FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irridu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irridu » 26 apr 2011, 12:00

lako je punit bilino polje kada je cijena 2 marke ili dzaba ;) iskreno razumijem ja kakvo je ekonomsko stanje u nasoj drzavi i da neko dnas cijeli dan radi da bi zaradio 10 km ,ali ipak ovo je finale kupa jedne drzave i ako nista bar zbog toga bi trebalo da razumijete sto je karta tolko kolko je ,uostalom nasi klubovi sto se tice sponzora ili drugih nacina da se pare zarade ne zaradjuju nista tako da su ovakve utakmice jedinstvena prilika da se kasa kluba kolko tolko napuni :) ako volite svoj klub kolko se vec hvalite onda vam i 10 km nece bit neki veliki problem. ako vec se pitate oko cijene kad nasi navijaci svaku domacu mogu placat sjever po 10 km ne vidim zasto vi ne bi ;)
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 26 apr 2011, 12:04

Kolko ja znam svim gostujucim je 10 KM cijna niko se nije zalio osim vas ne znam gdje problem ?
svoj ti pos'o !

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 26 apr 2011, 12:05

irridu je napisao/la:lako je punit bilino polje kada je cijena 2 marke ili dzaba ;) iskreno razumijem ja kakvo je ekonomsko stanje u nasoj drzavi i da neko dnas cijeli dan radi da bi zaradio 10 km ,ali ipak ovo je finale kupa jedne drzave i ako nista bar zbog toga bi trebalo da razumijete sto je karta tolko kolko je ,uostalom nasi klubovi sto se tice sponzora ili drugih nacina da se pare zarade ne zaradjuju nista tako da su ovakve utakmice jedinstvena prilika da se kasa kluba kolko tolko napuni :) ako volite svoj klub kolko se vec hvalite onda vam i 10 km nece bit neki veliki problem. ako vec se pitate oko cijene kad nasi navijaci svaku domacu mogu placat sjever po 10 km ne vidim zasto vi ne bi ;)
Nije isto ako je nekom plata 300, a nekom 1300 KM ;)
Čelik Zenica 1945

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 26 apr 2011, 12:08

Evo citam nama besplatan ulaz u subotu a mi njima naplacujemo 10 KM...da li su se nasi prepali najavljene invazije robijasa na Grbavicu koju svake godine najavljuju ili je nesto drugo u pitanju,ne znam,ali kada su rodjenim naplacivali ulaz 8 maraka a znamo svi kakve uslove imamo u vrapcicima i glumili neku gospodu kao mi smo veliki klub,nismo za revansizam onda ovaj potez je skroz nelogican.10 KM u vremenu kojem zivimo i fudbal koji gledamo je previse i krajnje glupo od nase uprave.I vi koji se radujete ovoj cijeni sigurno neplanirate ici u Zenicu na revans ;).... Nas uopšte ne interesira kolika će cijena ulaznica biti u revanš susretu", dodao je Muharemović. pa normalno da vas ne interesuje kad ce navijaci iz svog dzepa davati pare :| :|
Zadnja izmjena: themaniaks, dana/u 26 apr 2011, 12:11, ukupno mijenjano 1 put.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 26 apr 2011, 12:10

Jeste, evo ne znam šta ću sa parama.

@themaniaks - pišeš gluposti. Nama jeste besplatno u subotu zato što je i njima bilo besplatno u prvenstvu. Kad bude revanš u Zenici regularno će se plaćati karta.

Prestanite srati pišući nebuloze. Svugdje se karta mora platiti ako se želi gledati. Kome je teško ili ne može ili neće ima na TVu prenos pa neka gleda.

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 26 apr 2011, 12:10

Jeste seljacine, ne mogu da vjerujem, nakotili ste se ovdje na temu zbog cijene karte. Dirk, znao sam da ce doci taj dan kada cu se sa tobom u necemu sloziti :mrgreen: Znaci karta za sjever je uvijek 8 KM, sad je finale kupa, ocekuje se veca zarada, poskupilo je na 10 KM. Tako je bilo i prosle godine isto na finalu kupa protiv Borca. Znaci nema sanse da ce cijene biti razlicite za nase i vase navijace, to je nemoguce i tako nece ni biti. To sto je vama preskupo, to je vec neka druga stvar, imate klub nek' vam placa. Sta ako dogurate do Lige sampiona i igrate protiv Manchestera pa vam bude karta 50 funti, hocetel onda pljuvati po njma stoko jedna?
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 26 apr 2011, 12:12

