AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Nimla_RZ
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Nimla_RZ » 12 maj 2011, 17:58

domineysn je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Šta ovaj Pato zitigu Tatinu kćerku?! :mrgreen:
Nije tajna, štaviše, imaju i Silvijevu podršku. :D
Yeben mali. :lol:
Čelik Zenica 1945

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 maj 2011, 18:01

Kao sto rekoh, zbog Barbare bi poceo navijat za Milan :lol: :lol: al zaljubio se ranije u Staru damu i ostajem joj vjeran :mrgreen:

Jbg, volim plavuse..najvise :mrgreen:

Rimuje se :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 12 maj 2011, 18:08

sarajlija89 je napisao/la:Kao sto rekoh, zbog Barbare bi poceo navijat za Milan :lol: :lol: al zaljubio se ranije u Staru damu i ostajem joj vjeran :mrgreen:

Jbg, volim plavuse..najvise :mrgreen:

Rimuje se :lol:
Ostariće ta dama al baš'. Bolje idi na mlado dok još ima. :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 12 maj 2011, 19:00

Berlusconi: Kaku bismo dočekali raširenih ruku

Silvio Berlusconi, predsjednik Milana, svojom je izjavom za Radio Kiss Kiss otvorio vrata za povratak u klub Brazilca Kake, trenutno člana madridskog Reala...

Otkad je Kaka, najbolji nogometaš svijeta 2007. godine, Milanov dres zamijenio Realovim, a dogodilo se to prije dvije godine, malo je od svojeg umijeća pokazao u ''kraljevskom klubu''. Mučio se s ozljedama i pronalaskom svoje prave forme, te se sve češće špekulira o njegovom odlasku iz Reala. Ulje na vatru dolijeva i Berlusconi...

- Kaka je sjajan čovjek. Ukoliko se želi vratiti u Milan, dočekat ćemo ga raširenih ruku – izjavio je Milanov predsjednik i talijanski premijer.

Prokomentirao je i osvojeni naslov prvaka svog kluba.

- Zaslužili smo osvojiti ''scudetto'', tim više jer smo imali nekih dramatičnih situacija s ozljedama važnih igrača, poglavito napadača. No, uspješno smo se nosili s tim problemima.

Budući da je Kiss Kiss postaja iz Napulja, Milanov je predsjednik odgovarao i na pitanja o momčadi Napolija i njezinoj slovačkoj zvijezdi Mareku Hamšiku.

- Napoli je zaslužio plasman u Ligu prvaka, to je prilika za cijeli grad da se nešto veliko ponovno pokrene. Hamšik? Ne vjerujem da klub ima namjeru prodati jednog od svog najboljih igrača. Pogotovo ako žele biti ambiciozni u budućnosti.
FK Pjetlovi

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 12 maj 2011, 19:05

reds je napisao/la:Berlusconi: Kaku bismo dočekali raširenih ruku

Silvio Berlusconi, predsjednik Milana, svojom je izjavom za Radio Kiss Kiss otvorio vrata za povratak u klub Brazilca Kake, trenutno člana madridskog Reala...

Otkad je Kaka, najbolji nogometaš svijeta 2007. godine, Milanov dres zamijenio Realovim, a dogodilo se to prije dvije godine, malo je od svojeg umijeća pokazao u ''kraljevskom klubu''. Mučio se s ozljedama i pronalaskom svoje prave forme, te se sve češće špekulira o njegovom odlasku iz Reala. Ulje na vatru dolijeva i Berlusconi...

- Kaka je sjajan čovjek. Ukoliko se želi vratiti u Milan, dočekat ćemo ga raširenih ruku – izjavio je Milanov predsjednik i talijanski premijer.

Prokomentirao je i osvojeni naslov prvaka svog kluba.

- Zaslužili smo osvojiti ''scudetto'', tim više jer smo imali nekih dramatičnih situacija s ozljedama važnih igrača, poglavito napadača. No, uspješno smo se nosili s tim problemima.

