FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rossoner
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rossoner » 24 apr 2011, 01:43

Dragi HawkinŽE što te tangira mišljenje ovakvih imbecila? Nakon tog posta lijepo čovjeku poželiš sretan Vaskrs i nek on svojim mozgom promozga, ako ga ima. Vjerovatno ima, ali mu je na stand by-u kao i mnogim njegovim istomišljenicima. Sarajevska stoka će ima pokazati da su za njih gospodini i kad ide i kad ne ide. Druže, meni se odavno smučila ova zemlja kad znam s kim je dijelim. Zato se ne nerviram skoro nikako. Živim po svom svijetu. Izuzetno je zanimljivo vidjeti kako nekome smeta ono što je jako, veliko, ponosno. Što je ŽELJO... Iako iskreno nema igre, nema snage, nema volje ove sezone, ali sa Amarom je sve dobro. Bez njega bi se ova ekipa borila za osptanak. MRZIM SVAKOGA KO MU NEŠTO PRIGOVARA! Znam da čovjek ima svojih grešaka, ima ih Alex Ferguson ali nikad boljeg necemo imati! ON JE NEPREVAZIĐENI!!! Jedini koji će nas nekad možda odvesti u Evropu. Ja se nadam da ćemo iduće sezone ući mnogo jači, mnogo bolji i prošetati se ovom ligom jer to će biti već treća sezona Amara nakon povratka, a znamo da on "Dok se malo uštima" počinje stvarati uspjehe u Evropi. I to je ono što nama treba. Samo da dodju neki novi igrači, bolji. Naravno ako ne bude suspenzije... To će biti belaj. Žao mi je što nsiam večeras mogao biti na Grbavici, sigurno je bila zanimljiva utakmica. Jel' ovo Amar nosi neki duks od Udruženja ? hehe
pozdrav manijaci
Osim - drugo ime za Želju !

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 24 apr 2011, 01:47

Daš ima jednog trenera, daš im dva igrača, daš im 3 komada (dva puta!) i opet se nešto žale i kukaju! Nevjerovatno!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 24 apr 2011, 01:49

nasborik je napisao/la:
debilizam je napisao/la:
nasborik je napisao/la:Nemaš me pravo tjerati tema nije tvoja, imam pravo komentarisati vašu igru koja je dno dna...
Zajko Zeba=Zajko Penalko :D
Glup si. Onako objektivno ;) Barcelona kažeš :lol: Šta su onda Banovići? Real?
Ma jok, Almerija :lol:
Sad sam provjerio koliko vam je i suđeno penala što je Zeba realizovao, jbt. 11 :geek: A nama 3 penala!
Koliko ste lošiji govori i vaš zaostatak koji je večeras i trebao biti veći, da vam ne sude tolike penale.
Pa kako će vam svirati penal kad i ne napadate!? Jedini eventualni prvak u historiji koji je uspio čak jednom dati više od 2 gola na utakmici. Da bi dobio penal moraš prvo ući u šesneast (ili biti igrač Zrinjskog)!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 24 apr 2011, 01:50

Ne bih da puno idem u off, ali moram da dodam par stvari... ja odavno ne krijem svoje stavove, mrzim svakog ko mrzi moju domovinu i želim mu sve najgore, on je za mene neprijatelj i tako će ostati zauvijek! Oni što su preko noći sišli s brda i naselili naše gradove će kad tad nestati, a sa njima i svi problemi u ovoj napaćenoj ali predivnoj zemlji! I nemam ja njemu šta želit sretan Vaskrs, niti njemu niti bilo kome iz te klike, njima kako rekoh želim sve najgore. Ja sam već jednom ladno šetao po Banjaluci sa Željinim šalom i učiniću to opet uskoro, prvi put sam dobio par oštrih pogleda, vjerovatno neće biti drukčije niti ovaj put. Ne bojim ih se uopšte, da se razumijemo, ovo je moja zemlja i ima da u njoj radim šta hoću, a oni će ionako kad-tad nestati. Kraj priče!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 24 apr 2011, 01:54

elSaik je napisao/la:Daš ima jednog trenera, daš im dva igrača, daš im 3 komada (dva puta!) i opet se nešto žale i kukaju! Nevjerovatno!
Ja, zamisli govhana iz Mostara. Ukrades im 3 boda prije 3 godine kada se podjele 3 crvena kartona na Grbavici (jedan crveni karton podijeljen na poluvremenu u tunelu) :D :D

Ukrades im opet 3 boda kada preko Pikica u Mostaru Osim sredi bodove Zelji - i nakon toga nastupa bojkot navijaca koji je trajao 6 mjeseci. I zamisli onih govhana crvenih bune se opet sto smo im mi strumfovi ukrali 3 boda.

I sad opet im mi ukrademo 3 boda putem nepostojecih penala itd.. i opet se bune...

a ne znaju bit zahvalni za posudjene igrace, jer posudjeni igraci se, kao sto znamo, ne posudjuju zato da bi kadar rastao i stasao jer nemoze da igra u maticnom klubu, i ne salje se da bi mogao igrati i dobivati minutazu da bi taj isti kadar mogao da se razvija da bi sutra mogao igrati opet za matcini klub a s iskustvom stecenim u drugom klubu, a i nije vala da tokom godina nije Velez nasem Zelji nikad sredjivao igrace i davao i prodavao i posudjivao i da to nije standardna praksa. Nego crveni nemaju obraza da se zahvale posudjenim igracima sa 3 ukradena boda - zamisli ih kakvi su. Pa zar se igraci ne posudjuju u zamjenu za bodove? :mrgreen: :mrgreen:

I tako da nakon 9 bodova u 3 godine koje smo uzeli sumnjivim radnjama - opet imaju obraza da se bune....

mater im crvenu. :D :D :D :D

Dobro je onaj rekao gore - NIJE TO NAMJESTALJKA - TO JE ZELJO - dobro si to rekao OCHE!!!

To ste vi! TO ste uvijek i bili i od vas se zaista nista drugo ne treba ni ocekivati.

NEKA SU NAS SUSPENDOVALI - DA BOG DA DA NIKAD NE ZAIGRAMO NIGDJE. Kad su ovo vice sampioni - i uz to se jos prepiru ko da su u pravu - tako nam i treba.

BRAVO FIFA!!! BRAVO UEFA!!! Hvala na suspenziji. Mi ovdje nismo bolje ni zasluzili.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 24 apr 2011, 01:56, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 apr 2011, 01:55

MostaracVelezovac je napisao/la:
elSaik je napisao/la:Daš ima jednog trenera, daš im dva igrača, daš im 3 komada (dva puta!) i opet se nešto žale i kukaju! Nevjerovatno!
Ja, zamisli govhana iz Mostara. Ukrades im 3 boda prije 3 godine kada se podjele 3 crvena kartona na Grbavici (jedan crveni karton podijeljen na poluvremenu u tunelu) :D :D

Ukrades im opet 3 boda kada preko Pikica u Mostaru Osim sredi bodove Zelji - i nakon toga nastupa bojkot navijaca koji je trajao 6 mjeseci. I zamisli onih govhana crvenih bune se opet sto smo im mi strumfovi ukrali 3 boda.

I sad opet im mi ukrademo 3 boda putem nepostojecih penala itd.. i opet se bune...

a ne znaju bit zahvalni za posudjene igrace, jer posudjeni igraci se, kao sto znamo, ne posudjuju zato da bi kadar rastao i stasao jer nemoze da igra u maticnom klubu, i ne salje se da bi mogao igrati i dobivati minutazu da bi taj isti kadar mogao da se razvija da bi sutra mogao igrati opet za matcini klub a s iskustvom stecenim u drugom klubu, a i nije vala da tokom godina nije Velez nasem Zelji nikad sredjivao igrace i davao i prodavao i posudjivao i da to nije standardna praksa. Nego crveni nemaju obraza da se zahvale posudjenim igracima sa 3 ukradena boda - zamisli ih kakvi su. Pa zar se igraci ne posudjuju u zamjenu za bodove? :mrgreen: :mrgreen:

I tako da nakon 9 bodova u 3 godine koje smo uzeli sumnjivim radnjama - opet imaju obraza da se bune....

Dobro je onaj rekao gore - NIJE TO NAMJESTALJKA - TO JE ZELJO - dobro si to rekao OCHE!!!

To ste vi! TO ste uvijek i bili i od vas se zaista nista drugo ne treba ni ocekivati.

NEKA SU NAS SUSPENDOVALI - DA BOG DA DA NIKAD NE ZAIGRAMO NIGDJE. Kad su ovo vice sampioni - i uz to se jos prepiru ko da su u pravu - tako nam i treba.
:mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 24 apr 2011, 01:57

MostaracVelezovac je napisao/la:

Žao mi je, ali pošteno plaćeni bodovi nisu nikada bili krađa. Ostalo mi se ne da čitati.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 24 apr 2011, 02:09

AMAR OSIM I DUKSA :)
Zadnja izmjena: Hamo, dana/u 24 apr 2011, 02:11, ukupno mijenjano 1 put.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 24 apr 2011, 02:13

Dejan, BL je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Ne bih da puno idem u off, ali moram da dodam par stvari... ja odavno ne krijem svoje stavove, mrzim svakog ko mrzi moju domovinu i želim mu sve najgore, on je za mene neprijatelj i tako će ostati zauvijek! Oni što su preko noći sišli s brda i naselili naše gradove će kad tad nestati, a sa njima i svi problemi u ovoj napaćenoj ali predivnoj zemlji! I nemam ja njemu šta želit sretan Vaskrs, niti njemu niti bilo kome iz te klike, njima kako rekoh želim sve najgore. Ja sam već jednom ladno šetao po Banjaluci sa Željinim šalom i učiniću to opet uskoro, prvi put sam dobio par oštrih pogleda, vjerovatno neće biti drukčije niti ovaj put. Ne bojim ih se uopšte, da se razumijemo, ovo je moja zemlja i ima da u njoj radim šta hoću, a oni će ionako kad-tad nestati. Kraj priče!
Bolje bi ti bilo da si s tim šalom prošetao po Grbavici barem jednom ove sezone 8-) Ako ga imaš uopšte
Ti si taj što zna kud ja šetam i kad :mrgreen:

Kad si tako uvjeren u titulu, zašto to stalno ponavljaš, ja da sam uvjeren uopšte se ne bih nervirao... prpa vas je uhvatila, slijedeće subote ću fino da navratim u Tuzlu i ostavim grlo navijajući protiv vas, a kad se razlika smanji na 4 ima da vas uhvati takva panika da više nećete ni boda osvojiti :D
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 24 apr 2011, 02:31

joj sto me nerviraju likovi jedva cekaju pa da kazu namjesteno , izgubimo protiv slobode govori se stimanje itd. , al staces takav je nas mentalitet nego zeljo je odigrao lose al bas , zeba sa popovicem nek fino vilsonovim seta , jest da zna nekad odigrati al stace nam takav igrac kad odigra jednu pa ga nema 5 , visca momak se trudi al nema mu ko dodati napraviti mu pravu asistenciju uh da nam je bekric kakav bi to tandem bio , inace ovo posljednjih kola bas je lose , penal veceras meni se cini nije bio nisam bas vidio kako treba al eto a to pripisati sudiji levatu ,imao je jos kikseva , a ovaj velez jbga neznam nisam ih gledao ove god. osim ove utakmice al nisu nesto pokazali , realno imali su 02 to su morali zadrzati bar bod ,mi dosta srece opet mislim tribina presudila kad je na momenat digla igace cak smo sjebali i njihovog pa momak dade sam sebi go :D ...

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 24 apr 2011, 02:35

bob je napisao/la:joj sto me nerviraju likovi jedva cekaju pa da kazu namjesteno , izgubimo protiv slobode govori se stimanje itd. , al staces takav je nas mentalitet nego zeljo je odigrao lose al bas , zeba sa popovicem nek fino vilsonovim seta , jest da zna nekad odigrati al stace nam takav igrac kad odigra jednu pa ga nema 5 , visca momak se trudi al nema mu ko dodati napraviti mu pravu asistenciju uh da nam je bekric kakav bi to tandem bio , inace ovo posljednjih kola bas je lose , penal veceras meni se cini nije bio nisam bas vidio kako treba al eto a to pripisati sudiji levatu ,imao je jos kikseva , a ovaj velez jbga neznam nisam ih gledao ove god. osim ove utakmice al nisu nesto pokazali , realno imali su 02 to su morali zadrzati bar bod ,mi dosta srece opet mislim tribina presudila kad je na momenat digla igace cak smo sjebali i njihovog pa momak dade sam sebi go :D ...
Pa Željo nikad nije odigro utakmicu koja nije namještena ili prodata... pobijedimo kod kuće - namjestili, izgubimo kod kuće - prodali, pobijedimo u gostima - kupili... Evo recimo Borac je danas na poluvrijeme otišao sa 1:1, sigurno je Vlado svratio do svlačionice Budućnosti i ponudio im 20,000 eura da prodaju, kako ih nije stid, stoka jedna, namještaju, nja nja nja, ljudima nikad dosta šuplje...

Glory glory Man United!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 24 apr 2011, 02:47

Ne znam zbog cega ste se tako natakarili jedni na druge? Mislim na Zeljovce i Velezovce. Da mi je kakav hepek da vas mlatnem sve. Nema potrebe da im upucujemo neke prigovore zbog posudjenih igraca ili valjanja na terenu i slicno. I nasi su njima 2 igraca povrijedili. Mi se s Velezom trebamo paziti jer je to isto klub sa historijom i postovanjem. Pa kroz sta su prosli dobro da i postoje! Naravno ne volim ni ove Rodjene sto puno pricaju i prigovaraju nama navijacima kako je utakmica namjestena i kako su neke prosle namjestene. Eno vam uprave oba kluba, eno vam igraci pa se u tom pravcu zalite. Meni je poslije Zelje u BiH najdrazi Velez i ne volim da stari sportski rivali i prijatelji budu u nekim konfliktima. Je li dovoljno sto nam anam oni misle zlo i provociraju? Braco manijaci i rodjeni upravo ste hepekirani!
Osim - drugo ime za Želju !

