Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Bogme Sterling donese 3 boda protiv Readinga kako se ja sjecam 

Divno. Trebao je još i tu priliku promašiti, nakon prethodne 3 promašene prilike. Nije doduše ni protiv Evertona fulao ništa nemoguće a ni sinoć ispao trom i glup kada je bila prilika 3 na 3.AllenLFC je napisao/la:Bogme Sterling donese 3 boda protiv Readinga kako se ja sjecam
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Od Susa nema ali Raheem je u deset utakmica zabio gol a još nema ni 18, meni sasvim dovoljno za krilnog igrača s obzirom na godine. Što se tiče Pacheca, on je vječiti talent, već mu je 21 godina a u karijeri je zabiljezio tek par nastupa za seniore i odradio par posudbi. Istina je da i nije baš dobivao prilike od trenera ali dali je to zbog njega ili ga treneri jednostavno ne cijene i ne vole, ne znam. Ja bi da mu se da prilika već u četvrtak ali eto danas je igrao pa od toga neće biti ništa. Jel Morgan ozljeđen ili konkurira za sastav protiv Anzhija?
Gol protiv Readinga za 3 boda i asistencija protiv Sund'landa za bod ,to su 4 boda od nasih 11. Zakljucak '?Jos misliš da nema koristi od njega ?
U 16 utakmica 1 go ( 9 Premiership, 1 Liga Cup, 6 Europa league ).MarcusLFC je napisao/la:Od Susa nema ali Raheem je u deset utakmica zabio gol a još nema ni 18, meni sasvim dovoljno za krilnog igrača s obzirom na godine. Što se tiče Pacheca, on je vječiti talent, već mu je 21 godina a u karijeri je zabiljezio tek par nastupa za seniore i odradio par posudbi. Istina je da i nije baš dobivao prilike od trenera ali dali je to zbog njega ili ga treneri jednostavno ne cijene i ne vole, ne znam. Ja bi da mu se da prilika već u četvrtak ali eto danas je igrao pa od toga neće biti ništa. Jel Morgan ozljeđen ili konkurira za sastav protiv Anzhija?
Protiv Sunderlanda Allene nije imao asistenciju, jer ti si prespavao čitav jedan mjesec dana. Taj gol se računa kao autogol a ne kao Stevenov go.
Stevenov gol je ponisten protiv Norwicha ,a gol protiv Sund'landa dao Suki .Henderson je napisao/la:U 16 utakmica 1 go ( 9 Premiership, 1 Liga Cup, 6 Europa league ).MarcusLFC je napisao/la:Od Susa nema ali Raheem je u deset utakmica zabio gol a još nema ni 18, meni sasvim dovoljno za krilnog igrača s obzirom na godine. Što se tiče Pacheca, on je vječiti talent, već mu je 21 godina a u karijeri je zabiljezio tek par nastupa za seniore i odradio par posudbi. Istina je da i nije baš dobivao prilike od trenera ali dali je to zbog njega ili ga treneri jednostavno ne cijene i ne vole, ne znam. Ja bi da mu se da prilika već u četvrtak ali eto danas je igrao pa od toga neće biti ništa. Jel Morgan ozljeđen ili konkurira za sastav protiv Anzhija?
Protiv Sunderlanda Allene nije imao asistenciju, jer ti si prespavao čitav jedan mjesec dana. Taj gol se računa kao autogol a ne kao Stevenov go.
- BeyKopites
- Kontakt:
Fino si ti nama ovo izabrao Arnelinho, svaka čast hahahaArnelinho je napisao/la:Tri od prva četri, sem Mbiwe i dovest Huntelara i eto ga. Na konju.

