Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

rambo16
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la rambo16 » 02 jan 2014, 16:37

http://www1.skysports.com/football/news ... s-decision
pa ni Webb ne radi svoj pos'o kako treba...svi vas ostaviše :mrgreen: :mrgreen:
A.F.C. Bournemouth!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 jan 2014, 16:37

Skyline je napisao/la:Au pazi OGS novi trener Cardifa, jedva cekam da ih ugostimo na OT 28 januara :D
Valjda nas nece pobjedit. :?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 02 jan 2014, 16:50

Kako me iritira sto je transfer rok, sto je situacija s igrackim kadrom ovako losa, a sto su sanse da se pojacamo male ili nikakve :x
Pojedini klubovi trose milione samo da oslabe konkurenciju. A gdje nas vodi nasa uprava? Do kad ce izbjegavati neizbjezno?

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 02 jan 2014, 17:03

BoBo89 je napisao/la:Kako me iritira sto je transfer rok, sto je situacija s igrackim kadrom ovako losa, a sto su sanse da se pojacamo male ili nikakve :x
Pojedini klubovi trose milione samo da oslabe konkurenciju. A gdje nas vodi nasa uprava? Do kad ce izbjegavati neizbjezno?
Dok ne zavrsimo izvan top 4, tad ce skontat da nas ovakva politika dovodjenja igraca ne vodi nigdje. Imali smo i dobrih kupovina ali ne mozemo se otet dojmu da smo propustili dovest dosta kvalitetnih igraca za male pare, i jos smo pustili dva dragulja iz svoje skole.

Nemamo kvalitetnog pregovaraca, sekamo se i gubimo igrace zbog par miliona skrtarenja. Sad nam ne ide u prilog ni situacija na tabeli, neizvjesna je i pozicija Moyesa ako zavrsi van top 4. Nadam se da cemo ovo prebolit, valjda ce se i RvP uskoro vratit, sa njim smo mnogo jaci.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 02 jan 2014, 17:16

Ma da ne udjemo u top4 to bi bilo ravno katastrofi. Tek sad vidim kako je biti navijac nekog "prosjecnog kluba".
S Fergi-em je sve bilo lako. Cak je, ponekad, bilo i monotono pratit United. Obicno smo dobijali sve "manje utakmice", sve je bilo na rutinu. A vidi sad :|
Moyes je vec upoznao ekipu, te uglavnom izvodi na teren ono najbolje sto imamo u datom trenutku. Samo, problem je u tome sto to "najbolje" nije dovoljno dobro za postavljene standarde.
Sad slijedi povezivanje s Vidalom, Gundom, Reusom....

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 02 jan 2014, 17:18

5 years back when Ronaldo left, they said it'd be the beginning of the end.
5 years back when we lost 2 - 0 to Barcelona, they said we'd never get the chance again.
7 years back when Chelsea had won back to back PL titles, they said 19 was just a magical number.
20 years back some scousers dismissed our 8th PL title, they told us to comeback when we had 18.
In 95 when we crashed out in group stages, they said we are not good enough for Europe and we went on to win the most dramatic title in 99.
10 years back when Arsenal went undefeated , they said United would never be the same.
66 years back when our 8 players died in the Munich crash, they said the dreams also died with the players BUT here we stand with 20 titles, better than anyone else.
We have been defying critics for over 100 years now so haters, enjoy your rare moment of happiness thinking United will go down forever , you truly deserve this rare moment after all the success United have had for the past 21 years with trophies and victories!
Man United will never die!

Sretnu i uspješnu novu 2014. godinu želim svim forumašima koji prate najveći klub na svijetu, istu takvu godinu želim i našem Manchester Unitedu! GGMU
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 02 jan 2014, 18:25

LOANS: Michael Keane's loan at Derby County has been extended until 31 January. Ryan Tunnicliffe's stay at Ipswich has also been extended.

