cime se vi zamaratee...linijama hahaha

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
jeli ovo iz neke ironije ili se varamTarantino je napisao/la:u pravu je padobranac,ovako bi to bilo normalnije.
http://img696.imageshack.us/f/offsideg.jpg/
drug,ako procitas koji post ranije sto sam napisao skontaces,ali ove linije su za malu djecu...pozzz...zlaya_tm87 je napisao/la:de ba, nije bio offside, mojne vise o linijama
ovaj moj zadnji post se odnosi i na tebeBuddy je napisao/la:Da je bila neka ne dozvoljena pozicija, valjda bi se Milomir žalio i dizala bi se hajka![]()
bilo proslo idemo dalje
ne spamaj pozzpadobranac1978 je napisao/la:ovaj moj zadnji post se odnosi i na tebeBuddy je napisao/la:Da je bila neka ne dozvoljena pozicija, valjda bi se Milomir žalio i dizala bi se hajka![]()
bilo proslo idemo dalje
pintol_TM87 je napisao/la:ne spamaj pozzpadobranac1978 je napisao/la:ovaj moj zadnji post se odnosi i na tebeBuddy je napisao/la:Da je bila neka ne dozvoljena pozicija, valjda bi se Milomir žalio i dizala bi se hajka![]()
bilo proslo idemo dalje![]()
CETVRTAK 19:30 GRBAVICA
moras ti mene citirat, sad valja citat sto si ti sve pisaopadobranac1978 je napisao/la:ovaj moj zadnji post se odnosi i na tebeBuddy je napisao/la:Da je bila neka ne dozvoljena pozicija, valjda bi se Milomir žalio i dizala bi se hajka![]()
bilo proslo idemo dalje
VAM je napisao/la:vire ti pete iz zicegu...
sad se malo šliftamo,ipak su nam pobjegli na +6.
a tu nam je i advokat SILVIJE DEGENpadobranac1978 je napisao/la:VAM je napisao/la:vire ti pete iz zicegu...
sad se malo šliftamo,ipak su nam pobjegli na +6.![]()
![]()
jao,jao....pa jadan ne bio ja imam vise raje sto navijaju za kontra klub,ali to me ne sprijecava da se druzimo...ali sta ja tebi imam objasnjavati kad ti ne znas sta znaci imati gradskog rivala i pomalo podjebavati od derbija do derbija...
jeli on fakat advokatVAM je napisao/la:a tu nam je i advokat SILVIJE DEGENpadobranac1978 je napisao/la:VAM je napisao/la:vire ti pete iz zicegu...
sad se malo šliftamo,ipak su nam pobjegli na +6.![]()
![]()
jao,jao....pa jadan ne bio ja imam vise raje sto navijaju za kontra klub,ali to me ne sprijecava da se druzimo...ali sta ja tebi imam objasnjavati kad ti ne znas sta znaci imati gradskog rivala i pomalo podjebavati od derbija do derbija...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.