Od igrača sa improvizovane liste uzeo bih igrača pod brojem :
2 , 5 , 10/11 !
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Raheem je zaradio asistenciju protiv Norwicha za asistenciju Gerardu, ali je kasnije poništena. Nigdje nema podatak da je zaradio asistenciju protiv Sunderlanda jer niko ne računa odbijenu loptu kao asistenciju.
Ma nek' dovedu Huntelaara. Gori od sadašnjih i prijašnjih napadača ne može biti.Rodgers: "Dovest ćemo Suarezu partnera u napadu"
Menadžer Liverpoola Brendan Rodgers je pohvalio igru Luisa Suareza u jučerašnjoj prvenstvenoj utakmici protiv Newcastlea, obećavši kako će mu u siječanjskom prijelaznom roku dovesti pravog partnera u napadu.
Urugvajac je postigao sjajan gol, primivši dugu loptu Josea Enriquea za izjednačenje protiv Newcastlea, a inače je tijekom cijele utakmice zadavao probleme obrani Newcastlea, te je kreirao i sjajnu priliku za Shelveya, koju je ovaj propustio realizirati.
"Mislim da je Luis igrao nezaustavljivo. Bio je to sjajan gol. On je bio fantastičan. Njegov prvi dodir na tako dugu loptu je pokazao njegovu vještinu. To je ono što on jeste, napadač svjetske klase. Većina ljudi koji prate nogomet znaju da je on prava prijetnja pred protivničkim golom." rekao je Rodgers.
Nedjeljni remi bio je Liverpoolu peti u deset premierligaških utakmica, a Rodgers priznaje kako je njegovoj momčadi potreban još jedan napadač.
"Znamo da je Suarezu potrebna potpora u napadu. Ako uspijemo dovesti igrače onog tipa kakve želimo, bit će to doista uzbudljiva momčad. Za sad ćemo gurati s onim što imamo i biti strpljivi. Sa Suarezom je pravo zadovoljstvo raditi. On svakog dana na treningu želi postati bolji. A još je uvijek mlad igrač. On je svoje najbolje godine posvetio nama, što je sjajno. On ima veliku glad za igrom, gladan je golova." dodao je Rodgers.
FK Pjetlovi
@BeyKopites jaranima.
Gledao sam Hondu nekoliko puta i djeluje mi kompletniji i bolji veznjak od Holtbya.
I usput, da se malko i editujem. Apsolutno se slažem sa forumašima, koji su bili za ostanak KK-a. Brendan možda i ima nekog šlifa, al' ako je Kenny, bez obzira na igru, imao neki dugoročan plan, ne vidim zašto mu se nije dalo i duže vremena.
Radio je po svoje, zacrt'o je osvajanje tih kupova i osvojio ih je, platio je ligom, neke stvari i nisu štimale, al' je išao po svoje. Uostalom, ko zna, možda je baš preko kupova KK pokušavao igračima da utisne nekakav pobjednički mentalitet.
Sad je tu ipak Rodgers pa treba i uz njega stati, jbg. Najveće zlo je kad navijači rade protiv trenera i kad se on osjeti sam. Dobro je vidjeti da ga je čak i Daglish javno podržao, to je sigurno uvijek dobar znak.

I usput, da se malko i editujem. Apsolutno se slažem sa forumašima, koji su bili za ostanak KK-a. Brendan možda i ima nekog šlifa, al' ako je Kenny, bez obzira na igru, imao neki dugoročan plan, ne vidim zašto mu se nije dalo i duže vremena.
Radio je po svoje, zacrt'o je osvajanje tih kupova i osvojio ih je, platio je ligom, neke stvari i nisu štimale, al' je išao po svoje. Uostalom, ko zna, možda je baš preko kupova KK pokušavao igračima da utisne nekakav pobjednički mentalitet.
Sad je tu ipak Rodgers pa treba i uz njega stati, jbg. Najveće zlo je kad navijači rade protiv trenera i kad se on osjeti sam. Dobro je vidjeti da ga je čak i Daglish javno podržao, to je sigurno uvijek dobar znak.
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 05 nov 2012, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- BeyKopites
- Kontakt:
Honda je jedno vrijeme bio top tema, al' sad već dosta stagnira u Rusiji.Slažem se da je dobar, al' Holtby je mlad i veoma perspektivan.Naravno da ima boljih od Holtby-a, al' eto, sa one liste uzeo bih samo igrače koje sam nabrojaoArnelinho je napisao/la:@BeyKopites jaranima.Gledao sam Hondu nekoliko puta i djeluje mi kompletniji i bolji veznjak od Holtbya.