Nimla_RZ je napisao/la:
irridu je napisao/la:lako je punit bilino polje kada je cijena 2 marke ili dzaba ;) iskreno razumijem ja kakvo je ekonomsko stanje u nasoj drzavi i da neko dnas cijeli dan radi da bi zaradio 10 km ,ali ipak ovo je finale kupa jedne drzave i ako nista bar zbog toga bi trebalo da razumijete sto je karta tolko kolko je ,uostalom nasi klubovi sto se tice sponzora ili drugih nacina da se pare zarade ne zaradjuju nista tako da su ovakve utakmice jedinstvena prilika da se kasa kluba kolko tolko napuni :) ako volite svoj klub kolko se vec hvalite onda vam i 10 km nece bit neki veliki problem. ako vec se pitate oko cijene kad nasi navijaci svaku domacu mogu placat sjever po 10 km ne vidim zasto vi ne bi ;)
Nije isto ako je nekom plata 300, a nekom 1300 KM ;)
Tačno tako. Isto tako naši momci plaćaju po 20-30 za prevoz kad idu na gostovanja, a Lešinari i ostali po cenera ako i toliko. Dakle, IMA SE, MOŽE SE!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 26 apr 2011, 12:14

Hvala na uvredama, ali eto, mi ćemo opet doći. Sad što se nama javlja da je cijena 10 KM tri dana prije utakmice, to je drugo :?
Čelik Zenica 1945

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 26 apr 2011, 12:16

Nimla_RZ je napisao/la:Hvala na uvredama, ali eto, mi ćemo opet doći. Sad što se nama javlja da je cijena 10 KM tri dana prije utakmice, to je drugo :?
Jbg, drug, život je ****. A cener nije malo, ako ćeš gledati Čelika kako rastavlja Želju na Grbavici, zar ne?

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 26 apr 2011, 12:16

elSaik je napisao/la:
Tačno tako. Isto tako naši momci plaćaju po 20-30 za prevoz kad idu na gostovanja, a Lešinari i ostali po cenera ako i toliko. Dakle, IMA SE, MOŽE SE!
Druže, gorivo je i u Zenici i u Sarajevo isto. Sad što mi prevoz plaćamo 5, a vi 10 KM za Zenica-Sarajevo, to je opet druga stvar :lol:
Čelik Zenica 1945

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 26 apr 2011, 12:16

Nimla_RZ je napisao/la:Hvala na uvredama, ali eto, mi ćemo opet doći. Sad što se nama javlja da je cijena 10 KM tri dana prije utakmice, to je drugo :?
uvrede su bile zato sto sam iznerviran, ispricavam se. ne znamo ni mi jos cijene karata...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 26 apr 2011, 12:19

"SVI ĆE ZA SJEVER PLAĆATI 10 KM"

"Cijena ulaznica za sjever je 10 KM. Dakle, svi navijači koji budu utakmicu gledali sa sjeverne tribine ulaznicu će platiti 10 KM", rekao je za SporsSport. ba direktor Željezničara, Dželaludin Muharemović.
Nakon što su u FK Čelik iskazali nezadovoljstvo odlukom FK Željezničar o cijeni karata za zeničke navijače SportSport.ba kontaktirao je direktora momčadi s Grbavice koji ne zna zbog čega se stvaraju problemi.

"Ne znam zbog čega se stvaraju problemi. Odlučili smo da cijena karata za sjever bude 10 KM, za jug 5 KM, a za zapad 20 KM. Ne vidim u čemu je problem. Tako je bilo i prošle godine u finalu Kupa", rekao je Muharemović za naš portal.

"Imamo informacije da će iz Zenice doći 700 do 1000 navijača i obezbijedili smo isto toliko mjesta za gostujuće navijače. Nas uopšte ne interesira kolika će cijena ulaznica biti u revanš susretu", dodao je Muharemović.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 26 apr 2011, 12:21

Nimla_RZ je napisao/la:
elSaik je napisao/la:
Druže, gorivo je i u Zenici i u Sarajevo isto. Sad što mi prevoz plaćamo 5, a vi 10 KM za Zenica-Sarajevo, to je opet druga stvar :lol:
Druže, utakmica je i u Zenici i u Sarajevo isto. Sad što se na Grbavici plaća 10, a na Bilinom 3 KM za sjevernu tribinu stadiona, to je opet druga stvar.

Jes' vidio kako je sve relativno!?

