Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
jel to ono "netreba mnogo"
Ako jos nisi skuzio sta smo pisali za Rooneya, onda ti je bolje da se ne javljas. Valencia je glup ko tocak i igra kriminalno 18 mjeseci. Igrac koji ni pod razno ne moze bit standardan u top klubu. Ono sto je napravio kod gola je najmanji problem, jer on nije bek. Problem je sto je od jedno 20 ubacaja pogodio sa dva ili tri. Problem je sto ne zna predriblat igraca i sto ima samo jednu nogu.Belmin6 je napisao/la:Joj i ti naporan više, cim jedan neku kardinalnu grešku napravi, svi su bolji od tog igraca. Znamo da si i Runija otjerao iz kluba, pa te ne shvatam više ni ozbiljno.Cartman je napisao/la:Lingarda treba zadrzat, ne moze bit gori od Valencia.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- red devil88
- Kontakt:
Valencia je ok igrac ali ni vise ni manje . Mene kod njeg strasno iritira nacin na koji ubacuje lopte ili je punim nabije po zemlji koja skoro nikad ne dodje do igraca nasih ili je nabije prejako . On moze biti jako dobra zamjena dobrom krilnom igracu jer je dobar i u defanzivi ali nikako da nosi igru jer jednostavno nije dovoljno dobar za to .
Glory Glory Man United !!! 

Znam ja dobro šta si ti pisao. Da kada je vec dva puta tražio transfer, da može ici. Pa si se poslije predomislio i rekao ako popravi formu i smrša koje kilo, da ostane u klubu. To nikako ne mijenja moje mišljenje o tebi. Kod Valencie, ok. Jeste on glup, i ogranicen kao špajz, ali ja bi ga uvijek stavio ispred Nanija i Younga, On ce se do kraja boriti, a kada igra poziciju krila, ok igra i defanzivno, za razliku od Nanija i Younga. Nama fali jedan klasicni CM i neki dobar lijevi bek, možda nam tada i prorade krila.
Valencia je solidan krilni igrac, prije svega zbog toga sto teziste igre cesto prenosi na protivnicku polovinu, i jedan je od rijetkih koji smije ici 1 vs 1... Ima dobru i defanzivnu ulogu. Medjutim, glavni problem je u centriranju, jer naprosto napuca loptu. Medjutim, ne treba ga ni previse kritikovati, jer u par utakmica ove sezone bio je glavni igrac, da je dobar za prve postave, trenutno da, ali mislim da i njemu treba jaca konkurencija. Kako mi je samo zao Nanija, pa taj igrac na dobar dan ima tehniku, sto 90 % igraca Uniteda moze sanjati.. Steta...
Ima zeznutu ozljedu tetive koljena, vraca se za oko 9 dana...

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Zar je mnogo 3 igraca? Maksimalno 100 miliona bi pokrilo ovo, a da dobijemo igrace za sljedecih 10 godina, a imajuci u vidu da bi prodajom par igraca dobili bar trecinu tog novca, te polovinu za plate eventualnih pojacanja.sonik24 je napisao/la:jel to ono "netreba mnogo"
Na krilo da potrosimo 50 miliona, mada ni toliko ne treba jer su recimo Hazard, Moura, James Rodriguez prodavani za manje pare od toga, dok Reus ima klauzulu od 40 miliona, sredinu vjerujem da mozemo dovest za 30-35 miliona (Gundogan, Pjanic, Strootman, Herera, Koke itd) i ostane lijevi bek koji se za 15 miliona moze dovest kao od sale.
Rijesavanje Younga, Andersona te od ljeta Ria i Giggsa bi moglo pokrit plate ovih igraca, a vjerujem da bi mogli uzet bar 20 miliona od njih.
No to je vec igranje managera i ne zelim to

"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To i ja govorim već odavno (za njega je jasno da je to jednodimenzionalan igrač), evo i odličan članak koji govori o našem problemu zvanom krilo i nedostatku pravih igrača za neku drugu vrstu igreCartman je napisao/la:Problem je sto je od jedno 20 ubacaja pogodio sa dva ili tri. Problem je sto ne zna predriblat igraca i sto ima samo jednu nogu.

