pa ni Webb ne radi svoj pos'o kako treba...svi vas ostaviše

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Valjda nas nece pobjedit.Skyline je napisao/la:Au pazi OGS novi trener Cardifa, jedva cekam da ih ugostimo na OT 28 januara
Dok ne zavrsimo izvan top 4, tad ce skontat da nas ovakva politika dovodjenja igraca ne vodi nigdje. Imali smo i dobrih kupovina ali ne mozemo se otet dojmu da smo propustili dovest dosta kvalitetnih igraca za male pare, i jos smo pustili dva dragulja iz svoje skole.BoBo89 je napisao/la:Kako me iritira sto je transfer rok, sto je situacija s igrackim kadrom ovako losa, a sto su sanse da se pojacamo male ili nikakve![]()
Pojedini klubovi trose milione samo da oslabe konkurenciju. A gdje nas vodi nasa uprava? Do kad ce izbjegavati neizbjezno?
xGGMU je napisao/la:5 years back when Ronaldo left, they said it'd be the beginning of the end.
5 years back when we lost 2 - 0 to Barcelona, they said we'd never get the chance again.
7 years back when Chelsea had won back to back PL titles, they said 19 was just a magical number.
20 years back some scousers dismissed our 8th PL title, they told us to comeback when we had 18.
In 95 when we crashed out in group stages, they said we are not good enough for Europe and we went on to win the most dramatic title in 99.
10 years back when Arsenal went undefeated , they said United would never be the same.
66 years back when our 8 players died in the Munich crash, they said the dreams also died with the players BUT here we stand with 20 titles, better than anyone else.
GGMU
Sve ovo zvuči toliko glupo. Niko neće doći u Januaru, mislim da je to Moyes jednom rekao. Kaže da se teško može dovesti potreban igrač u januarskom prelaznom roku. Opšte poznato je da nas godinama biju povrede na svim pozicijama tako da ni ove godine to nije izostalo. Kada se oporave bitniji igrači borba za top 4.trxel je napisao/la:Sky Bet have opened the book on Arturo Vidal’s future, with Manchester United 5/2 favourites to sign the Juventus midfielder. Chelsea are thought to be their nearest rivals at 8/1... Nema nista od ovoga, ali igrac je odlican...
Malo paper talka:
Manchester United boss David Moyes is closing in on Dinamo Zagreb striker Robert Muric...
Znam da nisi , ja samo kazem da takog igraca necemo dovesti sad u Januaru . Na ljeto je vec skroz druga stvar tad se ima i vise vremena za razmatranje , ponude planove sve .trxel je napisao/la:Pa nisam ni napisao da mislim da ce VIdal doci, cak ni na ljeto, ali takav tip igraca bi odlicno legao, jer nam u vezi doslovno gori..
Joj i ti naporan više, cim jedan neku kardinalnu grešku napravi, svi su bolji od tog igraca. Znamo da si i Runija otjerao iz kluba, pa te ne shvatam više ni ozbiljno.Cartman je napisao/la:Lingarda treba zadrzat, ne moze bit gori od Valencia.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.