I ovaj sa Irfom isao u skolu!Zeljo92 je napisao/la:Glupost sto vas mrzim? Pa ja zivim za dan kad ce te se ugasiti

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
I ovaj sa Irfom isao u skolu!Zeljo92 je napisao/la:Glupost sto vas mrzim? Pa ja zivim za dan kad ce te se ugasiti
Sto, jel ti to nesto smeta? Zbog foruma nosas cakiju u torbi za svaki slucajjoker90 je napisao/la:I ovaj sa Irfom isao u skolu!Zeljo92 je napisao/la:Glupost sto vas mrzim? Pa ja zivim za dan kad ce te se ugasiti
Umri od smijehajoker90 je napisao/la:Ne smeta, samo mi je smijesno!
Nas si zaboravio , nas travnjak je skuplji od istocne trEbine.ultrasegamega je napisao/la:Kad su Travnik, Mladost Doboj Kakanj ili Zvijezda Gradacac pravili tribine, ljudi sutili i gradili, samo plavi mitomani prose i naprave halabuku, galamu, pricaju o kapitalnom projektu za sarajevaki sport... Jos pricaju da im neko zavidi?!?!
Frka ko da grade Taj Mahal. Megastruktura. Bice na Nacionalnoj Geografiji!!
U pravu si. Siroki Brijeg takodjer, koliko god ih ne volio, tribine, krov... Ali ipak je istocna trEbina megastuktura.avenija je napisao/la:Nas si zaboravio , nas travnjak je skuplji od istocne trEbine.ultrasegamega je napisao/la:Kad su Travnik, Mladost Doboj Kakanj ili Zvijezda Gradacac pravili tribine, ljudi sutili i gradili, samo plavi mitomani prose i naprave halabuku, galamu, pricaju o kapitalnom projektu za sarajevaki sport... Jos pricaju da im neko zavidi?!?!
Frka ko da grade Taj Mahal. Megastruktura. Bice na Nacionalnoj Geografiji!!
Hvala tuzlak!solinas je napisao/la:Cestitam svim navijacima Zelje pocetak izgradnje tribine i da se hairli zavrsi.Akobogda pred punom Grbavicom da igrate evropu.
Jbt za te pare tolika tribina za nepuna 4 mjeseca.
Plus ostali radovi sto ste vec sredili.
Ako izborite evropu ili budete na dobrom putu vjerujem da ce i natkriti ako budu imali novac ide to za heftu dvije.
Kada vidim Tusanj muka me uhvati i u sta bacise 5 miliona a sjever nezavrsen jos lupaju o nekom istoku.Boze sacuvaj.
solinas je napisao/la:Cestitam svim navijacima Zelje pocetak izgradnje tribine i da se hairli zavrsi.Akobogda pred punom Grbavicom da igrate evropu.
Jbt za te pare tolika tribina za nepuna 4 mjeseca.
Plus ostali radovi sto ste vec sredili.
Ako izborite evropu ili budete na dobrom putu vjerujem da ce i natkriti ako budu imali novac ide to za heftu dvije.
Kada vidim Tusanj muka me uhvati i u sta bacise 5 miliona a sjever nezavrsen jos lupaju o nekom istoku.Boze sacuvaj.
belosevic28 je napisao/la:Ljudi imaju pravo da se raduju i nasladjuju. Svi gore pomenuti timovi su pravili trinu, samo oni trEbinu. Morate biti realni jbg...
Thetraphak1921 je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Ljudi imaju pravo da se raduju i nasladjuju. Svi gore pomenuti timovi su pravili trinu, samo oni trEbinu. Morate biti realni jbg...
Ono kad hoces da suknes nekome, ali..
@Beli je kralj, svaki pokušaj šuka on završi na poduThetraphak1921 je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Ljudi imaju pravo da se raduju i nasladjuju. Svi gore pomenuti timovi su pravili trinu, samo oni trEbinu. Morate biti realni jbg...
Ono kad hoces da suknes nekome, ali..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.