Hvala što si tako uvažio dobronamjernu kritiku.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
MaGiCa je napisao/la:Ne zelim uopste da verujem u teorije zavere ili da igram igru varijacija i permutacija na zadatu temu, ali pocinjem da uvidjam zakonomernost koja je striktnim matematickim metodama tesko objasnjiva.
Federer: Nadal je favorit
- Rafa je, prema mom mišljenju, favorit. Izgubio je samo dva seta u Monte Karlu, Barseloni i Rimu, a osvojio je šest titula na Rolan Garosu. Neki ljudi mogu da kažu da Nadal nije favorit, ali ja ne mogu. Što se Novaka tiče, on je jedan od najvećih favorita, a ja sam na trećem mjestu – objasnio je Federer.
Đoković: Nadal je glavni favorit
- Glavni favorit je, ipak, Nadal. Ne govorim to tako da maknem pritisak sa sebe, nego je uvijek tako zadnjih godina prije Roland Garrosa. Ovo je njegov turnir. Bio je favorit i prošle godine kada sam ja u Pariz došao bez izgubljenog meča. Sada je još jači, odigrao je odlično posljednje turnire, a pogotovo je dobro igrao na zadnjem turniru, u Rimu - rekao je Đoković
A Endi ?Virtu4l je napisao/la:Umalo da zaboravim10. juna ćemo opet gledati ovo:
Šta je sa njim?soba 39 je napisao/la:A Endi ?
endi navodno ima povrijedjena ledja ili ramena tako da ga treba lovit na visokim kvotama protiv nesto jacih zemljasa...Virtu4l je napisao/la:Šta je sa njim?soba 39 je napisao/la:A Endi ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.