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 26 apr 2011, 12:21

Nimla_RZ je napisao/la:Volim klub, al nemam 10 KM. Šta ćeš sad? Meni je to puno.
Znas li ti onu cuvenu "volim i ja janjetinu, ali je nema"?
Jednostavno ne moras doci na utakmicu, ne moras pojesti kilu janjetine, ne moras nositi Leviske itd itd
Dokle vise u ovoj drzavi sve na neku socijalu, svi bi nesto na guzove i svi bi da budu na budzetu, da leze i da kapa i to ne kapa nego curi. Dosta ba vise, jeboguzluk se placa. Fudbal i ova utakmica je jeboguzluk, dakle ne moras biti na utakmici, samim tim se placa.
Nasim navijacima na sjeveru ce biti 10, sto bi mi to vama dali besplatno. Ah da, prepali smo se invazije robijasa da da. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

plava lokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plava lokomotiva » 26 apr 2011, 12:22

meni fkt nije jasno sta oni hoce... Kao nama djaba ulaz u subotu, pa i njima je bio u jesenjem dijelu.. ako im je puno neka ne dolaze i meni je puno sutra platiti odlazak na utakmicu Real-Barsa, pa necu ici i KRAj PRICE sto bi SEF rekao.. Sta bi vi? da nasi navijaci za istu tribinu plate 10KM, a vasi udju djaba, pa po kojoj to logici ste vi preci nasoj upravi od nas?? ovo je uobicajna cijena karte za sjever kad Zeljo igra i jos je ista cijena kao nama, kome se ne svidja ima TV i dajte zakljucite vise ovo oko cijena karte..

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 26 apr 2011, 12:23

Hajd nema veze mi cemo za stadion C kategorije placati 10 KM, a vi cete za stadion A kategorije placati 10 KM s tim da ce ovo biti x2, jer vas ocekujemo dva puta u mjesec dana. Kako kaze vas predsjednik, nas ne zanima koliko ce novca biti karte u Zenici. LOL
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 apr 2011, 12:23

Stole iz Bora je napisao/la:"SVI ĆE ZA SJEVER PLAĆATI 10 KM"

"Cijena ulaznica za sjever je 10 KM. Dakle, svi navijači koji budu utakmicu gledali sa sjeverne tribine ulaznicu će platiti 10 KM", rekao je za SporsSport. ba direktor Željezničara, Dželaludin Muharemović.
Nakon što su u FK Čelik iskazali nezadovoljstvo odlukom FK Željezničar o cijeni karata za zeničke navijače SportSport.ba kontaktirao je direktora momčadi s Grbavice koji ne zna zbog čega se stvaraju problemi.

"Ne znam zbog čega se stvaraju problemi. Odlučili smo da cijena karata za sjever bude 10 KM, za jug 5 KM, a za zapad 20 KM. Ne vidim u čemu je problem. Tako je bilo i prošle godine u finalu Kupa", rekao je Muharemović za naš portal.

"Imamo informacije da će iz Zenice doći 700 do 1000 navijača i obezbijedili smo isto toliko mjesta za gostujuće navijače. Nas uopšte ne interesira kolika će cijena ulaznica biti u revanš susretu", dodao je Muharemović.
Ne znam cemu halabuka i onako placamo 8 KM svaku tekmu s tim da se radi o finalu kupa cijena je 10 KM i opet ce se vise para uzeti od Zeljinih navijaca nego od navijaca celika.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 26 apr 2011, 12:25

Da, samo se namjerno izostavlja informacija kako je Grbavica jedini stadion na kojem gosti ne plaćaju više cijene od domaćih navijača. Čak i kada su najviše cijene bile (derbi, 10 jug, 15 sjever), istu su maksimalnu cijenu platili i gosti.

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 26 apr 2011, 12:26

Srce_Tebi je napisao/la:Hajd nema veze mi cemo za stadion C kategorije placati 10 KM, a vi cete za stadion A kategorije placati 10 KM s tim da ce ovo biti x2, jer vas ocekujemo dva puta u mjesec dana. Kako kaze vas predsjednik, nas ne zanima koliko ce novca biti karte u Zenici. LOL
brate stadion ko stadion, kod nas cete imati komfor, krov nad glavom i dobru akustiku. odakle izvuce ti te kategorije to ptice znaju, jel se to kod vas dijeli dzaba hrana pice, griju li se stolice, masiral sta? :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Hrasno15, Lokomotifa, Mana, Proximic, WeekendOffender i 65 gostiju.