" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Dobrodoso natragCarli je napisao/la:Braćo moja banovali su me masoni pa me nije bilo. Imate pozdrave iz glavnog grada Bej Ha
70 miliona je lijepa cifra. Fino je sto se vise klubova ukljucilo. To znaci da ce cijena samo rasti.Sastanak u Parizu izmedju Agnellia i Nassera Al-Khelaifia. Parizani su spremni dati 70 miliona za Pogbu. Ali suocit ce sa se konkurencijom u vidu Citya, Reala i Chelsea koji takodjer zele Pogbu u svojim redovima. (GdS)
Lijepu platu smo mu i mi ponudili.Juventus je spreman dati Pogbi povecanje plate do 4.5 miliona po sezoni do 2018. S druge strane drugi timovi su mu spremni ponuditi i osam miliona godisnje.(GdS)
Moze se ovdje doci i do 90 milionaPSG nema kocnica. Oni ce ponuditi 78 miliona za Pogbu Juventusu a igracu osam miliona godisnje. (Tuttosport)
Ovako je i prosle sezone bilo price.Conteov novi ugovor bi trebao trajati do 2017. i trebao bi zaradjivati 5 miliona po sezoni po novom ugovoru. Novim ugovorom bi mu se omogucilo da mijenja formacije u 4-2-3-1/4-3-3(GdS)
To je to....kako se može i pomisliti da će Pogba otići?! Ne postoje pare, Perezove, ne postoje naftna polja koja bi ga platila, da mene pitate...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.