LOANS: Jesse Lingard, Will Keane, Davide Petrucci, Federico Macheda, Tyler Blackett & Ben Amos have all returned to #mufc from loan spells.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

thekoplegend
Kontakt:

Post Postao/la thekoplegend » 02 jan 2014, 18:42

xGGMU je napisao/la:5 years back when Ronaldo left, they said it'd be the beginning of the end.
5 years back when we lost 2 - 0 to Barcelona, they said we'd never get the chance again.
7 years back when Chelsea had won back to back PL titles, they said 19 was just a magical number.
20 years back some scousers dismissed our 8th PL title, they told us to comeback when we had 18.
In 95 when we crashed out in group stages, they said we are not good enough for Europe and we went on to win the most dramatic title in 99.
10 years back when Arsenal went undefeated , they said United would never be the same.
66 years back when our 8 players died in the Munich crash, they said the dreams also died with the players BUT here we stand with 20 titles, better than anyone else.
GGMU

SAF

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 02 jan 2014, 19:38

Sky Bet have opened the book on Arturo Vidal’s future, with Manchester United 5/2 favourites to sign the Juventus midfielder. Chelsea are thought to be their nearest rivals at 8/1... Nema nista od ovoga, ali igrac je odlican...

Malo paper talka:
Manchester United boss David Moyes is closing in on Dinamo Zagreb striker Robert Muric...

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Alcatraz
Kontakt:

Post Postao/la Alcatraz » 02 jan 2014, 20:18

trxel je napisao/la:Sky Bet have opened the book on Arturo Vidal’s future, with Manchester United 5/2 favourites to sign the Juventus midfielder. Chelsea are thought to be their nearest rivals at 8/1... Nema nista od ovoga, ali igrac je odlican...

Malo paper talka:
Manchester United boss David Moyes is closing in on Dinamo Zagreb striker Robert Muric...
Sve ovo zvuči toliko glupo. Niko neće doći u Januaru, mislim da je to Moyes jednom rekao. Kaže da se teško može dovesti potreban igrač u januarskom prelaznom roku. Opšte poznato je da nas godinama biju povrede na svim pozicijama tako da ni ove godine to nije izostalo. Kada se oporave bitniji igrači borba za top 4.
Maradona good,Pele better,George Best !

Glory Glory Man United !

I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 02 jan 2014, 20:26

Kao prvo Muricu je tek 17 god., i ne bi kostao vise od 5 mil... Druga stvar, ovo za Vidala cista spekulacija, ali igrac je odlican, i takav tip igraca treba Unitedu, ne mora iskljucivo on. I trece, de ti meni reci gdje je Moyes zvanicno rekao da nece nikog dovoditi u januaru, :roll: pusti staru pricu, potpuno nova situacija vlada u klubu, i neke "neozbiljnosti" oko ljetnih transfera bi mogle bar djelimicno biti rijesene u januaru.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 02 jan 2014, 20:28

Tesko ce iko doci u Januaru pogotovo ne neki WC igrac . Ali eto vratili su se neki momci sa posudba mozda neko od njih moze pomoci da se ova odvratna sezona privede kraju bez da se obraz gubi.

@trxel Vidal jeste dobar igrac ali mislis da bi i on dosao sad u Januaru kad vidi u kakom je stanju klub , niko mu ne moze garantovati LP . Znam da ima jos 18 kola do kraja ali meni ovo ni nasta ne lici ove sezone iskreno !
Glory Glory Man United !!! :D

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 02 jan 2014, 20:31

Pa nisam ni napisao da mislim da ce VIdal doci, cak ni na ljeto, ali takav tip igraca bi odlicno legao, jer nam u vezi doslovno gori..

