PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Idemo se večeras još malo poklati a onda od sutra svi na diskusije da izvučemo @Mortema za forumaša godine, idemo se ujediniti i dati podršku forumašu sa ove teme 

Koji si sad pa ti Boga ti? Voliš onu "Zvijezda tjera mjeseca"?zagor1987 je napisao/la:Jel se vraca kamiondjija part 2341? Kakvo plakanje i kuknjava je ovdje vladala kad je najavljivo dvadeset puta povlacenje,ipak su to najuspjesniji periodi vaseg postojanja,pobjedili ste sarajevske klubovewobly92 je napisao/la:Pa ova uprava je jača od prošle, zar niste čitali izvještaj?vaše muke s nama tek počinju.
klub bez trofeja i uspjeha se opet vratio na put na koji je navikao haha
Idi popij čašu vode, dođi sebi malo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Jel jos kmecite? Kad se sjetim kakve ste nebuloze midali,to milioni,kamioni od Azmirice kad ono lik ispod stola pare davo,nije drzavi placao za igrace itdwobly92 je napisao/la:Koji si sad pa ti Boga ti? Voliš onu "Zvijezda tjera mjeseca"?zagor1987 je napisao/la:Jel se vraca kamiondjija part 2341? Kakvo plakanje i kuknjava je ovdje vladala kad je najavljivo dvadeset puta povlacenje,ipak su to najuspjesniji periodi vaseg postojanja,pobjedili ste sarajevske klubovewobly92 je napisao/la:Pa ova uprava je jača od prošle, zar niste čitali izvještaj?vaše muke s nama tek počinju.
klub bez trofeja i uspjeha se opet vratio na put na koji je navikao haha
Idi popij čašu vode, dođi sebi malo.

Kontali su mnogi al ybg hoće ljudi da se okupaju poslije treninga.zagor1987 je napisao/la: Jel jos kmecite? Kad se sjetim kakve ste nebuloze midali,to milioni,kamioni od Azmirice kad ono lik ispod stola pare davo,nije drzavi placao za igrace itdimal ko dobar u tom vasem propalom timu da ga otmemo?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sta rade pitari zadnjih dana?
Odgovor: "
"
Odgovor: "

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Evolution87
- Kontakt:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Hrasno1921
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Sta rade gurbeti zadnjih godina?
Odgovor:

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Otkako odose otac i sin, nema vise toga, sad hadzi Senad i lobotomci kolo vode i kao forumas Izlija(kojeg postujem zbog iskrenosti), prozivaju Amarove titule zbog neregularnosti. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Hrasno1921
- Kontakt:
lutko ne skreci sa teme, mojne mi druge price ... 

1921'
Me ne, mislio sam na e umjesto i (Campeone) moja greskaHrasno1921 je napisao/la: Salovi Campione na Italijanskom a ne Engleskom Champions

Azmir Husic : " Dino, znamo svi kako ste osvojili titulu prosle godine"Hrasno1921 je napisao/la:lutko ne skreci sa teme, mojne mi druge price ...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ova mu je najjača.irfo je napisao/la:Azmir Husic : " Dino, znamo svi kako ste osvojili titulu prosle godine"Hrasno1921 je napisao/la:lutko ne skreci sa teme, mojne mi druge price ...

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Hrasno1921
- Kontakt:
pokajnik - pokojnik ...Memara je napisao/la:Me ne, mislio sam na e umjesto i (Campeone) moja greskaHrasno1921 je napisao/la: Salovi Campione na Italijanskom a ne Engleskom Champions
1921'
Prvi si skrenuo sa teme! Momak pise o posljednjih par dana, ja mu postavio kako je stanje posljednjih par godina, kao i trenutno na tabeli. Brkinu dominaciju niko ne spori, osim druga Izlije koji je upucen u takve stvari, ja iskreno vjerujem.Hrasno1921 je napisao/la:lutko ne skreci sa teme, mojne mi druge price ...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Hrasno1921
- Kontakt:
bit ce veceras svega ovdje, samo dok slistim ovaj pan, polako nema jos ni 20h ...
1921'
"Neplanirano suhe česme uzrokuju sve veće negodovanje građana dok iz ViK-a mole za razumijevanje"MortemHz je napisao/la:To se radi jednom godisnje glupane seljacki.
Dosla voda.....

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Procitao sam to ali ne znam u cemu je fazon posto sam ja imao vodu citav danHElo je napisao/la:"Neplanirano suhe česme uzrokuju sve veće negodovanje građana dok iz ViK-a mole za razumijevanje"MortemHz je napisao/la:To se radi jednom godisnje glupane seljacki.
Dosla voda.....![]()
![]()

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 17 dec 2016, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ima jedna stvar u koju ne da ne vjerujete nego ne mozete vjerovati da vi nemate vise svoj klub, pa gdje vam je pamet da prodate svoj klub???
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Stici ce, reko novi predsjednik stize 2019 za stogodisnjicuMortemHz je napisao/la:Procitao sam to ali ne znam u cemu je fazon posto sam ja imao vodu citav danHElo je napisao/la:"Neplanirano suhe česme uzrokuju sve veće negodovanje građana dok iz ViK-a mole za razumijevanje"MortemHz je napisao/la:To se radi jednom godisnje glupane seljacki.
Dosla voda.....![]()
![]()
sve i da neka naselja nisu imala doci ce ubrzo posto je kvar dok sa druge strane trofej u Tuzlu jos nije dosao. Pozdrav

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.