Aldridge UNDER 1,85
New Orleans - Lakers 2 1,5
5,13 Kvota

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
imaju dojavu da uzimamo na nba-usamo_lijevo je napisao/la:Vidis da im je ovaj gore delija uzeo pare.premier je napisao/la:sta je ovo sa premier-om????![]()
Salim se naravno,nece ni meni
PolovičnoZeman je napisao/la:Najbolje je pričekati sastave, ali evo par prijedloga:
1. tiket, kao sigurice:
Shakhtar-Juve X2 1.35
Chelsea-Nords. F2 1.3
Bayern-BATE F2 1.3
2.tiket:
Sp.Braga - Galatasaray/gol DA 1.25
Man.Utd - Cluj/gol DA 1.5
Lille - Valencia/gol DA 1.3
Barca_Benfica 3+ 1.4
Messi daje gol 1.4
premier je napisao/la:kad trebaju fukari isplatiti koju marku sistem iznenada pada
izgleda da ce premier da proklinje ovaj danfukara87 je napisao/la:evo i ja isto pokusajem da udjem da vidim dobitni tiket al nece jbg, ne mogu da se ulogujem ,haman je bilo veceras dobitaka.
Svasta je moguce ja sam ubo solidnu cifru tamam za Evropske lige , nisam nesto za te nocne i NBAbulbasor je napisao/la:izgleda da ce premier da proklinje ovaj danfukara87 je napisao/la:evo i ja isto pokusajem da udjem da vidim dobitni tiket al nece jbg, ne mogu da se ulogujem ,haman je bilo veceras dobitaka.![]()
ili vide da nas je krenulo danas pa nedaju nocne tikete xD
Ša je ovo, jel se prije dešavalo, kakva su iskustvasamo_lijevo je napisao/la:Vidis da im je ovaj gore delija uzeo pare.premier je napisao/la:sta je ovo sa premier-om????![]()
Salim se naravno,nece ni meni
tonii je napisao/la:CajSevil(h-4,5)-DSassari
može mi neko pojasnit pošto ne igram baš košarku,ako stavim ovdje 1 jel to znači da domaćin neće pobjediti sa vise od 4,5 i razlike i da se smije desit i da gosti pobjede?
Nije bilo prelaza u ponudi i ja odigrao samo prvo poluvijeme 2, i eto prosloBaboon je napisao/la:0:1 HT, zanimljivo...LloriS je napisao/la:Njemacka 4 liga nogomet 19.00h
Wormatia W. - Mannheim 2/1 u premier nema prelaz da li zna neko gdje ovaj par u prelazu imaupravo mi je kolega javio za ovu dojavu
Nije ni prosla, ali eto ispratio si 1 pol 2bulbasor je napisao/la:Nije bilo prelaza u ponudi i ja odigrao samo prvo poluvijeme 2, i eto prosloBaboon je napisao/la:0:1 HT, zanimljivo...LloriS je napisao/la:Njemacka 4 liga nogomet 19.00h
Wormatia W. - Mannheim 2/1 u premier nema prelaz da li zna neko gdje ovaj par u prelazu imaupravo mi je kolega javio za ovu dojavu
hvala u svakom slucaju![]()
Ovo je zivo s*anje, online kladjenje, nadati se da ce moci do 1 da se uplati, konto fino veceras sjesti odigrati fino ali neces majku im njihovu !!!fukara87 je napisao/la:Nista od Premijera veceras, tamam sam mislio uplatit nesto na NBA al kad ne radi kladjenje na daljinu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.