-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Dobro, slažem se, perspektivan, al' isto tako ako Liverpool dovede Holtbya, ostali klubovi mogu još perspektivnije igrače. Honda je u odličnim godinama i stagnira samo iz razloga što je na vrhuncu karijere, al' stagnira na jednom jako visokom nivou. Mnogo je kreativniji od Holtbya, a i ako mene sjećanje dobro služi sjajan je u izvodjenju slobodnih udaraca. Kad bih za Arsenal bir'o izabr'o bih Đapanezera. 

Imao je vrlo ozbiljnu povredu, a do nje je bio impresivan, odlična lijeva noga, brzina, slobodnjaci.Arnelinho je napisao/la: Honda je u odličnim godinama i stagnira....
Ne pratim rusku ligu pa ne znam šta se dešava sa njim.
Znam da je bio pred potpisom za Lazio u minulom prelaznom roku.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Koliko vidim prvi strijelac i asistent CSKA-a, koji je inače prvi, sa bodom prednosti, u ruskoj ligi. 

- BeyKopites
- Kontakt:
Moguće da si upravu, ne pratim ove godine toliko Rusku Premier Ligu, ali na osnovu prethodnih saznanja, znam da se radi o odličnom igraču koji stagnira.Arnelinho je napisao/la:Dobro, slažem se, perspektivan, al' isto tako ako Liverpool dovede Holtbya, ostali klubovi mogu još perspektivnije igrače. Honda je u odličnim godinama i stagnira samo iz razloga što je na vrhuncu karijere, al' stagnira na jednom jako visokom nivou. Mnogo je kreativniji od Holtbya, a i ako mene sjećanje dobro služi sjajan je u izvodjenju slobodnih udaraca. Kad bih za Arsenal bir'o izabr'o bih Đapanezera.
26-ogodišnjak, ranije povezivan sa velikanima, jednostavno mislim da nije dobro rješenje za Liverpool.
Daleko od toga da je Holtby najidealnije, al' sa one liste, prije bih uzeo Nijemca s engleskim pasošem

-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
I navijača Evertona.
Kad bi dolazio pravo iz Karamela bio bi merak, ovako...
Ne znam, ja sam dvije do tri utakmice pogled'o ove sezone, jednu od CSKA-a, prošle sezone sam gled'o puno više fudbala, tako da ove sezone i ne znam šta se gdje dešava. Eto na osnovu statistike zaključih da ga povreda nije toliko omela.
Makar radi ovog vrijedi:
[youtube][/youtube]

Kad bi dolazio pravo iz Karamela bio bi merak, ovako...

Ne znam, ja sam dvije do tri utakmice pogled'o ove sezone, jednu od CSKA-a, prošle sezone sam gled'o puno više fudbala, tako da ove sezone i ne znam šta se gdje dešava. Eto na osnovu statistike zaključih da ga povreda nije toliko omela.
Makar radi ovog vrijedi:
[youtube][/youtube]

