Dotle sam te pratio.Alcatraz je napisao/la:Ja nisam siguran da li smo mi gledali istu tekmu jučer?
DDG- Golman sa najgorim refleksom u PL, ja ne znam šta čovjek radi na golu![]()
Šta imam dalje čitati nakon takve izjave.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Dotle sam te pratio.Alcatraz je napisao/la:Ja nisam siguran da li smo mi gledali istu tekmu jučer?
cuj najgori refleksMoR je napisao/la:Alcatraz je napisao/la:Ja nisam siguran da li smo mi gledali istu tekmu jučer?
Ništa, prestani ako se ne slažeš, to je moj stav. Pogledaj samo naše primljene golove pa ćeš se uvjeriti da se nikad u životu nije bacio na loptu koje je ''nemoguće odbraniti''. To golmane čini velikim, da se bacaju na lopte koje ne mogu odbraniti i da su požrtvovani. On je po meni mrtav na golu. Da nismo jučer imali golmana rezultat bi opet bio 1:2.MoR je napisao/la:Dotle sam te pratio.Alcatraz je napisao/la:Ja nisam siguran da li smo mi gledali istu tekmu jučer?
Belmin6 je napisao/la:@Alcatraz
Prestani pisati gluposti. @trxel ti je objasnio jedini problem DDG. To jeste to izbacivanje lopte pri prekidima i hvatanje iste. Sto se tice refleksa, jedan od najboljih golmana na dunjaluku. Pogledaj samo mec protiv Madrida na SB i ponovo daj komentar na refleks DDG..
Ne vrijedi... Nisam znao da raspravljamo o prošlosezonskoj utakmici.Belmin6 je napisao/la:@Alcatraz
Prestani pisati gluposti. @trxel ti je objasnio jedini problem DDG. To jeste to izbacivanje lopte pri prekidima i hvatanje iste. Sto se tice refleksa, jedan od najboljih golmana na dunjaluku. Pogledaj samo mec protiv Madrida na SB i ponovo daj komentar na refleks DDG..
Samo ti kažem pogledaj malo par njegovih intervencija, nije bitno koje su to utakmice. Ova dva gola što je primio su iskljucivo krivi Smalling i Valencia.Alcatraz je napisao/la:Ne vrijedi... Nisam znao da raspravljamo o prošlosezonskoj utakmici.Belmin6 je napisao/la:@Alcatraz
Samo ću ti ovo reći, ako ikakvu kvalitetu David ima, to je refleks i to slobodno mogu reći nevjerovatan refleks. Jedina lošija karakteristika ovog premladog golmana su bile visoke lopte, no i to je ove sezone značajno poboljšano, tako da se može reći da i u tom segmentu napreduje.Alcatraz je napisao/la:Ništa, prestani ako se ne slažeš, to je moj stav. Pogledaj samo naše primljene golove pa ćeš se uvjeriti da se nikad u životu nije bacio na loptu koje je ''nemoguće odbraniti''. To golmane čini velikim, da se bacaju na lopte koje ne mogu odbraniti i da su požrtvovani. On je po meni mrtav na golu. Da nismo jučer imali golmana rezultat bi opet bio 1:2.MoR je napisao/la:Dotle sam te pratio.Alcatraz je napisao/la:Ja nisam siguran da li smo mi gledali istu tekmu jučer?
Vi me napadoste zbog mog mišljenjaBelmin6 je napisao/la:Mi ovdje ko kakvi klaunovi, raspravljamo o poziciji u ekipi gdje nemamo problem. Kad se krene prema naprijed, zaboli te guzica kad shvatiš šta nam sve fali u ekipi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.