Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nije isto ako je nekom plata 300, a nekom 1300 KMirridu je napisao/la:lako je punit bilino polje kada je cijena 2 marke ili dzabaiskreno razumijem ja kakvo je ekonomsko stanje u nasoj drzavi i da neko dnas cijeli dan radi da bi zaradio 10 km ,ali ipak ovo je finale kupa jedne drzave i ako nista bar zbog toga bi trebalo da razumijete sto je karta tolko kolko je ,uostalom nasi klubovi sto se tice sponzora ili drugih nacina da se pare zarade ne zaradjuju nista tako da su ovakve utakmice jedinstvena prilika da se kasa kluba kolko tolko napuni
ako volite svoj klub kolko se vec hvalite onda vam i 10 km nece bit neki veliki problem. ako vec se pitate oko cijene kad nasi navijaci svaku domacu mogu placat sjever po 10 km ne vidim zasto vi ne bi
Tačno tako. Isto tako naši momci plaćaju po 20-30 za prevoz kad idu na gostovanja, a Lešinari i ostali po cenera ako i toliko. Dakle, IMA SE, MOŽE SE!Nimla_RZ je napisao/la:Nije isto ako je nekom plata 300, a nekom 1300 KMirridu je napisao/la:lako je punit bilino polje kada je cijena 2 marke ili dzabaiskreno razumijem ja kakvo je ekonomsko stanje u nasoj drzavi i da neko dnas cijeli dan radi da bi zaradio 10 km ,ali ipak ovo je finale kupa jedne drzave i ako nista bar zbog toga bi trebalo da razumijete sto je karta tolko kolko je ,uostalom nasi klubovi sto se tice sponzora ili drugih nacina da se pare zarade ne zaradjuju nista tako da su ovakve utakmice jedinstvena prilika da se kasa kluba kolko tolko napuni
ako volite svoj klub kolko se vec hvalite onda vam i 10 km nece bit neki veliki problem. ako vec se pitate oko cijene kad nasi navijaci svaku domacu mogu placat sjever po 10 km ne vidim zasto vi ne bi
Jbg, drug, život je ****. A cener nije malo, ako ćeš gledati Čelika kako rastavlja Želju na Grbavici, zar ne?Nimla_RZ je napisao/la:Hvala na uvredama, ali eto, mi ćemo opet doći. Sad što se nama javlja da je cijena 10 KM tri dana prije utakmice, to je drugo
Druže, gorivo je i u Zenici i u Sarajevo isto. Sad što mi prevoz plaćamo 5, a vi 10 KM za Zenica-Sarajevo, to je opet druga stvarelSaik je napisao/la:
Tačno tako. Isto tako naši momci plaćaju po 20-30 za prevoz kad idu na gostovanja, a Lešinari i ostali po cenera ako i toliko. Dakle, IMA SE, MOŽE SE!
uvrede su bile zato sto sam iznerviran, ispricavam se. ne znamo ni mi jos cijene karata...Nimla_RZ je napisao/la:Hvala na uvredama, ali eto, mi ćemo opet doći. Sad što se nama javlja da je cijena 10 KM tri dana prije utakmice, to je drugo
Druže, utakmica je i u Zenici i u Sarajevo isto. Sad što se na Grbavici plaća 10, a na Bilinom 3 KM za sjevernu tribinu stadiona, to je opet druga stvar.Nimla_RZ je napisao/la:Druže, gorivo je i u Zenici i u Sarajevo isto. Sad što mi prevoz plaćamo 5, a vi 10 KM za Zenica-Sarajevo, to je opet druga stvarelSaik je napisao/la:
Tačno tako. Isto tako naši momci plaćaju po 20-30 za prevoz kad idu na gostovanja, a Lešinari i ostali po cenera ako i toliko. Dakle, IMA SE, MOŽE SE!
Znas li ti onu cuvenu "volim i ja janjetinu, ali je nema"?Nimla_RZ je napisao/la:Volim klub, al nemam 10 KM. Šta ćeš sad? Meni je to puno.
Ne znam cemu halabuka i onako placamo 8 KM svaku tekmu s tim da se radi o finalu kupa cijena je 10 KM i opet ce se vise para uzeti od Zeljinih navijaca nego od navijaca celika.Stole iz Bora je napisao/la:"SVI ĆE ZA SJEVER PLAĆATI 10 KM"
"Cijena ulaznica za sjever je 10 KM. Dakle, svi navijači koji budu utakmicu gledali sa sjeverne tribine ulaznicu će platiti 10 KM", rekao je za SporsSport. ba direktor Željezničara, Dželaludin Muharemović.
Nakon što su u FK Čelik iskazali nezadovoljstvo odlukom FK Željezničar o cijeni karata za zeničke navijače SportSport.ba kontaktirao je direktora momčadi s Grbavice koji ne zna zbog čega se stvaraju problemi.
"Ne znam zbog čega se stvaraju problemi. Odlučili smo da cijena karata za sjever bude 10 KM, za jug 5 KM, a za zapad 20 KM. Ne vidim u čemu je problem. Tako je bilo i prošle godine u finalu Kupa", rekao je Muharemović za naš portal.
"Imamo informacije da će iz Zenice doći 700 do 1000 navijača i obezbijedili smo isto toliko mjesta za gostujuće navijače. Nas uopšte ne interesira kolika će cijena ulaznica biti u revanš susretu", dodao je Muharemović.
brate stadion ko stadion, kod nas cete imati komfor, krov nad glavom i dobru akustiku. odakle izvuce ti te kategorije to ptice znaju, jel se to kod vas dijeli dzaba hrana pice, griju li se stolice, masiral sta?Srce_Tebi je napisao/la:Hajd nema veze mi cemo za stadion C kategorije placati 10 KM, a vi cete za stadion A kategorije placati 10 KM s tim da ce ovo biti x2, jer vas ocekujemo dva puta u mjesec dana. Kako kaze vas predsjednik, nas ne zanima koliko ce novca biti karte u Zenici. LOL
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Hrasno15, Lokomotifa, Mana, Proximic, WeekendOffender i 65 gostiju.