 2 domace utakmice na kojima su uz dosta srece dosli u obje utakmice do tri boda jer da nisu sad bi vec bili poravnani sa zeljom na tablici...a kad dodamo tome da borac mora svima gostovati, znaci sirokom ide ugoste, zelji ide u goste, sarajevu ide u goste, zrinjskom ide u goste, i velezu idu u goste, znaci sva teska gostovanja imaju da odrade tako da nece vise biti bodova iz gostiju kao prosle polu sezone, a bez njih mogu samo stagnirati, padati na tabeli....iako bi licno volio da danas izvuku bod u listiciTaRgEt_ je napisao/la:tanzla je napisao/la:Ma iks ko Bosmal.TaRgEt_ je napisao/la:ja mislim da ce biti 1:2 kada je Zeljo mogao 0:2 mozete i vi
Ej jbga gdje ko Bosmal , po meni Zeljo nije nista bolji od Borca tako da su te dvije ekipe tu negdje , a ako budu imali svoj dan i ne bude kradi sudija vuci ja mislim da bi Borac uzeo jer Siroki imam osjecaj da su pali nekako ne znam zbog cega nisu ona ekipa ko prije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.