FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Za kapica ako ovu saznaju jednostavno kazna i nema igranja, pa da se nauci pameti , nije mu ovo stupcanica pa da mu prolazi kako on to hoce , pitanje imali jos ovakvih u ekipi?, najgore sto ce kapic bit u prvoj protiv kona u to sam siguran 

04.10.2009 !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Došlo je već do Mirvićascudetto89 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 08:43Za kapica ako ovu saznaju jednostavno kazna i nema igranja, pa da se nauci pameti , nije mu ovo stupcanica pa da mu prolazi kako on to hoce , pitanje imali jos ovakvih u ekipi?, najgore sto ce kapic bit u prvoj protiv kona u to sam siguran![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Ko ti je u pp poslao da je stiglo do Mirvica, insajderu nas?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 avg 2022, 08:54Došlo je već do Mirvićascudetto89 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 08:43Za kapica ako ovu saznaju jednostavno kazna i nema igranja, pa da se nauci pameti , nije mu ovo stupcanica pa da mu prolazi kako on to hoce , pitanje imali jos ovakvih u ekipi?, najgore sto ce kapic bit u prvoj protiv kona u to sam siguran![]()
![]()

- napoleon72
- Kontakt:
Da vidimo sad ima li privilegovanih i na koji nacin ce se kaznit jedna od najvecih zvijezda kluba. Za Benku onda sazvana pressica i brutalno otjeran, al znamo da je bilo zbog para a ne radi pive. Bojan takodje otjeran radi srednjaka, dzaba izvinjenja.
Samo raskid ugovora dolazi u obzir, neke novcane kazne su smijesne za lika koji je tezak milione. Ili raskid ili tribina do kraja ugovora.
Samo raskid ugovora dolazi u obzir, neke novcane kazne su smijesne za lika koji je tezak milione. Ili raskid ili tribina do kraja ugovora.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 09:02Da vidimo sad ima li privilegovanih i na koji nacin ce se kaznit jedna od najvecih zvijezda kluba. Za Benku onda sazvana pressica i brutalno otjeran, al znamo da je bilo zbog para a ne radi pive. Bojan takodje otjeran radi srednjaka, dzaba izvinjenja.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Bolje kazna nego isplata raskida ugovora.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 avg 2022, 09:07napoleon72 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 09:02Da vidimo sad ima li privilegovanih i na koji nacin ce se kaznit jedna od najvecih zvijezda kluba. Za Benku onda sazvana pressica i brutalno otjeran, al znamo da je bilo zbog para a ne radi pive. Bojan takodje otjeran radi srednjaka, dzaba izvinjenja.
Jes da Mirvic voli placati, al mislim u ovom slucaju da ne treba.
- napoleon72
- Kontakt:

Zanimljivo, ovo se desilo na gostovanju kod Igmana. Sad imamo slican problem, 10ak dana nakon gostovanja Igmanu.
Sto bi Halid rekao, sve isto je k'o nekada...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Nikakva isplata,raskid ugovora na stetu igraca.Prekrsio klupsku disciplinu.Sve pise u ugovoruLovacnaJelene je napisao/la: ↑21 avg 2022, 09:10Bolje kazna nego isplata raskida ugovora.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 avg 2022, 09:07napoleon72 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 09:02Da vidimo sad ima li privilegovanih i na koji nacin ce se kaznit jedna od najvecih zvijezda kluba. Za Benku onda sazvana pressica i brutalno otjeran, al znamo da je bilo zbog para a ne radi pive. Bojan takodje otjeran radi srednjaka, dzaba izvinjenja.
Ili raskid ugovora ili tribine do isteka istog.Svakako mu u maju istice
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- napoleon72
- Kontakt:
Nema isplate ako prekrsis klupsku disciplinu. Igracu moras platit ako ga tjeras kao visak, ako on ispunjava svoje duznosti al ti se eto ne svidja kako on igra. Ako krsi ono sto je ugovorom definisano, neces mu ni marku dat, nije ispunio ono propisano ugovorom i to je to, ugovor prestaje bit vazeci.LovacnaJelene je napisao/la: ↑21 avg 2022, 09:10Bolje kazna nego isplata raskida ugovora.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 avg 2022, 09:07napoleon72 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 09:02Da vidimo sad ima li privilegovanih i na koji nacin ce se kaznit jedna od najvecih zvijezda kluba. Za Benku onda sazvana pressica i brutalno otjeran, al znamo da je bilo zbog para a ne radi pive. Bojan takodje otjeran radi srednjaka, dzaba izvinjenja.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Objektivac1946
- Kontakt:
Ako će na tribine onda udariti po džepu. Primati čitavu platu i sjedit na zapadu je besmisleno, odbiti odredjeni procenat od plate i tribine poslati.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 avg 2022, 09:12Nikakva isplata,raskid ugovora na stetu igraca.Prekrsio klupsku disciplinu.Sve pise u ugovoruLovacnaJelene je napisao/la: ↑21 avg 2022, 09:10Bolje kazna nego isplata raskida ugovora.
Ili raskid ugovora ili tribine do isteka istog.Svakako mu u maju istice
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Poslije ovoga sto mu je priredio,bit ce mu posebno drago vidjeti i ovo od sinocGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 avg 2022, 08:54Došlo je već do Mirvićascudetto89 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 08:43Za kapica ako ovu saznaju jednostavno kazna i nema igranja, pa da se nauci pameti , nije mu ovo stupcanica pa da mu prolazi kako on to hoce , pitanje imali jos ovakvih u ekipi?, najgore sto ce kapic bit u prvoj protiv kona u to sam siguran![]()
![]()

