Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Ivaylo Petev
Dobro to hendla gospodin Ivaylo

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pa evo ocit primjer je Rukometna reprezentacija kako je dosao Irfan Smajlovic drukciji pristup igri brzo disciplinovano a igraci iz Premijer lige..
A ovaj momak osvojio prvo mjesto u grupi postavio sistem igre da se ne nabija lopta vec da se nesto i odigra i otjerali ga doveli ublehu Hadzibegica
A ovaj momak osvojio prvo mjesto u grupi postavio sistem igre da se ne nabija lopta vec da se nesto i odigra i otjerali ga doveli ublehu Hadzibegica
Lik ima neko elementarno fudbalsko znanje, ali je bio vicina kuja sto mu se na kraju obilo o glavu
naprijed rejal
Dok je viconi predsjednik, svi će mu biti kuje. Samo što bi ova kuja već imala 4-6 bodova nakon dva kola, i sigurno bi nas odvela na EP. Kuja fake vrlo teško...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Drago mi je da mu ide dobro u klubu jer je to zaslužio.
Ostvario je 100% učinak u 8 utakmica.
Nadoknadio zaostatak za prvoplasiranim timom CSKA Sofia od 5 bodova i sada je zahvaljujući pobjedi upravo protiv njih u gostima na +1 preuzevsi tako lidersku poziciju.
CSKA nije izgubio u ligi od oktobra prošle godine.
Kao sto sam mnogo ranije pisao, Petev je najbolji stručnjak koji nas je nakon Cire vodio. Da ne pricam o tome da je jedini "moderan" po tom pitanju.
Nadam se da Hadzibegc nece srušiti ono sto je on izgradio, težim putem, ali je izgradio...zapravo sam bio ubijeđen da neće ali me Slovačka u gostima zabrinula.
Petev je bio Vicina kuja taman toliko ili manje u odnosu na Bajevica i prethodnike koji su takodjer bili nečije kuje ili Hadzibegic koji sada jeste...vjerovatno i najveća u zadnjih 15godina.
Ono što je bitno jeste da taj igrač ili dvojica kod Peteva nisu bili nikakav faktor na terenu.
Velika nepravda je učinjena Petevu jer je on trebao da vodi ovu grupu igraca na EP u Njemačkoj. U plasman s njim u ovakvoj grupi i harmoniji između njega i igraca nisam sumnjao ni 5%.
Ostvario je 100% učinak u 8 utakmica.
Nadoknadio zaostatak za prvoplasiranim timom CSKA Sofia od 5 bodova i sada je zahvaljujući pobjedi upravo protiv njih u gostima na +1 preuzevsi tako lidersku poziciju.
CSKA nije izgubio u ligi od oktobra prošle godine.
Kao sto sam mnogo ranije pisao, Petev je najbolji stručnjak koji nas je nakon Cire vodio. Da ne pricam o tome da je jedini "moderan" po tom pitanju.
Nadam se da Hadzibegc nece srušiti ono sto je on izgradio, težim putem, ali je izgradio...zapravo sam bio ubijeđen da neće ali me Slovačka u gostima zabrinula.
Petev je bio Vicina kuja taman toliko ili manje u odnosu na Bajevica i prethodnike koji su takodjer bili nečije kuje ili Hadzibegic koji sada jeste...vjerovatno i najveća u zadnjih 15godina.
Ono što je bitno jeste da taj igrač ili dvojica kod Peteva nisu bili nikakav faktor na terenu.
Velika nepravda je učinjena Petevu jer je on trebao da vodi ovu grupu igraca na EP u Njemačkoj. U plasman s njim u ovakvoj grupi i harmoniji između njega i igraca nisam sumnjao ni 5%.
Bolji od Hadzibegica 100 puta. Jos ga ne mogu prezalit, a neki ublehasi prizeljkivali mrtvog Barbareza za selektora, iako ima moje ogromno postovanje ko igrac. Pogotovo nakon Marakane
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Svejedno se ovde Petev previse romantizuje. Jedan je od boljih strucnjaka koji su sjedili na kormilu repke, ali to vise govori o kvalitetu ostalih nego o njegovom
naprijed rejal
Od Hadžibegića je prosječni forumaš sa ovog pdf-a bolji, u to glavu na panj smijem staviti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ako izuzmes one iz Svedske, Njemacke i Austrije.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Gospodin Ivaylo Petev ,najbolji trener u historiji naše reprezentacije.
-
- Kontakt:
Bratko Ivaylo nastavio da cijepa bugarsku ligu. Nevjerovatan niz je napravio.
Vrati se Ivaylo, izgidosmo
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Doktor je pred osvajanjem titule sa Ludogorecom.
Koga su oni otpustili da bi doveli raspalog rukfaša...
Koga su oni otpustili da bi doveli raspalog rukfaša...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Zukanoviću, ti kad bi makar jednom obrazložio mišljenje, narod bi te više cijenio. Doduše, ne bih ni ja obrazlagao da nemam argumenata.
Strahovitu polusezonu je odigrao Ludogorets pod njegovim vodstvom. Imaju ukupno 2 ili 3 remija. CSKA bi sigurno bio prvak da on nije došao.
Strahovitu polusezonu je odigrao Ludogorets pod njegovim vodstvom. Imaju ukupno 2 ili 3 remija. CSKA bi sigurno bio prvak da on nije došao.
-
- Kontakt:
Ma pusti budalu, da Petev preuzme Sarajevo i osvoji kup sa njima, Zuka bi ga u najperspektivnije trener Evrope uvrstioizdzezveubrazil je napisao/la: ↑03 jun 2023, 22:02Zukanoviću, ti kad bi makar jednom obrazložio mišljenje, narod bi te više cijenio. Doduše, ne bih ni ja obrazlagao da nemam argumenata.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
19vendetta87 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 22:12Ma pusti budalu, da Petev preuzme Sarajevo i osvoji kup sa njima, Zuka bi ga u najperspektivnije trener Evrope uvrstioizdzezveubrazil je napisao/la: ↑03 jun 2023, 22:02Zukanoviću, ti kad bi makar jednom obrazložio mišljenje, narod bi te više cijenio. Doduše, ne bih ni ja obrazlagao da nemam argumenata.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bez obzira na sve, Zukan je jedan od rijetkih koji ni jednu ružnu riječ nije nekome uputio.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino