Neće, ne damo mi na vas, na našeg malog brata

Moderator/ica: GracanicaAA
BosanacGorstak je napisao/la:Pa cim otvorim portal izbaci mi neki crnjak za Sloboduwobly92 je napisao/la:Plaho ti pratiš situaciju oko Slobode
I puno znaš o forumu i forumašima, s obzirom da si se relativno nedavno registrovao ovdje![]()
Nego idem sad leci,pa mi pozdravi @dvokoraka i @penaltiky-a kad zavrse smjenu i dodju iz pekare na forum![]()
I zajebanciju na stranu drago mi je da konacno i u Slobodi pusu novi vjetrovi,od srca vam zelim da vas preuzme legenda ex-yu Smajic jer Sloboda to zasluzuje.Vidi se da se Kozlic ozbiljno uhvatio posla prije svega plata ce ovisiti od ucinka,dovodi ozbiljnog trenera,dovodite birana pojacanja da se ukljuci u trku za Europu naredne sezone.Sve u svemu i nas derbi ce biti interesantniji ako nas u medjuvremenu ne provali porezna pa nas izbace rang nize
BosanacGorstak je napisao/la:Meni stvarno nije jasno kako nam ovaj igrac moze biti "pojacanje"-
Pa nije sastavio 5 utakmica u kontinuitetu za cijelu karijeru,ima 27 godina a da ne pricam o nastupima u Zemunu.
https://www.transfermarkt.com/borislav- ... ler/255784
27 godina a odigrao u cijeloj karijeri haman pa 150 utakmica.Ovo je realno pojacanje za Slobodu,na nas je ovo sigurno korak nazad.
Malo sam bacio oko da vidim kako je Mirel Ibrahimovic odigrao u Slavenu.Nije se nesto narocito naigrao,u dosta tekmi je dobio manju minutazu ali ni neki ucinak napravio.U 14 nastupa 2 gola.Valjda se vrati u formu i popravi fizikalije malo jer ovo je potanko.
Ajdin Mahmutovic takodje nula bodova.Treba se covjeku zahvalit i ponudit mu mjesto u omladinskom pogonu,ima tog nekog internacionalnog iskustva pa mozda doprinese timu.Treba klub rasteretit bezveznih plata za igrace od kojih nemamo nikakvog ucinka.Ni Milakovic iz Tekstilca sto smo ga doveli nista nije pokazao.Poturalic u 15 tekmi za Orasje postigao 4 gola.Ono sto je pokazao u nasem timu je jedno veliko nista.Valjda se dozove pa pocne malo bolje igrati,ovo do sada je bezveze.
wobly92 je napisao/la:To nije odgovor na moje pitanje...
Neće, ne damo mi na vas, na našeg malog brata
I ja se čudim.Odlično odigrao 12 utakmica.Perspektivniji je od Zlatkovića jer je mlađi.prisonbreak je napisao/la:Sto vas Dino napusti, bio je standardan kod vas
Dobro je da smo raskinuli sa Mahmutovićem.On je igrač u godinama i bio je u prvom platnom razredu.Ramić je dveden na mjesto centarfora i taman.BosanacGorstak je napisao/la:Ni meni za Bevaba nije jasno.Covjek je korektno odigrao.
Sto se tice Mahmutovica,uslisila mi se ramazanska dovahaha
Valjda ovo sve izadje na dobro.
On je ovu sezonu iskoristio da obavi hirurški zahvat na ligamentu koljena kasnije je tekao oporavak pa lagano vraćanje u ekipu.Ipak ovog proljeća nije igrao.staragarda je napisao/la:Odličan potez ovaj raskid sa Mahmutovicem...nista nije pokazao....nistaaaaa
Morat cemo se dobro pojacat.tuzlacity2017 je napisao/la:Sad što imamo igrača ,za prvi tim su:Fejzić,-Efendić,Terzić,Zlatković,-Kojić,-Sesar,Milaković,Hasanović,Stjepanović,-Nukić,Crnkić,-Ubiparip i Ramić.
Ostatak:Karjašević,Musić,Mitrović,Burić,Stojčev i Šarčević.
Povrijeđen:Kostić
Očekujemo:Hadžanovića,Adukora , Brazilca.........
Otišli: Širanović, Čomor, Brekalo, Murga , Hajrović, Omeragić,Bevab i Mahmutović,Nurković,Trumić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.