Pozz te babaroga

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ma jarane, imam milijardu snimljenih passworda po netu, i jbg, haj' se ti sjeti svakoglegenda reala je napisao/la:E neka si, dugo ti je i trebalo, pa gdje ti je pamet da zaboraviš
![]()
![]()
Pozz te babaroga![]()
valjda marlboro, 3,50 KMbimbrlica je napisao/la:Zna li iko koje su najskuplje cigare na ovim nasim trafikama i koliko kostaju ?
Pa kokad imaš hiljadu profilaPapastathopoulos je napisao/la:ma jarane, imam milijardu snimljenih passworda po netu, i jbg, haj' se ti sjeti svakoglegenda reala je napisao/la:E neka si, dugo ti je i trebalo, pa gdje ti je pamet da zaboraviš
![]()
![]()
Pozz te babaroga![]()
![]()
![]()
pozz i ti njega![]()
![]()
Zar nije Davidoff skuplji ?Papastathopoulos je napisao/la:ma jarane, imam milijardu snimljenih passworda po netu, i jbg, haj' se ti sjeti svakoglegenda reala je napisao/la:E neka si, dugo ti je i trebalo, pa gdje ti je pamet da zaboraviš
![]()
![]()
Pozz te babaroga![]()
![]()
![]()
pozz i ti njega![]()
valjda marlboro, 3,50 KMbimbrlica je napisao/la:Zna li iko koje su najskuplje cigare na ovim nasim trafikama i koliko kostaju ?
Davidoff su prije bile preko 4 KM, ne znam sad. Sumnjam da su ispod toga.bimbrlica je napisao/la:Zna li iko koje su najskuplje cigare na ovim nasim trafikama i koliko kostaju ?
ĆeMa, Sulejman-paša i ovaj, neam ih viselegenda reala je napisao/la:Pa kokad imaš hiljadu profilaPapastathopoulos je napisao/la:ma jarane, imam milijardu snimljenih passworda po netu, i jbg, haj' se ti sjeti svakoglegenda reala je napisao/la:E neka si, dugo ti je i trebalo, pa gdje ti je pamet da zaboraviš
![]()
![]()
Pozz te babaroga![]()
![]()
![]()
pozz i ti njega![]()
![]()
![]()
Još ne vjeruješ da je žensko![]()
ko, ko?Bianconeri1988 je napisao/la:Ooo, vidi vidi ko je doš'o?![]()
Senaid L.F.C je napisao/la:Mislim da sam nulirao test iz latinskog![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.