Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- AvantiSignora
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Trebali bi pokusati na Kovu u interu 

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
" onclick="window.open(this.href);return false;
King.

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- anonymousHD
- Kontakt:
Od sinoć...IlCapitano je napisao/la:Meni se taj Coentrao ne sviđa nikako, ali eto, bar bi neko imao gađati Nanda centaršutevima, a Asa bi napokon mogao na svoju prirodnu poziciju.
Usput, hvala za Pogbu.

- IlCapitano
- Kontakt:
anonymousHD je napisao/la:Od sinoć...IlCapitano je napisao/la:Meni se taj Coentrao ne sviđa nikako, ali eto, bar bi neko imao gađati Nanda centaršutevima, a Asa bi napokon mogao na svoju prirodnu poziciju.
Usput, hvala za Pogbu.![]()

Nisam rekao da je loš igrač, samo se meni ne dopada nikako, možda se to i promijeni ako dođe, možda je on jedan od onih koji moraju igrati za tvoj tim da bi ti se dopali.

Nema na čemu za Pogbu, hvala vama na silnoj lovi koja će dodatno pojačati ekipu.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma ne volim ni ja Coentrao ako ćeš iskreno, čudan igrač. Ali sinoć je odigrao pravo dobar meč, iznenadio me pozitivno, zato sam ova dva videa postavio.
Ma nema na čemu, sitnica, samo ih dobro potrošite, nemojte kao Tottenham od para Balea.
Spominje se da će i Di Maria u Juventus. Mogao bi lep posao i za vas i za nas da bude.
Ma nema na čemu, sitnica, samo ih dobro potrošite, nemojte kao Tottenham od para Balea.

Spominje se da će i Di Maria u Juventus. Mogao bi lep posao i za vas i za nas da bude.
-
- Kontakt:
Transfer Pogbe u Real Madrid je riješena stvar. Juventus će dobiti novce i Isca, prenosi BeIN Sport!
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- IlCapitano
- Kontakt:
Mediji jedva dočekaju bilo kakvu pauzu u prvenstvu da izbace što više ovih bombastičnih naslova koji nemaju veze sa vezom.
Nisam nešto uvjeren u ovu Agnellijevu izjavu, ali mislim da Pogba neće otići bar još jednu sezonu.
Nisam nešto uvjeren u ovu Agnellijevu izjavu, ali mislim da Pogba neće otići bar još jednu sezonu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ma može, nama 20-ak miliona, Isco i Coentrao ja odmah potpisujem. 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
- L'Avvocato
- Kontakt:
Tačno niđe vezeAdamSmith je napisao/la:Ma može, nama 20-ak miliona, Isco i Coentrao ja odmah potpisujem.

Prvo što bi Isca toliko ubili u prvih 10 utakmica da bi frajer u januaru već zatražio transfer nazad u Španiju. Midžetima ne ide baš najbolje u Calciu. O taktici zna koliko i desetogodišnje dijete. Nije ni čudo što ne igra više tako često kao na početku sezone. Vidio Ancelotti da trpi igra zbog njega.
Coentrao takođe. Mada je on bek, sredio bi to Conte nekako. Taman da nauči da se i defanziva mora igrati.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Marotta sigurno nije pregovarao bez Conteove dozvole i konsultacija sa Misterom. Ako je Conte rekao Marotti da pokuša iznuditi baš Isca ja nema potrebe da sumnjam u izbor.
Serije A nije uopšte kvalitetna liga i igrači uopšte nisu na fizičkom nivou kao u Primeri, Premiershipu i Bundesligi. Razne priče su se pričale i za Gervinha pa ga u prvenstvu mogu zaustaviti samo tri ili četiri igrača.
Serije A je krš od lige i svaki igrač iz ovih Top 5 svjetskih klubova je ekstra pojačanje, tužna realnost.
Serije A nije uopšte kvalitetna liga i igrači uopšte nisu na fizičkom nivou kao u Primeri, Premiershipu i Bundesligi. Razne priče su se pričale i za Gervinha pa ga u prvenstvu mogu zaustaviti samo tri ili četiri igrača.
Serije A je krš od lige i svaki igrač iz ovih Top 5 svjetskih klubova je ekstra pojačanje, tužna realnost.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ja da se pitam Pogba bi ovdje zavrsio karijeru, vec sam govorio tesko ce se naci ovako dominanta i koristan igrac u oba smjera. Samo se nadam da finansije nece uticati na njegov status u klubu 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ja sam negdje pročitao da Marotta ganja Moratu i Di Mariu 

Ja te volim, volim Željo..
Ma da mu je neko drugi agent umjesto Raiole ostao bi on duže u klubu, ovako teško vala. 

- L'Avvocato
- Kontakt:
Nema tu fizički nivo neku veliku ulogu. Taktika je u Italiji sve. Isco bi nam valjao samo u slučaju presinga, al' kad se braniš treba ti neko ko može uzeti loptu i napraviti pametan faul. A ja to kod njega nisam vidio. Ponavljam, zbog toga i igra sve manje. Ancelottiju Isco valja samo kada igra protiv slabijih ekipa. Pogledaj slobodno koju utakmicu, primjetićeš to o čemu pričam.AdamSmith je napisao/la:Marotta sigurno nije pregovarao bez Conteove dozvole i konsultacija sa Misterom. Ako je Conte rekao Marotti da pokuša iznuditi baš Isca ja nema potrebe da sumnjam u izbor.
★★★
Gledam je tekme Reala.
Isco u Realu igra sve manje jer su se vratili Xabi Alonso i Bale koji su na početku sezone bili povrijeđeni, Alonso je ključni igrač u veznom redu pa mora igrati, dok Bale isto mora igrati s obzirom na iznos koji je plaćen. Ancelotti je promijenio sistem igre zbog ove dvojice pa sad igra 4-3-3, a ne 4-2-3-1 kao na početku sezone i to je jedan od razloga zašto Isco ne igra.

Isco u Realu igra sve manje jer su se vratili Xabi Alonso i Bale koji su na početku sezone bili povrijeđeni, Alonso je ključni igrač u veznom redu pa mora igrati, dok Bale isto mora igrati s obzirom na iznos koji je plaćen. Ancelotti je promijenio sistem igre zbog ove dvojice pa sad igra 4-3-3, a ne 4-2-3-1 kao na početku sezone i to je jedan od razloga zašto Isco ne igra.
Samo još to treba da daju Pogbu za Isca, Di Mariju ili Moratu
. Isco nam nije nikako potreban, nije igrač koji leži stilu naše igre, Di Maria bi mogao proći, ali oni bi njega cijenili previše tako da bi tu Marotta ispušio foru, Marota, pa bolje šansu dati Immobileu ili Gabbiadiniu. Bolje onda sa PSGa poslovati ili uzeti lovu pa da čiko čuda pravi 

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
+1, Sto se tice odlaska Pogbe u Real,nema od tog nista (bar zasad)ultrasstyle_tz je napisao/la:samo Di Marija

Zadnja izmjena: berardi25, dana/u 06 mar 2014, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
- Contentissimo
- Kontakt:
Calciomercato Juve, Agnelli: «Pogba e Conte restano qui. Il club crescerà ancora» 

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Braćo moja banovali su me masoni pa me nije bilo. Imate pozdrave iz glavnog grada Bej Ha 

Allegri je gospodin!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.