http://www1.skysports.com/football/news ... yle-issues

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
nekad je bolje sutjeti,nego svasta pisata.sretna nova raja
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Ovaj United treba rasprodati,napraviti komplet remont ekipe ,i to iskoristiti ovu sezonu,pola ekipe je istruhlo.
Jedino Roney i jones nesto igraju, i januzaj se trudi ,a ostali formu ganjaju na fifi kod kuce.
Januar trebaju iskoristii da proda sta god moze i dovede nesto normalno ,da se uklapa ostatak sezone.
Ako bude na kraju sezone pravio rasprodaju i shoping ,opet ce trebati 3 mjeseca da se to sve uigra.
Jedino Roney i jones nesto igraju, i januzaj se trudi ,a ostali formu ganjaju na fifi kod kuce.
Januar trebaju iskoristii da proda sta god moze i dovede nesto normalno ,da se uklapa ostatak sezone.
Ako bude na kraju sezone pravio rasprodaju i shoping ,opet ce trebati 3 mjeseca da se to sve uigra.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Treba ovoj ekipi dosta toga ako zelimo da se svake sezone nadamo da mozemo napasti visoke ciljeve i za neku vecu promjenu ekipe treba cekati malo duze od pola sezone koliko je vec ostalo do ljeta. Najprije prodati neke igrace koji nemaju pojma a uzimaju platu u ekipi, svi znamo ko su, da ne nabrajam.. Onda dovesti par (ne puno) provjerenih igraca, a ne nekih qraca iz Juzne Amerike za koje niko nikad nije cuo. I Powella treba poceti ubacivati pomalo, strasan potencijal kao i Lingard.
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Zasto raspodavati kad je isti tim apsulutno isti tim prosle sezone izdominoro ligu, u ligi prvaka znamo kako smo ispali od Reala i Cakira ili koga vec samo je jednostavno Moyes mora bolje srediti formaciju citav sklop tima samopouzdanje a i ozlijede su ceste RVP nema pola tekmi Runi je izostajao neke Kerika dosta nije bilo Vidica Ferdinanda i ostali da ne nabrajam jednostavno Moyes mora poraditi na timu a i pojacanja neka jednostavno mora biti ulaganja u tim doveden je Felaini nije bajno a nije ni lose pojacanje ali treba tu jos krilo neko bolje poput Rojsa Marka i slicni igraca.
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..

izdominirali ? Da je city malo zapeo ne bi bilo te titule

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
lindegard je napisao/la:Zasto raspodavati kad je isti tim apsulutno isti tim prosle sezone izdominoro ligu, u ligi prvaka znamo kako smo ispali od Reala i Cakira ili koga vec samo je jednostavno Moyes mora bolje srediti formaciju citav sklop tima samopouzdanje a i ozlijede su ceste RVP nema pola tekmi Runi je izostajao neke Kerika dosta nije bilo Vidica Ferdinanda i ostali da ne nabrajam jednostavno Moyes mora poraditi na timu a i pojacanja neka jednostavno mora biti ulaganja u tim doveden je Felaini nije bajno a nije ni lose pojacanje ali treba tu jos krilo neko bolje poput Rojsa Marka i slicni igraca.
Zato sto je taj tim presusio vise,ne mogu 20 godina igrati ,nece svi ko giggs,svi kljucni igraci prosle sezone ove se ne znaju sastaviti s loptom. Dali su ljudi maximum i to je to. Svaka ekipa treba remont s vremena na vrijeme,na united je sad dosao red.
Prosle sezone EPL nije bio ni blizu po jacini ovom sad,jedina konkurencija city,ostale ekipe su bile u rangu evropa lige.
Sad imas 5-6 ekipa koje se nadaju tituli i jos 2-3 ekipe koje ce se "nadati" jos 10 kola ,osim ako ne zelis da united bude u te 2-3 ekipe onda ne treba nikog dovoditi ni prodavati.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
treba svasta nesta,al malo sutra ce se ista izmijenit
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Plus da je Robin bio srece od prije par godina, ili pak ove godine nista ne bi bilo od te titule. Uz sve to bio je tu najbolji trener svih vremena. Ja sam vam govorio da ce njeg biti tesko nadoknaditi i da je on bio barem 30-40% svake ekipe Uniteda. Covjek bi sa ovcama bio u top4 dodaj vuka i titula je tu.neo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
izdominirali ? Da je city malo zapeo ne bi bilo te titule
Celik!3,2,2.
- Rockefeller
- Kontakt:
I on je otišao:

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Inače mi to nismo znaliAllGunsBlazing je napisao/la:Ja sam vam govorio da ce njeg biti tesko nadoknaditi i da je on bio barem 30-40% svake ekipe Uniteda. Covjek bi sa ovcama bio u top4 dodaj vuka i titula je tu.