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3949590241
@Objektivac1946 to se podrazumijeva
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 21 avg 2022, 09:18, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Ferrante071
- Kontakt:
Kako neki navijači vole reći... "Mi smo toksična sredina", bezveze stvaramo pritisak vrhunskim igračima i onda oni popuste pod pritiskom i moraju da počnu da piju i puše.
Navijači su krivi.
Navijače treba otjerati.
#pravdazarikija
Navijači su krivi.
Navijače treba otjerati.
#pravdazarikija
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
Ma ne treba se dizati prevelika frka oko ovoga. Kulturno raskinuti ugovor i pozdraviti se s Rifetom. Nema opravdanja za sportistu ovakvo ponasanje. Mada opcepoznato je da i bar vecina njih ovo radi kad ima slobodne dane. Samo jbg za neke se sazna za neke ne.
Igrom slucaja, ima tome i 10 godina, nasao sam se za stolom sa Radosavom Petrovicem (bivsi igrac Partizana, tada je igrao za Blackburn) i tako sjedilo se do u neka doba. Ja tada pusio Drinu Light, lik kad je vidio drinu sjebo se. Daj da i ja zapalim itd. Znaci kutiju mu ja halalio tada, da ne kazem koliko se raznio, ujutru je imao trening u 10, dobro se sjecam. Al jbg on na terenu odlican, nas Riki tanko vec 2 godine. Opet kazem hebo penal da on vamo igra dobro..
Igrom slucaja, ima tome i 10 godina, nasao sam se za stolom sa Radosavom Petrovicem (bivsi igrac Partizana, tada je igrao za Blackburn) i tako sjedilo se do u neka doba. Ja tada pusio Drinu Light, lik kad je vidio drinu sjebo se. Daj da i ja zapalim itd. Znaci kutiju mu ja halalio tada, da ne kazem koliko se raznio, ujutru je imao trening u 10, dobro se sjecam. Al jbg on na terenu odlican, nas Riki tanko vec 2 godine. Opet kazem hebo penal da on vamo igra dobro..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne znam, evo poslao sinoc 15 pp pa ko mi je prvi odgovorioLovacnaJelene je napisao/la: ↑21 avg 2022, 09:00Ko ti je u pp poslao da je stiglo do Mirvica, insajderu nas?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 avg 2022, 08:54Došlo je već do Mirvićascudetto89 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 08:43Za kapica ako ovu saznaju jednostavno kazna i nema igranja, pa da se nauci pameti , nije mu ovo stupcanica pa da mu prolazi kako on to hoce , pitanje imali jos ovakvih u ekipi?, najgore sto ce kapic bit u prvoj protiv kona u to sam siguran![]()
![]()
![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Kako god ovo nije smio uraditi , on meni nebi vise zaigrao nikad , i slicni njemu
04.10.2009 !
- napoleon72
- Kontakt:
Ma poznata je prica za Matiju Matka i kad su ga Biscevic i ekipa htjeli napit pred derbi, pa se zacugali u nekom stanu. Buki i ovi Zeljini se povaljali, Matko sam popio sve sto je bilo i lagano kuci. Sutra Biscevic u 30. minuti povraca iza aut linije a Matko igra k'o navijen, jos gol zabi. Pa Benko i te pive, pa Sasa Ilic u Partizanu, golman Scesny... Vala nek radi ko sta hoce dok se to na terenu ne vidi. Al kad u prva tri kola trcimo ko Totenhem a onda naredna dva nas protivnici oduvaju na terenu, vidis da nesta nije uredu. Onda ovaj debil objavi ovo i sve ti bude jasno...nokee je napisao/la: ↑21 avg 2022, 09:19Ma ne treba se dizati prevelika frka oko ovoga. Kulturno raskinuti ugovor i pozdraviti se s Rifetom. Nema opravdanja za sportistu ovakvo ponasanje. Mada opcepoznato je da i bar vecina njih ovo radi kad ima slobodne dane. Samo jbg za neke se sazna za neke ne.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kontao sam da ćemo početi prvenstvo kao Olimpija a mi bliži učinku Maribora..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Najjaci su mi ovi "ma nemoguce da je ovo uradio, sto bi stavljao ovu sliku, mora da je hakovan". Je li moguce da je nekoga iznenadila informacija da je Rifet Kapic glup lik?
**** otjerati. Ionako ništa bolji nije od Ramića a uzima 10x veću platu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 9 gostiju.