Budući da je Kiss Kiss postaja iz Napulja, Milanov je predsjednik odgovarao i na pitanja o momčadi Napolija i njezinoj slovačkoj zvijezdi Mareku Hamšiku.

- Napoli je zaslužio plasman u Ligu prvaka, to je prilika za cijeli grad da se nešto veliko ponovno pokrene. Hamšik? Ne vjerujem da klub ima namjeru prodati jednog od svog najboljih igrača. Pogotovo ako žele biti ambiciozni u budućnosti.
Ja ne bih imao ništa protiv da se Kaka vrati, uživao sam gledati ga u Milanu. Toplo se nadam da će se Kako vratiti na San Siro.
Still learning...

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 12 maj 2011, 19:07

Kaka ?
ne hvala !

izdajicama nema mjesta u Milanu...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 12 maj 2011, 19:13

Ja mislim da bi opet zablistao u dresu Milana. 8-)

Mada sumnjam da će se vratiti,Milan će vjerovatno kupiti još jednog kreativca i to je to.

Taiwo i Mexes su tu,odbrana je odlična.Ostaje još samo ta "dilema" oko Ibrinog otkupa ali mislim da tu neće biti problema,te da će sa njegovim transferom Milan vjerovatno i zaključiti prelazni rok,osim ako se opet ne ukaže neka dobra šansa poput Taiwa,Mexesa,Bommela,Emanuelsona... .
FK Pjetlovi

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 12 maj 2011, 20:10

reds je napisao/la:Ja mislim da bi opet zablistao u dresu Milana. 8-)

Mada sumnjam da će se vratiti,Milan će vjerovatno kupiti još jednog kreativca i to je to.

Taiwo i Mexes su tu,odbrana je odlična.Ostaje još samo ta "dilema" oko Ibrinog otkupa ali mislim da tu neće biti problema,te da će sa njegovim transferom Milan vjerovatno i zaključiti prelazni rok,osim ako se opet ne ukaže neka dobra šansa poput Taiwa,Mexesa,Bommela,Emanuelsona... .
ako ovako misli ti nisi upucen u desavanja ,pa pirlo je vec skoro otisao a dorf ce najvjerovatnije a mozda i gattuso tako da pored gansa za kojeg pregovaramo vec duze vrijeme sihurno ce doci jos jedan veznjak.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 12 maj 2011, 20:25

Silvio B je napisao/la:ako ovako misli ti nisi upucen u desavanja ,pa pirlo je vec skoro otisao a dorf ce najvjerovatnije a mozda i gattuso tako da pored gansa za kojeg pregovaramo vec duze vrijeme sihurno ce doci jos jedan veznjak.
Mislio sam na dolaske,nisam fino napisao. ;)

Što se tiče odlazaka,Pirlo odlazi,kako stvari stoje i Seedorf bi mogao.Što se tiče Gattusa sumnjam da će Milan napraviti potpunu rekonstrukciju u veznom redu.

Uostalom tu u vezi imaju:Bommela,Flaminia,Boatenga,Emanuelsona,Gattusa,Merkela te već pomenute Prila i Seedorfa.

Ovo sa Gansom se već otegl'o tako da nije sigurno ni da li će doći.

Šta je sa Ambrosiniem ? :|
FK Pjetlovi

AC_Milan4ever
Kontakt:

Post Postao/la AC_Milan4ever » 12 maj 2011, 20:37

scudetto je napisao/la:Kaka ?
ne hvala !

cuj izdajica pa nije otisao samovoljno hebo ga ti ljudi zaradili dobre pare na njemu , danas nebi imali ibre i robinja i ostali da njega nismo tutnuli ludima iz reala

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 12 maj 2011, 20:42

AC_Milan4ever je napisao/la:
scudetto je napisao/la:Kaka ?
ne hvala !

cuj izdajica pa nije otisao samovoljno hebo ga ti ljudi zaradili dobre pare na njemu , danas nebi imali ibre i robinja i ostali da njega nismo tutnuli ludima iz reala
Te su pare otisle na dugove koje smo imali,a Ibra je na pousdbi(izvolano Galliani na tri rate po 8 miliona da platimo)A Robinho je iz Silviovog Dzepa dosao....

