Navodno je Liverpool vec ponudio 7.5 miliona i Shalke ce navodno pristati jer ako ga sad ne prodaju, on na ljeto ode za nista. Vec su pocele spekulacije da ce pristati a da ce na njegovo mjesto doci L. de jong iz Borusije M.BeyKopites je napisao/la:Njemu trebaju 3 100% prilike da zabije golSamoZeljo je napisao/la:Huntelaar vrlo vjerovatno dolazi u Liverpool, a njemu ne treba 5 100% prilika da zabije gol.Šalim se, naravno.
Uz pretpostavku da bi došao za neke "male" pare, s obzirom da je jako kvalitetan i da mu ističe ugovor, bio bi pojačanje u pravom smislu te riječi.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
- BeyKopites
- Kontakt:
Pa to je neka prihvatljiva cijena za nekoga kome ističe ugovor.SamoZeljo je napisao/la:Navodno je Liverpool vec ponudio 7.5 miliona i Shalke ce navodno pristati jer ako ga sad ne prodaju, on na ljeto ode za nista. Vec su pocele spekulacije da ce pristati a da ce na njegovo mjesto doci L. de jong iz Borusije M.BeyKopites je napisao/la:Njemu trebaju 3 100% prilike da zabije golSamoZeljo je napisao/la:Huntelaar vrlo vjerovatno dolazi u Liverpool, a njemu ne treba 5 100% prilika da zabije gol.Šalim se, naravno.
Uz pretpostavku da bi došao za neke "male" pare, s obzirom da je jako kvalitetan i da mu ističe ugovor, bio bi pojačanje u pravom smislu te riječi.
I za Dembu se spominje slična cijena, eh sad, ne znam koga bi više volio vidjeti na Anfieldu.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
ima mnogo boljih golmana od Asenja kao sto su Mandanda, Akinfeev, Adler, ter Stegen, Guillermo Ochoa, Muslera, Butland ali nije nam to prioritet da nama bi napadac i krilo a golman moze cekati do ljetadijalog je napisao/la:osim napadača, liverpoolu treba još i lijevi bek i krilo. naravno i golman.
šta mislite o sergiu asenju?
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- youngredcomps
- Kontakt:
ma kakav huntelar,nama trebaju llorente,walcot i i ovaj covjek http://www.soccerway.com/players/james-mcclean/75127/" onclick="window.open(this.href);return false;
sve se ovo moze dovesti za nekih 35-40 mil maksimalno.i onda imamo ekipu za sami vrh .
al BR sigurno vec sad zna koga ce dovesti,pametan je on,samo nece da govori o njima.
vidit ce te kad nas iznenadi i kad nam dovede lavezia,koji nije zadovoljan u psg-u
sve se ovo moze dovesti za nekih 35-40 mil maksimalno.i onda imamo ekipu za sami vrh .
al BR sigurno vec sad zna koga ce dovesti,pametan je on,samo nece da govori o njima.
vidit ce te kad nas iznenadi i kad nam dovede lavezia,koji nije zadovoljan u psg-u
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Jarane , izvini , ali na tvoje postove nekad stvarno mi dode do burst out laughing ali pravoyoungredcomps je napisao/la:ma kakav huntelar,nama trebaju llorente,walcot i i ovaj covjek http://www.soccerway.com/players/james-mcclean/75127/" onclick="window.open(this.href);return false;

Tako blizu, a tako daleko.
McClean je cisti prosjek,nista vise,ne bi nista bio bolji nego Downing,Henderson i ostali.youngredcomps je napisao/la:ma kakav huntelar,nama trebaju llorente,walcot i i ovaj covjek http://www.soccerway.com/players/james-mcclean/75127/" onclick="window.open(this.href);return false;
Upravo tako, Downing nije ništa lošiji.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Samo da vam iznesem jednu činjenicu što se tiče forme Liverpoola. U zadnjih pet utakmica PL Liverpool je na četvrtom mjestu sa istim brojem bodova kao Tottenham što znači da ima napretka u odnosu na sami početak sezone.
1. Man. City 13
2. Man. United 12
3. Chelsea 10
4. Liverpool i Tottenham 9
1. Man. City 13
2. Man. United 12
3. Chelsea 10
4. Liverpool i Tottenham 9
Al ne mogu da vjerujem da neko želi Llorentea kao pojačanje, pa taj lik je drugi Carroll. Samo što je 5 godina stariji od Andya 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Ja ne mogu da vjerujem da neko ne želi Llorentea za pojačanje. Čovjek igra u najjačoj reprezentaciji svijeta i ne bez razloga.neurofunk je napisao/la:Al ne mogu da vjerujem da neko želi Llorentea kao pojačanje, pa taj lik je drugi Carroll. Samo što je 5 godina stariji od Andya
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Unistio United prosle godine u Evropa Ligi, sa golobradim mladicima iza sebe, i ne zeli ga neko u svojoj ekipi
To mora da je ljubav

