Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

MarcusLFC
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la MarcusLFC » 04 nov 2012, 19:16

Samo sam ovaj gif za sada našao, postavit ću kada ih stave još iz drugog kuta.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 04 nov 2012, 19:17

BeyKopites je napisao/la:Kako biti zadovoljan kad promašiš nešto kao što je promašio Shelvey 2x i Sterling 1x.
Ono je teže bilo promašiti nego pogoditi :?

Kako biti zadovoljan kad nadigraš protivnika u svim segmentima igre, a na kraju ispadne da si se jedva spasio poraza.
Liverpool jeste bio bolji, ali nije imao puno konkretnih napada. Sve je to bilo nekako jalavo i traljavo. Nabij loptu, ubaci, pa ako prođe prođe. Liverpool ih jeste nadigrao, ali se Newcastle dobro branio i sa njihove strane zasluženo uzeo bod. ;)
FK Pjetlovi

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 04 nov 2012, 19:21

u januaru dovesti Huntelaara(kako znamo i umijemo), Mertensa ili Walcotta, i nekog lijevog beka, prodati samo Cola, a ostatak zadrzati zbog sirine u ekipi a na ljeto se rjesavati ostalih bisera (Downinga i njemu slicnih)
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 04 nov 2012, 19:22

SamoZeljo je napisao/la:
vm22 je napisao/la:
MarcusLFC je napisao/la:slika
]
Dajte gif sa druge kamere :)
Ako ti poslije ovog nije jasno, prodaj TV, kompjuter, mobitel i sve drugo slicno. Iskljuci struju, internet, telefon.... kupi kakvu kolibu na brdu i zivi kako ti najbolje odgovara.

Edit: Nije bitno da li ga je udario ili ne, ovo je pokusaj amputacije noge! Za ovo se kaznjava!
haj ne seri seljacino.. nisam nista rekao samo zelim da vidim start iz vise uglova

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 04 nov 2012, 19:28

Nije ga udario, ali moglo je biti strasnih posljedica po Suareza.. Crveni zasluzen i jos vjerovatno ce biti 3 utakmice suspenzije :(

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 04 nov 2012, 19:30

vm22 je napisao/la:haj ne seri seljacino.. nisam nista rekao samo zelim da vidim start iz vise uglova
:mrgreen: Ovaj decko nekom kaze "seljacino" haha. Nisi ti nista mislio dok si onako glup komentar ostavio.
Ili si ipak mislio, nije ga udario pa nije crveni. Sto je u najmanju ruku glupost.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 04 nov 2012, 19:31

SamoZeljo je napisao/la:
vm22 je napisao/la:haj ne seri seljacino.. nisam nista rekao samo zelim da vidim start iz vise uglova
:mrgreen: Ovaj decko nekom kaze "seljacino" haha. Nisi ti nista mislio dok si onako glup komentar ostavio.
Ili si ipak mislio, nije ga udario pa nije crveni. Sto je u najmanju ruku glupost.
ee kralju... KOJI KOMENTAR ?? Nisam nikakav komentar ostavio vec sam samo trazio snimku.. koji je tebi ???

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 04 nov 2012, 19:36

anfield je napisao/la:u januaru dovesti Huntelaara(kako znamo i umijemo), Mertensa ili Walcotta, i nekog lijevog beka, prodati samo Cola, a ostatak zadrzati zbog sirine u ekipi a na ljeto se rjesavati ostalih bisera (Downinga i njemu slicnih)
Dovesti pravog, zadrtog, kvalitetnog napadača.Suarez je više polušpic i krilo nego što je klasični špic, al' et snalazi se nekako.Ne mora to biti Huntelaar, treba dobro,dobro razmisliti.

Downinga se riješiti u januaru, da ne bi dolazilo do zabuna kao danas, pa da ga Rodgers iz nekih razloga uvede umjesto Assaidija.Puno će pomoći klubu kad ode.Za Cole-a ne treba ponavljati!
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 04 nov 2012, 19:39

vm22 je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:
ee kralju... KOJI KOMENTAR ?? Nisam nikakav komentar ostavio vec sam samo trazio snimku.. koji je tebi ???
Ma hajde dobro, nemam namjeru da se kacim. Kad neko trazi da vidi iz drugog ugla, znaci da se ne slaze sa odlukom sudije ili u najmanju ruku sumnja u ispravnost odluke pa se zeli uvjeriti. Pored toga i "smajli" pa tako ispade da tebi nije bilo dovoljno jasno, ili da si se pravio budala.
Nego nebitno, ja se povlacim. Nemam namjeru da se castimo uvredama. ;)

Ziv ti meni bio 100 godina. :)

