TobeYarabi je napisao/la:ostade ja bez fejsbuka zbog njihove trebine, sve vas neyeblo..a taman naso nakih kurava i fino se druzili

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
TobeYarabi je napisao/la:ostade ja bez fejsbuka zbog njihove trebine, sve vas neyeblo..a taman naso nakih kurava i fino se druzili
Zaebancija malo, vako, nako, sve je to dobro i potrebno. Nekadasnji grad i raja? Slazem se da bi tako bilo medjutim danas preovladava GreenStreetHooligansFazon pa je to poprimilo drugi obim.narodniheroj je napisao/la:BordoBolesnik je napisao/la:Eto da budE postEno, cEstitam komsijE izgradnju vasE trEbinE.tako je majstore.
Da je nekadašnji grad i raja danas bi se skupa sjedilo i dernečilo uz onu finu zaebanciju, ali nažalost dok djeca ne porastu moračemo istrpiti njihovo glupiranje
Lijepo je vidjeti koliko ste ljubomorni pa non stop pratite nasu temu, danas vam naj veci dan u posljednjih 20 godina a vi visite po nasoj temi.. eee moji bolesnici.Hrasno1921 je napisao/la:Gledaj komsija sto nam se satrase na svojoj temi oko stadiona "svog" ...![]()
![]()
Hvala Solinassolinas je napisao/la:Cestitam svim navijacima Zelje pocetak izgradnje tribine i da se hairli zavrsi.Akobogda pred punom Grbavicom da igrate evropu.
Jbt za te pare tolika tribina za nepuna 4 mjeseca.
Plus ostali radovi sto ste vec sredili.
Ako izborite evropu ili budete na dobrom putu vjerujem da ce i natkriti ako budu imali novac ide to za heftu dvije.
Kada vidim Tusanj muka me uhvati i u sta bacise 5 miliona a sjever nezavrsen jos lupaju o nekom istoku.Boze sacuvaj.
solinas je napisao/la:Cestitam svim navijacima Zelje pocetak izgradnje tribine i da se hairli zavrsi.Akobogda pred punom Grbavicom da igrate evropu.
Ako izborite evropu ili budete na dobrom putu vjerujem da ce i natkriti ako budu imali novac ide to za heftu dvije.
Kada vidim Tusanj muka me uhvati i u sta bacise 5 miliona a sjever nezavrsen jos lupaju o nekom istoku.Boze sacuvaj.
sve je u ime zajebancije, ali vidimo da ste bas osjetljivi ko curice, neznate za salu. CestitkeMocMahale444 je napisao/la:Hvala Solinassolinas je napisao/la:Cestitam svim navijacima Zelje pocetak izgradnje tribine i da se hairli zavrsi.Akobogda pred punom Grbavicom da igrate evropu.
Kada vidim Tusanj muka me uhvati i u sta bacise 5 miliona a sjever nezavrsen jos lupaju o nekom istoku.Boze sacuvaj.![]()
pitari jeste pickice, cestitaj ili suti yebo vas "trebina".
Ja nisam ogranicen covjek, samim tim pratim sve ...v0zdra je napisao/la:Lijepo je vidjeti koliko ste ljubomorni pa non stop pratite nasu temu, danas vam naj veci dan u posljednjih 20 godina a vi visite po nasoj temi.. eee moji bolesnici.Hrasno1921 je napisao/la:Gledaj komsija sto nam se satrase na svojoj temi oko stadiona "svog" ...![]()
![]()
A levataThetraphak1921 je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Ljudi imaju pravo da se raduju i nasladjuju. Svi gore pomenuti timovi su pravili trinu, samo oni trEbinu. Morate biti realni jbg...
Ono kad hoces da suknes nekome, ali..
Hrasno1921 je napisao/la:Thetraphak1921 je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Ljudi imaju pravo da se raduju i nasladjuju. Svi gore pomenuti timovi su pravili trinu, samo oni trEbinu. Morate biti realni jbg...
Ono kad hoces da suknes nekome, ali..
![]()
![]()
v0zdra je napisao/la:pa vidis da je to gostujuca strana, tako napisano da bi vi mogli razumiti hahaha.
Dobra ti je ova, jedini problem je, gospodin Kusturica vise ne radi u klubu..Neandertalac je napisao/la:Danas je održana vanredna sjednica Skupštine Fudbalskog kluba Sarajevo, na kojoj su prisutni delegati raspravljali o potezima upravljačkih organa kluba.
Glavnu riječ na današnjoj sjednici Skupštine i Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sarajevo, imao je Ken Choo generalni menadžer partijskog kluba Sarajeva, Cardiff Cityja iz Velsa i izvršni direktor belgijskoj prvoligaša KV Kortrijk, klubove, koji su pod vlasništvom većinskog vlasnika upravljačkih prava u Skupštini Fudbalskog kluba Sarajevo, Vincenta Tana.
Jedina tačka dnevnog reda; odluka o kupovini 1 ( jedne )
stolice na stadionu Grbavica tj istočnoj tribini za koju je upravo danas položen kamen temeljac.
Upravni odbor Fudbalskog kluba Sarajevo danas sa svojih sedam članova : predsjednik Edis Kusturica, potpredsjednik Elvir Kantardžić, te članovi Lim Meng Kwong, Ken Choo, Davud Zahirović, Hajrudin Kapetanović i Elvir Krajina nije donio jednoglasnu odluku.
Protiv su bili njih pet da bi riječ uzeo Ken Choo koji je u kratkom obraćanju koje vam prenosimo u cijelosti, rekao;
Nisam vas ništa pitala. Vi radila šta Ja kazala. Ako ne bude slušala Ja vam uvela sankcija, promijenila boja i ime pa se vi zvala FK Kuja.
A sada, neka jedna od vas ide napunila meni kredit i uzela cigara a druga ode u Željo na Čaršija i uzela meni deset u cijela somun sa kajmak i luk.
Feđa Kusturica je potom otišao do trafike u blizini prostorija a Edis Kusturica nakon kraćih konsolidacija kojim putem mu je najbliže krenuo po ćevape. Došlo je do kratke prepirke oko raspodjele zadataka ali nakon, moramo reći vrlo autoritativnog pogleda Ken Choa prepirka je završila i oba su pognutih glava napustili prostorije dok su se ostali "domaći" članovi skoro potukli ko će donijeti laptop iz vozila Gsn Chooa.
U narednim danima očekuje se još vijesti a posebno interesantno izgleda ideja o kupovini još jedne stolice koja bi simbolično stajala u prostorijama FK Sarajevo kao podsjetnik čemu se treba težiti u budućnosti i da su godine bez stadiona sramota za manji gradski klub.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.