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
sto se tice napada, najvise bih volio da dovedemo huntelaara i walcota
klaas bi meni bio automatski starter, dok bi se walcott borio za mjesto sa huntelaarom, a suarezas bi pomjerio na desno krilo gdje ej imao najbolje dane karijere u ajaxu sa gore pomenutim huntelaarom, walcott je mlad, i ima vremena da napreduje uz jednog klasnog napadaca kao sto je klaas, a bgm moze i izbaciti sterlinga s vremena na vrijeme
klaas bi meni bio automatski starter, dok bi se walcott borio za mjesto sa huntelaarom, a suarezas bi pomjerio na desno krilo gdje ej imao najbolje dane karijere u ajaxu sa gore pomenutim huntelaarom, walcott je mlad, i ima vremena da napreduje uz jednog klasnog napadaca kao sto je klaas, a bgm moze i izbaciti sterlinga s vremena na vrijeme
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Taj čovjek nikad neće doći u Liverpool, Rodgers ne traži takve igrače, valjda vam je to do sad već jasno.
ono što kerol zna sa loptom, ljorente zna sa klikerom. a sa druge strane još jedna stepenica ka dnu bi bila dovodjenje onog propalog volkotaneurofunk je napisao/la:Al ne mogu da vjerujem da neko želi Llorentea kao pojačanje, pa taj lik je drugi Carroll. Samo što je 5 godina stariji od Andya
nema potpisa
- peppo_owen
- Kontakt:
Huntelar DA,al Wallcot NE
Ja bi vise volio vidjet onog malog Mertensa umjesto Wallcota,ili pak Eriksena(koji doduse nije isti tip igraca).
Cuo sam da ce vlasnici ulozit određeni dio sredstava za januarski prelazni rok,i to treba pametno iskoristi i utrositi
Po meni najbolja napadacka opcija je Huntelar(od svih sa kojima se povezujemo,on je No1).Sto se krila tice,ako Huntelar dodje Suarez ce ici malo na stranu(bar ja tako zamisljam),te nam ostaje kriticno drugo krilo,koje bi po meni mogao pokriti Mertens.
Uz ta dva igraca dodati lijevog beka i msm da bi ova ekipa imala mnogo toga reci u Premiershipu.
Takodje moja zelja sto se tice ovog prelaznog roka je Isco iz Malage,al realno od toga nema nista.

Cuo sam da ce vlasnici ulozit određeni dio sredstava za januarski prelazni rok,i to treba pametno iskoristi i utrositi

Po meni najbolja napadacka opcija je Huntelar(od svih sa kojima se povezujemo,on je No1).Sto se krila tice,ako Huntelar dodje Suarez ce ici malo na stranu(bar ja tako zamisljam),te nam ostaje kriticno drugo krilo,koje bi po meni mogao pokriti Mertens.
Uz ta dva igraca dodati lijevog beka i msm da bi ova ekipa imala mnogo toga reci u Premiershipu.
Takodje moja zelja sto se tice ovog prelaznog roka je Isco iz Malage,al realno od toga nema nista.

ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Ima Osvaldo mogo bi i on doci.Admir_Sa je napisao/la:ono što kerol zna sa loptom, ljorente zna sa klikerom. a sa druge strane još jedna stepenica ka dnu bi bila dovodjenje onog propalog volkotaneurofunk je napisao/la:Al ne mogu da vjerujem da neko želi Llorentea kao pojačanje, pa taj lik je drugi Carroll. Samo što je 5 godina stariji od Andya
Osvaldo je vec neka kopija Ibre , ali je inace prejak deckoneurofunk je napisao/la:Ima Osvaldo mogo bi i on doci.Admir_Sa je napisao/la:ono što kerol zna sa loptom, ljorente zna sa klikerom. a sa druge strane još jedna stepenica ka dnu bi bila dovodjenje onog propalog volkotaneurofunk je napisao/la:Al ne mogu da vjerujem da neko želi Llorentea kao pojačanje, pa taj lik je drugi Carroll. Samo što je 5 godina stariji od Andya

Tako blizu, a tako daleko.
Osvaldo je zivotinja.Strasan fudbaler.Medjutim vjerujem da mu je u Romi potaman i da nema potrebu za odlaskom.
Idealno bi bilo kada bi doveli recimo Huntelara koji je klasa.Pravi golgeter i ubica u 16 metara.Iza njega Suarez , Gerrard , Sahin.Bio bi to veoma respektabilan tim Liverpoola.
Idealno bi bilo kada bi doveli recimo Huntelara koji je klasa.Pravi golgeter i ubica u 16 metara.Iza njega Suarez , Gerrard , Sahin.Bio bi to veoma respektabilan tim Liverpoola.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Odlično ti je Admir objasnio. Llorente je odličan napadač. Od njega bi se očekivalo da odmah proigra jer je u najboljim godinama (27). Ne bi trebao biti skup, dobro bi sarađivao sa Suarezom s obzirom da ima i zavidnu tehniku za onakvog igrača, a i teško je danas promašiti sa španskim napadačima. Huntelaar je dobar, igrao je 2 sezone sa Suarezom i dobro su sarađivali. Jedina mana mu je što ima već 29 godina i maksimalno do 32 će biti na zadovoljavajućem nivou. Po meni je Llorente za nijansu bolja opcija.Admir_Sa je napisao/la:ono što kerol zna sa loptom, ljorente zna sa klikerom. a sa druge strane još jedna stepenica ka dnu bi bila dovodjenje onog propalog volkotaneurofunk je napisao/la:Al ne mogu da vjerujem da neko želi Llorentea kao pojačanje, pa taj lik je drugi Carroll. Samo što je 5 godina stariji od Andya
Sa Admirom dijelim nade da Walcott neće doći

Prošle sezone u 54 meča imao je 27 golova i 25 asistencija a u ovoj sezoni u 21 utakmici 7 golova i 13 asistencija

I meni je Osvaldo bezveze

Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
-
- Kontakt:
dobro si, to su samo špekulacije. Nema teorije da Borussia proda de Jonga, pa lik je tek došao i nije se još kako treba ni navikao na Bundesligu. Luuk je velika okosnica kluba za budućnost i oko njega će se dosta toga vrtiti u ekipiSamoZeljo je napisao/la: Navodno je Liverpool vec ponudio 7.5 miliona i Shalke ce navodno pristati jer ako ga sad ne prodaju, on na ljeto ode za nista. Vec su pocele spekulacije da ce pristati a da ce na njegovo mjesto doci L. de jong iz Borusije M.
Agieren statt reagieren
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.