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 04 nov 2012, 19:46

ma dobro.. vidim kakvi ste. samo sam snimku trazio i odmah me napade ko strsljen ko da sam mu ne znam ti sta rekao.. Ne vrijedi se vise javljati ovdje..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 04 nov 2012, 19:50

vm22 je napisao/la:ma dobro.. vidim kakvi ste. samo sam snimku trazio i odmah me napade ko strsljen ko da sam mu ne znam ti sta rekao.. Ne vrijedi se vise javljati ovdje..
nije te "napao" navijač LFCa :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 04 nov 2012, 19:52

10 utakmnica 2 pobjeda 5 remija 3 poraza=11 bodova 12 mjesto.Iskreno statisticki odavno gori bili nismo
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 04 nov 2012, 19:58

Carlo je napisao/la:
vm22 je napisao/la:ma dobro.. vidim kakvi ste. samo sam snimku trazio i odmah me napade ko strsljen ko da sam mu ne znam ti sta rekao.. Ne vrijedi se vise javljati ovdje..
nije te "napao" navijač LFCa :mrgreen:
Sam je potvrdio da sam ja ipak u pravu. :mrgreen:
Ne, nisam navijac Liverpoola. Postujem i simpatisem Liverpool, ponajvise Suareza i to je to. :mrgreen:

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 04 nov 2012, 20:10

do nedavno allen je bio najbolji igrac, najvece pojacanje, nakon jedne slabije utakmice odma je flop, svasta, momak je odlican
shelveya svi hvalili kao novi gerrard, ima mali mu.a, nakon par gresakaa postao je najgori igrac(pa momak ima 20 god, i mnogo iskusniji od njega su fulali slicne sanse)
jones je los golman zato sto je primio go, svi odjednom zele reinu nazad, a do povrede ga svi pljuju zbog amaterskih grsaka, ko bi ljudima ugodio
meni licno je enrique bio daleko najgori, u odbrani je bio solidan, ali u napadu je smo gubio lopte, ruku na srce ni wisdom nije bio puno bolji al on je mald i ne mogu ga krivit
sahin mi je bio dosta neprimjetan, jedan od losijih na terenu, sterling se dosta borio, ali je ipravio pocetnicke greske, mislim da ga stize umor, trebalo bi malo vise odmarat igurat assaidija vise, ipšak mu je 17 god
suso takodje imao je par lijepih prilika kada se uvlacio u kazneni i namjestao na pogodite LIJEVU nogu, sto mi je drago, iako nije postigao go, i njemu treba malo vise odmora
SULE Man Of The Match

u januaru bih volio vidjeti: huntelaar, walcot, lijevi bek, i maldi stoper(manje vise)
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 04 nov 2012, 20:34

Nisam gledao utakmicu,ali samo ću istaknuti da mi je žao Suareza,Aggera i Gerrarda,zaslužili su da igraju u boljem timu i u Ligi Prvaka a ne u ovom odronu.Jer,budimo realni,ovo je odron.
Ne znam šta može da uradi Rodgers pa da odvede ovaj tim na pravi put u ovoj sezoni,tj. donese 4.mjesto ili bilo kakav trofej.
You'll never walk alone.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 nov 2012, 20:40

VolimLiverpool je napisao/la:Nisam gledao utakmicu,ali samo ću istaknuti da mi je žao Suareza,Aggera i Gerrarda,zaslužili su da igraju u boljem timu i u Ligi Prvaka a ne u ovom odronu.Jer,budimo realni,ovo je odron.
Ne znam šta može da uradi Rodgers pa da odvede ovaj tim na pravi put u ovoj sezoni,tj. donese 4.mjesto ili bilo kakav trofej.
realno ne može ništa, previše se krupnih grešaka napravilo prije godinu-dvije i te ce greške liverpul skupo koštati, to sam uvijek govorio
nema potpisa

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 04 nov 2012, 20:40

slika

Ovak čovjek će do kraja svoje karijere zaslužiti jedan kip ispred stadiona. ;)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 04 nov 2012, 20:46

Treba se pokušati gledati pozitivno.Sad slijedi utakmica sa Anzhijem gdje bi bod bio dovoljan,a poslije toga sraz sa Chelsea gdje nemamo velike šanse za bod,ali ni Chelsea nije nešto superdominantan u zadnje vrijeme tako da se možemo nadati.
U januaru se vraća Kelly,Borini +2-3 dobra pojačanja + Lucas vrlo brzo pa možda nešto pozitivno i izvučemo.

YNWA
You'll never walk alone.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 04 nov 2012, 21:05

Ocito ce i ovo biti jos jedna sezona za zaborav,iz kola u kolo sve manje vjerujem da nesto moze krenuti na dobro. Ne znam stvarno koji im je vise vrag, vazda pricaju kako je atmosfera u timu super, nikad bolja, a na terenu ne znas koji je segment igre losiji. Znam da nemamo kvalitet za top 4, ali ne vjerujem bas ni da se ne moze nista bolje od 12. mjesta na tabeli...Sad kad vidim u sta smo se pretvorili za par sezona ... :cry:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.