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 24 apr 2011, 02:54

Jel ono Lazo dvije asistencije upisa ? :mrgreen:
Lesinari vec panicu :mrgreen:
Sa onakvom igrom tesko da cemo kup osvojiti

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 24 apr 2011, 03:02

sretna pobjeda! ali neka ovo bude opomena pred naredne meceve pogotovo sa celikom!

moramo bolje odigrati inace nam kup bjezi u zenicu!

velezovci, ne tugujte, ipak smo bayern munchen ove male drzave :)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 24 apr 2011, 03:30

Već smo elaborirali tog mentola... davno sam ja rek'o da je njima prpa, samo da dobijemo u Zenici, to je najvažnije, nakon toga će se oni raspast k'o Sovjetski Savez, zapamti šta ti kažem...

Glory glory Man United!

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 24 apr 2011, 03:55

**** majku, ljudima nikada ugoditi. Željo izgubi dvije utakmice na Grbavici u nizu. Ne valja. Dobije utakmicu u gostima. Opet ne valja. Gubimo od Veleža 0:2 , ne valja. Okrenemo i dobijemo 3:2 , šta ne valja, najgori mogući prevaranti. Onaj igrao iz 2/1 al mu ne radi skener :lol: Onaj zna da je naštimana utakmica. Navijači Smorca kenjaju po svom forumu i prosipaju nekakve bolesti, vrijeđuju, govore Turci, obrezani, bla, bla onda dođu na ovaj forum pa fol podjebavaju mrske teherance i ponašaju se "normalno".

Baš nenormalan svijet.

U suštini, glođite ga ganola :mrgreen:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 24 apr 2011, 08:54

Citam komentare pojedinih likova i ne mogu da vjerujem. Mislim, donekle razumijem frustracije ali ipak...

Cini mi se da se pojedinci zanesu pa zaborave o kome i na koji nacin pisu! Treba ih podsjetiti na par cinjenica.

Zeljeznicar je klub sa 90 godina tradicije. Sportska i fudbalska institucija kroz kroju su prodefilovala velika sportska i fudbalerska imena. Zeljeznicar je klub koji je u jednom trenutku svoje istorije bio jedna od 4 najjace evropske ekipe. Zeljeznicar je bio prvak u bivsoj drzavi a tradiciju je nastavljao i u ovoj novoj. Dakle, rijec je o ozbiljnom klubu koji tradicionalno zna igrati lopte i koji za razliku od mnogih BIH klubova ima armiju navijaca koji u vaznim i prelomnim trenutcima postaju trinaesti igrac ekipe. Sve u svemu, jasno je da mi nismo niti zvornicka Drina, niti trebinjski Leotar.

Takav klub, sa najboljim trenerom u drzavi, uvijek moze sustici zaostatak od 2 gola razlike. Na zalost rodjenih to se desilo upravo sinoc.

Ukratko, ko god je pogledao svih 90 minuta sinocnje utakmice nema pravo reci niti jednu rijec kojom bi optuzivao Zeljeznicar za namjestanje. Cijelo vrijeme smo bili bolja ekipa i sazluzeno smo dali dva gola a treci su nam poklonili gostujuci igraci.
Srecom, autogol nisu postigli ni Rovcanin ni Gancev niti Odovic da se bi se moglo spekulirati o namjestaljci od strane posudjenih igraca,

Na kraju krajeva, ekipa koja se bori za opstanak ne prodaje bodove!!! Ona ih kupuje!

Elem, svim Zeljinim navijacima i igracima koji radost K(H)ristova uskrsnuca nose u srcu zelim sretan i blagoslovljen Uskrs/Vaskrs.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 24 apr 2011, 09:14

Guzonjin_sin je napisao/la:slika...
ZIVIO NAM OSIM DRAGI, GOSPODARU FAMILIJE! AMAR AMAR, OSIM OSIM!!
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 24 apr 2011, 09:19

Svim navijacima i igracima Zelje pravoslavne i katolicke vjeroispovijesti sretan Uskrs/Vaskrs... Dok smo svi zajedno okupljeni oko Želje niko nam nista ne moze...

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 24 apr 2011, 10:08

...cestitke na pobjedi; nisam imao priliku vidjeti svirani penal, pa ne bih zalud trosio rijeci, ali protiv celika ce stvari ipak morati da budu bolje ( ako nam celik da 2 gola na grbavici, bojim se za ishod tog dvomeca )...

...svim ljudima koji slave, cestitam Uskrs i Vaskrs...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 27 gostiju.