FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Najbolja devetka svih vremena ( uz Fenomena dakako )
[youtube][/youtube]
..koji mamojebac
[youtube][/youtube]
..koji mamojebac
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

Nije lose, vracam ose pocetku sezone.. Ocekujem pobjedu, jednostavno tako mora biti

RIP CITY!
Messi na krilu lajkam. Zna se zbog cega. Samo nije ti ovo jos definitivno, mundo nagadja.
Inace najbolji stoper ekipe grije klupu Shakirinom 15-tu utakmicu zaredom ( manje-vise ) ..
Inace najbolji stoper ekipe grije klupu Shakirinom 15-tu utakmicu zaredom ( manje-vise ) ..
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: FC Barcelona
A ybg,koliko god to vama zabavno izgledalo,meni je ovo pravo teško,jer de facto nemam dražeg kluba između ova dva ni za 0,5%.tevezito je napisao/la:Ma dobro Kiky tebi je svejedno sta god bude ti si na dobitku i imat ces razloga za slavlje."Zavrsite sa ovim" i reci im tamo kad budes u svlacionici da ne pretjeraju sa golovima zbog tebe barem.Cautinho je napisao/la:Večeras muka teška,garantovano.Kružit će se oko gola Cityja,ali ne prema naprijed nego prema nazad.Ne vjerujem da će puno uraditi u napadu.City neće srljati sigurno,ići će svojom taktikom do gola prvo poluvrijeme,ako ne uspiju,mislim da drugo poluvrijeme bacaju sve karte na stol.Ne očekujem nešto posebno od utakmice,ali eto,hajde da ispratimo.I da završimo više sa ovim.
Žao će mi biti i ako Barca i ako City ispadne,ali eto,idemo dalje,gledat utakmicu i ispratiti analizu.Mislim da na svijetu trenutno nema većeg neutralca osim mene kada je ovaj duel u pitanju.
Keep walking.
- Consigliere
- Kontakt:
Niste vise trendyLillard0 je napisao/la:Sta, nitko nista, a utakmica veceras...

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pogledaj taj gore klip Romaria i shvatit ces da nam treba jedan takav u vrhu napada kao zamjena za Messija kojeg bi prekomandovali u vezu i rijesili pitanje Xavijevog nasljednika. Nista jednostavnije :kavaLillard0 je napisao/la:Sta, nitko nista, a utakmica veceras...
Ibru dovest sad kad nema PepaKorinov je napisao/la:Pogledaj taj gore klip Romaria i shvatit ces da nam treba jedan takav u vrhu napada kao zamjena za Messija kojeg bi prekomandovali u vezu i rijesili pitanje Xavijevog nasljednika. Nista jednostavnije :kavaLillard0 je napisao/la:Sta, nitko nista, a utakmica veceras...

RIP CITY!
Sta ce ti Ibra kad je prespor za sistem, nece da trci, uz Messija idealno, trcali bi zajedno po 5 km. Gubili bi i od Celika.
Romario je taj koji nam treba, imal kaku sincinu ? :Kava
Romario je taj koji nam treba, imal kaku sincinu ? :Kava
Dat' ce nam Pep Lewata ili Mandzu
...
Nego sto se ovog veceras tice, ocekujem najbolju utakmicu u ovoj godini ...

Nego sto se ovog veceras tice, ocekujem najbolju utakmicu u ovoj godini ...
RIP CITY!
Valdes, Alves, Pique, Mascherano,Alba, Busquets, Xavi, Cesc, Iniesta, Messi , Neymar.
Da mi je znati po cemu je to Neymar zasluzio da igra

Visca el Barça ! Mes que un club !
Znaci nista od Messija kao krila, nisam ni ocekivao. Na toj poziciji treba trcati minimalno 10-tak kilometara, znaci 3 puta vise nego sto to Leo radi. Ne prebaci njega vise ni otac rodjeni s lazne 9-ke zarad timskog rada.
Iskreno danas bekovi mi trebali igrati samo odbranu.
Jer nema ni jednog krilnog igraca koji se vraca pozadi.Neymar,Cesc/Iniesta za njih odbrana nepoznata zona
Jer nema ni jednog krilnog igraca koji se vraca pozadi.Neymar,Cesc/Iniesta za njih odbrana nepoznata zona

Mislim da ce veceras svi duplati. Iniesta i Cesc to uglavnom i rade, ali mislim da ce i Ney. Ne igraju protiv Ossasune za 3 boda.
Kako nista?Korinov je napisao/la:Znaci nista od Messija kao krila, nisam ni ocekivao. Na toj poziciji treba trcati minimalno 10-tak kilometara, znaci 3 puta vise nego sto to Leo radi. Ne prebaci njega vise ni otac rodjeni s lazne 9-ke zarad timskog rada.
Ista postava kao i gore na slici od Sporta... Ako Cesc bude igrao laznu devetku.

RIP CITY!
Lillard0 je napisao/la:Kako nista?Korinov je napisao/la:Znaci nista od Messija kao krila, nisam ni ocekivao. Na toj poziciji treba trcati minimalno 10-tak kilometara, znaci 3 puta vise nego sto to Leo radi. Ne prebaci njega vise ni otac rodjeni s lazne 9-ke zarad timskog rada.
Ista postava kao i gore na slici od Sporta... Ako Cesc bude igrao laznu devetku.
Po rasporedu igraca koje je @Desimal postavio sam to zakljucio, mozda i nije tacno.
Cini mi se da ce Andres na krilo a Cesc na njegovu poziciju ..nije ni ovo lose, ali bi bolje bilo s Messijem na krilu.
Ma nece Messi igrati krilo.Neymar ide na desnu stranu,dok ce Cesc i Iniesta mijenjati na lijevoj strani.
Messia vise necemo gledati na desnom krilu
Messia vise necemo gledati na desnom krilu

- zlatan1982
- Kontakt:
ako ćemo gledati po imenima,ovo je trenutno najjači sastav prepun zvijezda i zvijezdica...brazilsko,agrentinsko špansko/katalonski mix,,,mislim da nema ekipe u svijetu koja ima na jednom mjestu više tehničara i individualaca nego ova večeras ekipa...i ovo je ja mislim prvi put ove godine da ovakav sastav igra...DesimaL je napisao/la:Valdes, Alves, Pique, Mascherano,Alba, Busquets, Xavi, Cesc, Iniesta, Messi , Neymar.
samo je pitanje da li ovaj skup fudbalskih čarobnjaka može igrati kao ekipa jer fali ovdje radilica i trkača...
Mogu ofanzivno, vidjecemo kako ce se braniti. Da nisu ostarili Xavi, Iniesta, Alves i da Leo radi pressing k'o nekad mogli bi. Ovako ce vjerovatno puhat u defanzivi.
Ney bi trebao unistiti Zabaletu ..
- Donnie Darko
- Kontakt:
...da je Pike i dalje koristan igrac, da Puyol ima noge (i ruke), da se Alba zove Eric Abidal i da igra bilo kakvu vrstu odbrane...Korinov je napisao/la:Mogu ofanzivno, vidjecemo kako ce se braniti. Da nisu ostarili Xavi, Iniesta, Alves i da Leo radi pressing k'o nekad mogli bi. Ovako ce vjerovatno puhat u defanzivi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.