Njega nije teško nadoknaditi, njega je nemoguće nadoknaditi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
De Rossi - ''It was a good thing that I didn't go to Manchester, now I would have committed suicide.'' (Corriere dello Sport)
Nidje veze, ali je smjesno...
Btw.. Form guide: A six-game unbeaten run came to an end on New Year’s Day when the Reds slipped to a 2-1 defeat to Spurs, but United have progressed every time when drawn against Premier League opposition in the third round in each of the last three years. Swansea are now without a win in seven games across domestic and European competitions following their 3-2 loss to Manchester City on 1 January.
Ins and outs: Wayne Rooney completed the full 90 minutes against Spurs, but David Moyes has admitted he would like to rest the striker, recently troubled by a groin problem, if he could. Robin van Persie has yet to reappear following the thigh injury sustained against Shakhtar Donetsk on 10 December, while Rafael (groin), Phil Jones (knee) and Nani (hamstring) all missed the Reds’ first game of 2014. Swansea winger Pablo Hernandez will miss the trip to Old Trafford after pulling a hamstring early in the defeat to City. Striker Michu and goalkeeper Michael Vorm are recovering from ankle and knee operations respectively, while winger Nathan Dyer is also out of action after suffering ankle ligament damage at Norwich before Christmas.
Btw.. Form guide: A six-game unbeaten run came to an end on New Year’s Day when the Reds slipped to a 2-1 defeat to Spurs, but United have progressed every time when drawn against Premier League opposition in the third round in each of the last three years. Swansea are now without a win in seven games across domestic and European competitions following their 3-2 loss to Manchester City on 1 January.
Ins and outs: Wayne Rooney completed the full 90 minutes against Spurs, but David Moyes has admitted he would like to rest the striker, recently troubled by a groin problem, if he could. Robin van Persie has yet to reappear following the thigh injury sustained against Shakhtar Donetsk on 10 December, while Rafael (groin), Phil Jones (knee) and Nani (hamstring) all missed the Reds’ first game of 2014. Swansea winger Pablo Hernandez will miss the trip to Old Trafford after pulling a hamstring early in the defeat to City. Striker Michu and goalkeeper Michael Vorm are recovering from ankle and knee operations respectively, while winger Nathan Dyer is also out of action after suffering ankle ligament damage at Norwich before Christmas.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
zar ne misliš da ona ubacivanja mogu biti i upotrebljiva, samo sad imaš kloceve u napadu to izgleda loše, ja sam protiv Totenhema vidio dvadeset dobrih ubacivanja koje bi iole normalan napadač bar opasnu situaciju napravio+ uvijek ga dvojica čuvaju, Smalling samo stoji ne sjećam se da mu je ijednom prošo iza leđa da mu otvori prostor.Belmin6 je napisao/la:Znam ja dobro šta si ti pisao. Da kada je vec dva puta tražio transfer, da može ici. Pa si se poslije predomislio i rekao ako popravi formu i smrša koje kilo, da ostane u klubu. To nikako ne mijenja moje mišljenje o tebi. Kod Valencie, ok. Jeste on glup, i ogranicen kao špajz, ali ja bi ga uvijek stavio ispred Nanija i Younga, On ce se do kraja boriti, a kada igra poziciju krila, ok igra i defanzivno, za razliku od Nanija i Younga. Nama fali jedan klasicni CM i neki dobar lijevi bek, možda nam tada i prorade krila.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
A sad evo šta je ustvari rekao, totalno drugačiji kontekst :trxel je napisao/la:De Rossi - ''It was a good thing that I didn't go to Manchester, now I would have committed suicide.'' (Corriere dello Sport)
De Rossi: "If I left for man united or any other club I would have felt like killing myself right now. Winning and challenging for the title with Roma has been my life time ambition and I would have felt very bad if I missed out on that chance"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.