George24
Kontakt:

Post Postao/la George24 » 02 jan 2014, 20:34

Pozdrav svima, novi sam ovdje ;) , prvi post na podforumu najboljeg kluba na svijetu :mrgreen: . Nadam se da cemo se dobro slagati.
Sir Alex Ferguson 1986-2013
Manchester United
NK Jedinstvo
Paul George
Mirza Teletovic

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 02 jan 2014, 20:40

trxel je napisao/la:Pa nisam ni napisao da mislim da ce VIdal doci, cak ni na ljeto, ali takav tip igraca bi odlicno legao, jer nam u vezi doslovno gori..
Znam da nisi , ja samo kazem da takog igraca necemo dovesti sad u Januaru . Na ljeto je vec skroz druga stvar tad se ima i vise vremena za razmatranje , ponude planove sve .

Ja opet kazem mozda se neko od klinaca sa posudbe pokaze . Vidio sam da je mali Lingard pravo dobro igrao na posudbi mozda i kod nas proradi, ali prije da ce se u sivilo ekipe uklopit

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 02 jan 2014, 20:46

Pozdrav George 24... ;)

@Red devil88 Ima tu potencijala jer krila Lingard-Januzaj ce mozda bolja da budu od krilnog tandema Valencia-Young, s tim da mali Jesse igra dosta ofanzivnih pozicija. Tu je i Welbeck koji polako ulazi u fromu. Ekipa mozda malo i nema srece, ali prije svega treba rijesiti bar jednu od dvi kriticne pozicije, te nekim igracima skratiti minutazu. Evo npr. Evra, legenda, ali sada mora imati jaku konkurenciju na toj poziciji, a on je nema, pa moze igrati kako hoce, itd.. Kada se neko bori za mjesto u ekipi to je druga prica, ili dajes max ili klupa...

U Unitedu je takva situacija, da recemo u napadu imas strasnu konkurenciju kada su svi zdravi, pa ova Welbeckova uzlazna putanja je cisto rezultat povrede RVPa, dok na nekoj drugoj poziciji igra igrac koji je prema sposobnostima za druge engleske lige.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 02 jan 2014, 21:05

Sve si u pravu , ja se sjecam vremena kad su se u Unitedu po 3 igraca borila za poziciju a sad to nije slucaj . Po bogu mi imamo jednog igraca koji igra 5 pozicija (Jones) to ni za njeg a ni za klub nije dobro.

Treba se rijesiti Ferdinanda , Evre,Younga,Nania,Andersona,Giggsa, i jos neki su u opticaju samo ih vadi to sto su Englezi ali hajde . Kad vidis koliko igraca bi trebalo prodati toliko ih klub ne moze kupiti .

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 jan 2014, 21:09

Lingarda treba zadrzat, ne moze bit gori od Valencia.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 02 jan 2014, 21:36

Cartman je napisao/la:Lingarda treba zadrzat, ne moze bit gori od Valencia.
Joj i ti naporan više, cim jedan neku kardinalnu grešku napravi, svi su bolji od tog igraca. Znamo da si i Runija otjerao iz kluba, pa te ne shvatam više ni ozbiljno.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 02 jan 2014, 21:40

Da se ne igram sad managera, ali ne treba mnogo ovoj ekipi, treba nam par klasnih igraca, igraca od kojih bi i ovi panjevi postali bolji i korisniji za klub. Prije svega potrebno je da se sto prije vrate RvP, Jones i Rafael, jednostavno sa njima i bez njih ovo nije ista ekipa. Potreban nam je taj jedan veznjak kreativac, neko ko moze dat novu dimenziju ovoj ekipi, nevjerovatno ali Evans ima vise hrabrosti da krene naprijed nego svi veznjaci zajedno. Treba nam i lijevi bek, Evra moze jos 2 godine sigurno, ali ne moze igrat 50 utakmica u sezoni i zato nam tu treba osvjezenje. I po meni kljucno pojacanje, kvalitetno krilo koje moze napravit visak cak i kad ne ide najbolje ekipi, ono sto je Januzaj radio protiv Spursa zadnjih pola sata.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.