Jedina kritika Brendanu za izmjene, zašto Downing? Zašto? Assaidi je zmaj za njega.
Protiv Anžija očekujem rezerve, valjda će iščupati bod. Nema potrebe da se bilo ko od važnijih igrača cima po Rusiji. Samo da nekako do januara održimo kakav-takav prikljucak za konkurentima, 6 bodova nije puno, pogotovo jer su svi podložni kiksevima, posle Chelsea ide lakši raspored i nema opravdanja, vratiće se Lucas, Glen i Reina, vrijeme je da počnemo da kidamo protiv slabijih timova.
I, btw; Huntelaar bi se mogao dovesti do 10 miliona sada sigurno jer mu ugovor ističe na ljeto. To je po meni pristojna cijena za takvog igrača koji je prošle sezone zabio oko 50-ak golova. Ako kod Dembe ne postoji ona klauzula više i ako ne postoji mogućnost da ga dovedemo (jer ako nema klauzule od 7 miliona, neće Newcastle pustiti takvog igrača za male pare), onda je najbolje rješenje Huntelaar. Llorente je strašan igrač, došao bi nam kao kec na desetku međutim Llorente je skuplji dosta, a i njegovo mišljenje je da ide u klub koji igra u LŠ (ah, to neigranje u Ligi Prvaka šta nam igrača odnese i šta će ih još odnijeti). Još je rano govoriti za bilo šta ko je najbliži Anfieldu, ali već se pomalo počinje nagađati, a Huntelaar je ovih dana najaktivniji od svih igrača koji se povezuju sa Liverpoolom.
Kakvog smo samo napadača izgubili zbog ne dobijanja radne dozvole početkom ljeta.
Martinez, koji redovno zabija sada u Portu, trebao preći u Liverpool bio je tako blizu Anfieldu, a na kraju ostadosmo kratkih rukava. Šta bi taj radio u tandemu sa Suarezom.
Protiv Anžija očekujem rezerve, valjda će iščupati bod. Nema potrebe da se bilo ko od važnijih igrača cima po Rusiji. Samo da nekako do januara održimo kakav-takav prikljucak za konkurentima, 6 bodova nije puno, pogotovo jer su svi podložni kiksevima, posle Chelsea ide lakši raspored i nema opravdanja, vratiće se Lucas, Glen i Reina, vrijeme je da počnemo da kidamo protiv slabijih timova.
I, btw; Huntelaar bi se mogao dovesti do 10 miliona sada sigurno jer mu ugovor ističe na ljeto. To je po meni pristojna cijena za takvog igrača koji je prošle sezone zabio oko 50-ak golova. Ako kod Dembe ne postoji ona klauzula više i ako ne postoji mogućnost da ga dovedemo (jer ako nema klauzule od 7 miliona, neće Newcastle pustiti takvog igrača za male pare), onda je najbolje rješenje Huntelaar. Llorente je strašan igrač, došao bi nam kao kec na desetku međutim Llorente je skuplji dosta, a i njegovo mišljenje je da ide u klub koji igra u LŠ (ah, to neigranje u Ligi Prvaka šta nam igrača odnese i šta će ih još odnijeti). Još je rano govoriti za bilo šta ko je najbliži Anfieldu, ali već se pomalo počinje nagađati, a Huntelaar je ovih dana najaktivniji od svih igrača koji se povezuju sa Liverpoolom.
Kakvog smo samo napadača izgubili zbog ne dobijanja radne dozvole početkom ljeta.

Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
- donCorleone1892
- Kontakt:
Čuo sam da Webb sudi protiv Chelsea...
Koga vise Ferguson mrzi pa je naredio Webbu da zakine jedna od ova dva tima !? Liverpool ili Chelsea !?donCorleone1892 je napisao/la:Čuo sam da Webb sudi protiv Chelsea...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- donCorleone1892
- Kontakt:
"Na veliku sreću Anžija, Suarez i Gerrard ne putuju u Rusiju.
Razlog nisu ni povrede ni kartoni već ligaška utakmica protiv Čelzija.
Brendan Rodgers smatra da je utakmica protiv Čelzija prioritet tako da će odmoriti ovaj naš dvojac koji je sigurno temelj naše igre.
Zanimljivo će biti kako će LFC igrati u četvrtak bez njih dvojice.
Utakmica protiv Anžija igra se u četvrtak u 17:00."

Razlog nisu ni povrede ni kartoni već ligaška utakmica protiv Čelzija.
Brendan Rodgers smatra da je utakmica protiv Čelzija prioritet tako da će odmoriti ovaj naš dvojac koji je sigurno temelj naše igre.
Zanimljivo će biti kako će LFC igrati u četvrtak bez njih dvojice.
Utakmica protiv Anžija igra se u četvrtak u 17:00."

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.