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 13 maj 2011, 02:05

"Recibiríamos a Kaká con los brazos abiertos"
Evo sta kaze vas tata :mrgreen: "Dočekali bi Kaku raširenih ruku"
http://www.as.com/futbol/articulo/recib ... ftb_47/Tes
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 13 maj 2011, 06:44

Los_Blanos2 je napisao/la:
"Recibiríamos a Kaká con los brazos abiertos"
Evo sta kaze vas tata :mrgreen: "Dočekali bi Kaku raširenih ruku"
http://www.as.com/futbol/articulo/recib ... ftb_47/Tes
De pogledaj gore, jedno 5-6 postova iznad :ugeek:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 13 maj 2011, 06:49

Protiv Cagliaria su odsutni Zambrotta i Antonini ... Allegri je sam izjavio da je greska sto je ubacio Boneru umjesto Antoninija. Ostaje samo Emanuelson za kojeg nisam siguran da ce ga Allegri forsirati na LB pa je VRLO moguće da na LB debituje i zaigra Didac Vila ! kad smo vec osvojioli titulu neka igra ko hoce !

bzw protiv Cagliarija u novim dresovima 8-)

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 13 maj 2011, 07:39

Cestitke na tituli. Koliko ste je dugo cekali???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 13 maj 2011, 13:06

@majestic24 ... 7 godina druže :roll:
8-)

Joooj oteže se ovo više oko nekog "novog Kake" sad Ganso,sad Lamela sad Marcelinho ... :roll: da hoće doć bilo ko samo da se ovo više završi

EDIT : Sad čitam na goalcrapu.com da hoćemo Thiago Mottu :roll: , ovi stvarno naograjisali

Pa zainteresovani smo za Axela Witsela - http://translate.googleusercontent.com/ ... k3jDLkhfTg

Pa hoćee Essiena - http://translate.googleusercontent.com/ ... I4vGlosACA

Perez izjavio da nema namjeru prodati Kaku 8-)

Berlusconi izjavio da Ibrahimović ostaje 101% ! 8-)

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 13 maj 2011, 13:30

Planiram ga naručit od Boatenga, mislim da je to najbolje riješenje jer ima 24 godine i vjerovatno ostaje s nama do kraja karijere jer je sam rekao da navija i voli Milan, a i navijači su ga svi brzo zavoljeli ... 70Eura :roll:

al' za svetinju se ne pita za cijenu 8-)

slika

btw: skupio sam sve Ibrine dresove (Inter,Barsa,Svedska,Milan) ovako ih poredo 8-)
slika
slika
slika
slika

Samo je mana sto su svi s pijace i kupio sam ih od durgova, a ovaj Milanov je jedini original ... imo sam njegov i dok je igro u Juventusu broj 9 plavi dres, al ne mogu ga nać :roll: možda vam kasnije uploudam ... Sve ih okačio na zid u svojoj sobi 8-)

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 13 maj 2011, 13:40

@robovi . Sto mislis da nekoga to zanima ? :mrgreen:

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 13 maj 2011, 13:44

Red or Dead je napisao/la:@robovi . Sto mislis da nekoga to zanima ? :mrgreen:
Pa moram se malo pohvalit 8-)

:lol:

(U ostalom, ne moraš čitat)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 13 maj 2011, 14:45

ma Milan ce transfere rjesavati u 5 do 12, pa sjetite se Robinha dosao je 20 minuta prije isteka roka ;) tako mislim i za buducu 10, Galliani je to :evil:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.